Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uparta ostryga

Panowie, wytłumaczcie mi jedną rzecz...

Polecane posty

Zazdrosko - ale przecież niski wzrost pobudza w facetach chęć opieki nad taką osobą, to takie skojarzenie naturalne. A zauważ, że kobiece zalotne gesty bazują właśnie na podświadomym obudzeniu tej opiekuńczości. Więc masz tu przewagę. Czy aby nie mówią Ci tak "dlaczego taka malutka jesteś" kobiety?

ecrivain-->no często właśnie są to kobiety, WYSOKIE kobiety, boje się że nikt nie zwróci na mnie uwagi, bo mnie po prostu nie zauważy, ale to głupie wiem ;), cały czas z tym kompleksem walczę i mam nadzieje ze wygram :)

Gość 3,1415
zazdroska07: ten link na pierwszej stronie to ty? Bo ktoś wkleił go ponownie http://th.interia.pl/5.jpg ?(wersja nie do otwarcia :>) e maila lepiej nie bo wole tu pozostać anonimowy... Jeszcze ktoś by na mnie wpadł i na moje oryginalne poglądy. Nie żebym się wstydził ale rówieśnicy ich nie zrozumieją :>

Gość hdksfl
Ja mam tylko 150 i kiedyś miałam tak samo jak Ty autorko, zastanawiałam się czy mój wzrost mnie dyskwalifikuje bo miałam dużo kumpli;)ale z wiekiem poznaje się facetów dla których nie ma to najmniejszego znaczenia.

A słynna tancerka Edyta Herbuś jest o 2cm wyższa od Ciebie, więc nie masz sie czym przejmować. Jesteś ładna, a jesteś to napewno kogoś znajdziesz:)

"głęboko wierzę w przeznaczenie, tak więc dzięki za te słowa :*" Ależ proszę bardzo. Ale to żadna moja zasługa, tak samo jak wschody czy zachody słońca.

Gość hdksfl
mam 27 lat

Gość 3,1415
zazdroska07: jeśli to te zdjęcie to widziałem :> a ty ile lat dokładnie bo sądząc po wieku facetów, za którymi się oglądasz to będziesz tak z rok starsza pewnie :>

Gość syntax error
Jesteś bardzo ładna. Widać, że masz drobna budowę, ale wielu mężczyznom, takie kobiety się podobają. Wiem, że ten argument do Ciebie, może nie trafić, ale Twój wiek, to jeszcze bardzo niewiele i życie przed Tobą. Radzę po prostu dbać o siebie, ubierać się kobieco, z seksi polotem (nie mam na myśli kurewskiego stylu a la Doda :D) i ewentualnie nosić wysokie obcasy. Chyba jesteś też sympatyczna

Gość hdksfl
Głowa do góry:)znajdziesz tego jedynego-ja znalazłam po wielu wielu samotnych wieczorach:)pozdrawiam serdecznie!

syntax error--> nie wiem czy chcesz mi sprawić tylko przyjemność, czy na prawdę tak o mnie myślisz, ale tak czy inaczej czuje sie o wiele lepiej :] mów tak wszystkim dziewczynom, które mają takie "problemy" jak ja

Gość 3,1415
ode mnie chyba :> tak obstawiam ale pewności nie mam :) Piękna jesteś :> Ach te włosy!!! :D