Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucky.girl

Jak zareaguje na mój widok tata który ostatnio widział mnie gdy miałam roczek?

Polecane posty

Gość lucky.girl

Teraz mam 17lat. Tak w skrócie to chodzi o to, że nigdy nie znałam i nie widziałam swojego taty. Znaczy widziałam, ale byłam małym dzieckiem więc go nie pamiętam. Pisał do mnie listy, ale wszystkie chowam w kartonie i nie miałam odwagi przeczytać tak jak i obejżeć zdjęć z nim gdy byłam dzieckiem. Moja mama była w Stanach i tam poznała tatę, wzieli ślub, urodziłam się ja, a po roku od moich urodzin się rozstali, ale nie rozwiedli! Tata jest Amerykaninem i został w USA, a ja z mamą wróciłam do Polski. Mama z nim pisze listy. W ostatnim liście prosi nas o spotkanie na święta. Pokryje część kosztów związanych z przelotem. Decyzja o spotkaniu leży teraz tylko w moich rękach gdyż mama mnie nie będzie zmuszała, a tata nie będzie miał mi za złe jak nie będę chciała, ale on bardzo chce mnie zobaczyć. W prawdzie jeszcze się nie zdecydowałam! Ale jak on zareaguje na mój widok? O ile moja mama nie wysyłała mu moich zdjęć to on nie wie jak ja wyglądam. Dla mnie jest on "obcą" osobą i boję się tego. To będzie straszne. Pomocy.

Ja bym pojechała :) Jak masz te listy, które do Ciebie wysyłał to przeczytaj je :) W pewnym sensie, dzięki tym listom, będziesz mogła go trochę poznać. :)

Gość Edmunt Pipa
możliwe , że dozna wzwodu prącia

Gość podnosiciel tematow
:)

1. Jedź koniecznie. 2. Nie martw się reakcją. Na pewno będzie niezręcznie i może się okazać, że nie macie o czym rozmawiać. 3. W końcu to twój ojciec i z tego co wywnioskowałam łączą was przyjacielskie stosunki.

Jeśli nie pojedziesz to pewnie przyjdzie tak moment w Twoim życiu, że będziesz żałować. Poznaj swojego ojca. Może Twój ojciec ma powód by Was prosić o przyjazd? Pomyśl o tym. Myślę, że to będzie dla Ciebie bardzo ważne wydarzenie. Dzieci wychowywane z różnych względów bez żyjącego rodzica zawsze czują że czegoś im w życiu brakują że nie znają jakiejś części samych siebie.