Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uparta ostryga

Panowie, wytłumaczcie mi jedną rzecz...

Polecane posty

piszesz tak pomimo tego ze mnie w ogóle nie znasz.... no no chyba sie poważnie nad tym całym długim tekścikiem zastanowie i wezme do serca :) oby oby oby tak bylo jak piszesz... Jeśli chodzi o jakieś zamknięcie w sobie czy coś, to jestem pewna ze mnie to nie dotyczy bo jestem straszna gadula, mam mnóstwo znajomych i średnio raz w tygodniu udaje mi sie kogos nowego poznac (zarówno dziewczyny jak i chłopców) bo jestem z reguly otwarta, brak mi bardzo czułych słów i tego żeby ktoś o mnie myślał, żeby się do mnie uśmiechał, po prostu. Brak mi niestety cierpliwości... :)

ecrivain-dzisiaj już nie szukaj ,bo jutro też jest dzień i może uda Ci się od razu trafić do właściwej kieszeni.:)

Gość Adam191284
Nie wszyscy wolą wysokie - uwierz mi. Mi osobiście zawsze podobały się właśnie niskie. Pozdrawiam :-)

Dzisiaj się opierdzielam i oglądam tv :P Może na mnie sens jutro wpadnie w pracy. ;) W sumie to obecnie mój największy. Taki zastępczy, choć lubię to.

Adam, czy myśmy się już gdzieś nie spotkali? dzieki za post-jestes namacalnym przykladem ze jednak moge znaleźć tego ktory bedzie mnie ubostwiał razem z moja malenkością :)

Niedziela jest od tego ,żeby odpoczywać. Praca? To dobrze ,że masz chociaż taki sens.:) A lubisz swoją pracę?

Gość a ja go kocham
riczi tez był takim przykładem😠

ecrivain-jak sklecisz temacik ,to pewnie wpadnę , chociaż nie jestem filozofką.:) Dobranoc Wszystkim.:)

Gość Adam191284
Nie sądzę abyśmy się spotkali bo jak na złość nie mam powodzenia u niskich kobiet ale z chęcią Cię poznam. Jeśli chcesz to napisz: poprostuadam84@interia.pl

Gość 3,1415
No proszę... Przychodzi taka, że niby niska i takie tam a po paru godzinach moze sobie wybierać w kandydatach :)