Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uparta ostryga

Panowie, wytłumaczcie mi jedną rzecz...

Polecane posty

dlaczego wszyscy faceci dyskwalifikują mnie dlatego że jestem niska?? Czy to na prawdę ma aż takie duże znaczenie dla Was?? :( Każdy chętnie się ze mną spotka, dobrze bawi na imprezie.... ale to wszystko tylko tak po koleżeńsku... nikt nie chce mnie potraktować poważnie :(

Gość 3,1415
a ile masz wzrostu? 150cm? mniej? więcej?

Gość dzifny
przestan z tym wzrostem ;)

Gość 3,1415
zazdroska07: moja znajoma ma 153 i ma wspaniałego kochającecho chłopaka więc uszy do góry :) Z drugiej strony zależy tez od towarzystwa... Jeśli uganiasz się za koszykarzami to może być ciężko... ale są też niżsi chłopcy i napewno znajdziesz kogoś. Tu nie chodzi o to ze wysoka cacy a niska nie tylko raczej o dopasowanie.

nie sądze, bo to są na prawdę wieloletnie znajomości, przyjaźnie... więc nie musieliby się ze mną spotykać, śmiać i w ogóle nie uważam się za jakąś piękność, bo nią nie jestem ale brzydka też nie

Gość 3,1415
a ile lat mają ci znajomi?

Gość dzifny
wzrost ma naprawde marginalne znaczenie i zaloz szpilki :D

Gość wesd
Szukaj wsrod facetow o niskim wzroscie.

Gość 3,1415
zazdroska07: nie wklejaj! on tylko na to czeka, zeby ci dokuczyć... a co facet to inny gust i zdanie

Gość lucynnnkA
jeśli jestes ładna to nie powinno być problemu wiele pieknośi jest niskich Ayar Lie, Shakira, Salma Hayek, Shawna Lenee, Eva Angelina. Jeśli jestes ładna i szczupła to nie rozumiem

zazdroska07 - a nie jest tak, że wzrost jest Twoim kompleksem i sobie znajdujesz w nim uzasadnienie? Niewysokie kobiety podobają się facetom (choć jak zawsze, pewnie są i tacy, którym nie). Sądzę, że to raczej wysokie mają z tym większy problem, jeśli wielu przewyższają wzrostem. Wyluzuj, wzrost to żaden problem.

No co Ty. Wyluzuj, sama jestem niska i wbrew wszystkiemu co tu piszesz najczęściej interesują się mną wysocy faceci. Cyce do góry:)

''jeśli jestes ładna to nie powinno być problemu wiele pieknośi jest niskich Ayar Lie, Shakira, Salma Hayek, Shawna Lenee, Eva Angelina. Jeśli jestes ładna i szczupła to nie rozumiem'' Dokładnie. Sam nie jestem za wysoki i podobają mi się właśnie dziewczyny ok.160cm:classic_cool:

żebym ja je jeszcze miała... :P może i rację masz ecrivain bo to faktycznie odwieczny kompleks... mam nadzieję że mi kiedyś przejdzie...

Gość twojumat!
ja przy 1m90cm mam dziewczyne 1m55cm. Wyglad jest wazny u kobiety ale wzrost niekoniecznie! Za to w zwiazku najwazniejsze jest dopasowanie sie.

Gość 3,1415
buu... a ja nie widziałem fotki (albo jestem ślepy i nie widze linka albo tu można kasować posty) zazdroska07: nie przejmuj się nim. to idiota i prowokator... ma kompleksy i chce zrobić gdzieś zadyme

wzrost stał się problemem właśnie w juz w gimnazjum teraz w liceum sie tylko nasilił, bo wciąż są hasła "dlaczego Ty jestes taka malutka?" i ogólne docinki a mnie to nie bawi... staram sie nic sobie z tego nie robic ale jednak...

Przejdzie, ale musisz sobie na to pozwolić. Nie przechodzi od pstryknięcia palcami. Zacznij to akceptować. I zobacz w otoczeniu, że niskie kobiety również mają powodzenie. Głowa do góry, bo w tym przypadku małe jest fajne i już :) A wartość człowieka nie cm się przecież się mierzy.