Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nie nie nie nie nie

boze kochany co za wstyd

Polecane posty

Gość vfffvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
AHAHh xd

Gość niebieska lampa
O wpadkach z niespodziewanymi okresami w latach młodości wole już nie wspominać ;) Najgorszy był w lecie jak miałam bielusieńkie spodnie i o mojej czerwonej plamie na tyłku dyskretnie poinformowałam mnie wtedy pani w Żabce:P Jezu jaki to był cieeezki powrót do domu:D

Gość żassta
sytuacja na dworcu pks , patrze na godziny odjazdow i nie moge pojac dlaczego autobus jeszcze nie przyjechal wiec pytam sie milego starszego pana czemu go nie ma , on na to ze juz dawno pojechal i sie mna zamartwil i zaczal wypytywac czy ze mna wszystko ok na co ja ,ze mam sie dobrze tylko "wrocilam zza granicy i tam mam godzine do tylu ( o czym zapomnialam)" na to ten pan na cala gebe (widocznie nie doslyszal mnie wczesniej ) " Z AGENCJI PANI WROCILA!!!!!!!!!!!!!!!" oczywiscie pol dworca na mnie sie gapilo a ja nie wiedzialam gdzie mam oczy podziac :)

Gość Macra
Jestem w Niemczech, poszłam z babcią do fizykoterapeuty. Czekam na nią grzecznie w poczekalni. Muszę tu nadmienić że nie umiałam się przyzwyczaić i ciągle jako ich nadal mówiłam po polsku prostu ja (w niem. oczywiście ich - ja, ja - tak):P Wchodzi jakiś facet i się mnie pyta czy ja też czekam na gimnastykę. Odpowiadam mu - Ja? Nain! Facet spojrzał na mnie jak na chorą psychicznie i wyszedł ;)

Gość Shontella
ha ha jesteście the best :D :D :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość dobre bo polskieee
;D

Gość hahahaaa
to się człowiekowi humor poprawił:)

Gość adaqaa
Kiedy bylam w wieku nastolatkowym ;-) pogorszyl mi sie wzrok i mialam nosic okulary. Ale bedac pewna, ze w okularach nie bede sie podobac :D nie zakladalam ich. Kiedys spieszylam sie gdzies tam i widzac autobus na przystanku zaczelam biec. Wszyscy juz siedzieli w tym autobusie, kierowca widzac zziajane dziewcze grzecznie poczekal...a ja dobieglam i dopiero wtedy zauwazylam, ze to nie "moj numer". Wiec stanelam i zaczelam czytac roklad jazdy, kierowca odjechal patrac na mnie z dziwna mina, jakby sie w glowe chcial popukac.

nie no nie mogę :P człowiek zapomniał właśnie o swoich problemach :D dziewczyny jesteście mega! :)

marca hahahaha nie moge:D az sie oplulam ze smiechu ;p jednak zalozenie tego topiku to strzal w 10;) a co mi tam! pojade sobie tym busem ! znowu...

:D dobre:) Ja kiedys wyladowalam jakiemus dziadkowi tylkiem na kolanach,jak kierowca autobusu zbyt gwaltownie zahamowal.Dziadek sie ucieszyl,mi przez chwile bylo wstyd i spalilam cegle,ludzie w autobusie mieli powod do smiechu,dziadka przeprosilam i w koncu sama sie z siebie smialam:) zdarza sie i nie ma takich sytuacji co rozpamietywac;) :P

Gość AAAaaaabbbbaaa
super temat up

Gość izulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
autorko napisz czy dzisiaj tez jechalas tym autobusem... :-)

jechalam dzisiaj tym samym busem,ten sam kierowca hehe jak tylko mnie zobaczyl szerokoooo sie usmiechnal,kupialm bilet a on mi poiwedzial dobranoc:D hehehe nie bylo tak zle!

Gość a choj to sem ja
ja podobnie jak Rybka Akwariowa też miałam taką akcje z dziadkiem w ciasnym autobusie, ścisk jak w puszce, co kierowca po hamulcach to ja hyc dziadkowi na kolana i mówie przepraszam ,za którymś razem dziadek mówi" no jak panience tak wygodnie to niech już se panienka zostanie"

Gość hehe to moglas zostac
juz na kolankach tego dziadka;) autorko rozbawilas mnie po pachy moj maz tez sie bardzo usmial;)