Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nie nie nie nie nie

boze kochany co za wstyd

Polecane posty

Gość hehe nie przejmuj się
"ja ostatnio przygniotłam faceta w tramwaju kiedy motorniczy niespodziewanie zahamował. ale to tak konkretnie, że najpierw złapałam go za d**ę, bo chciałam się czegoś przytrzymać, żeby nie stracić równowagi, a jak już się skapnęłam gdzie pcham łapy to wylądowałam mu na plecach, a on z kolei na podłodze waląc o nią gębą. jeszcze jakaś babcia przywaliła mu obcasem" Leżę i kwiczę :D :D :D A przystojny chociaż był? :P

Gość tlenofon
Sękupęczanka, teraz to ja brechtam z twojego braku poczucia humoru, musisz być smutnym człowiekiem :D

Gość o koorwa
"A przystojny chociaż był? " najgorsze jest właśnie to, że był mega przystojny, więc wyszedł mi jakiś podryw dla ubogich :D

Gość syntax error
nie nie nie :D :D piękna pointa :D brawo, powinnaś nagrodę dostać ;)

nagrode... chyba posmiertną:D jak tak dalej pojdzie to sie keidys przez przypadek zabije hehe

zapomniałam napisać że ten kierowca miał na imię Ahmed

podszyw ;p spac!

Gość hehe nie przejmuj się
Eee tam pewnie był zadowolony z takiego brutalnego podrywu :D Pewnei teraz opowiada znajomym jak to się na niego kobiety w tramwaju rzucają :D

Gość też mam takie wpadki często :)
ostatnio jak rano jechałam do szkoły to nie zdążyłam dokładnie wsiąść do tramwaju,bo dziadek przede mną miał problemy z wchodzeniem i stałam jedną nogą na najniższym schodku a drugą na wyższym i rozpaczliwie próbowałam wejść wyżej i jak mi sie prawie udało tak drzwi tramwaju przytrzasnęły moją torebkę...no i ja przerażona myśle sobie " co ja zrobiłam,teraz albo zepsuje drzwi albo zniszcze torebke albo jeszcze jak ona wypadnie a ja opóźnie tramwaj" ciągnełam tą torebkę a drzwi okropnie rzęziły ale na szczęście jakaś pani wpadła na to na co ja oczywiście nie wpadłam - pociagnęła za uchwyt od drzwi i sie dzięki temu otworzyły :D gdyby nie to to ja nie wiem jakby sie to skończyło..na szczęście udało mi sie powiedzieć dziękuje zamiast dobranoc :D kiedyś to bym pomyślała " oho,no to zapowiada sie pechowy dzień" ale teraz na szczęście nie wierze że takie sytuacje zwiastują pecha zresztą mi sie cżesto coś przytrafia bo jestem niezdara :P ale nauczyłam sie z tym żyć ;) ta sytuacja no to był akurat przypadek,ale czasami to wszystko przez moją lekkomyślność i roztargnienie...w wakacje odruchowo zaczęłam pakować nieskasowane zakupy w dodatku jak babka mnie zapytała z oburzeniem co ja robie no to ja zdziwiona że no przecież pakuje moje zakupy :P aż nagle dostałam olśnienia i mi było troche głupio :D no ale obeszło sie bez konsekwencji bo oddałam do skasowania :P nic nie ukradłam,nie śmiałabym :classic_cool: dobrze że to było na wakacjach bo już więcej nie byłam w tym sklepie :D raz jeszcze w innym sklepie powiedziałam zamiast " poprosze bułke tartą" to powiedziałam " bułke tałtą " :D:D a facet takie gały na mnie a ja sie zaczełam śmiac i tłumaczyć,że wcale nie mam wady wymowy i oczywiście chodziło mi o bułke tartą :D:D

z tą bułką tałtą to pewnie skutek opowiadania kawału :D - zasłałem łóżko -dziękuje bardzo - płosze bałdzo :P

Gość następna...
Ja sobie przypominam jeszcze taką sytuację. Byłam jeszcze gówniara wtedy, biegłam na przystanek, bo już autobus stał i miał odjeżdżać, no i przed samymi drzwiami wpadłam w kałużę i się w nią wypierdoliłam :/ Wstałam cała mokra i brudna i szybko uciekałam z przystanku.. nie zapomnę tylko miny kierowcy.. hmmm.. miał pewnie uciechę do końca dnia Kajko i kokosz- popłakałam się ze śmiechu :) pozdrawiam

Gość kartonick
No to kiedys w mojej pierwszej pracy byl taki sliczny ochroniarz, i kiedys spotkalismy sie na schodach i ja tak lekko po dwa schodki do gory, tak chcialam lekko wygladac, on polkroku przede mna i nagle jak sie potknelam i polecialam do przodu i ratujac zycie z calej sily zlapalam sie za jego pasek od spodni :)) prawie usiadl ze zdziwienia na schodach ze wszystkich sil trzymajac spodnie za pasek z przodu :)) pewnie pomyslal, ze to zamach na jego cnote a ja sie nie moglam wytlumaczyc, bo plakalam ze smiechu. A kiedys bylam w spozywczym po male zakupy i tam maja taka dobra szynke co sie nazywa z "beczki" a ja jakas zamyslona bylam i mowie ze poprosze szynkę z babeczki :)) na co rezolutna ekspedienka, ze z babeczek to tylko ona tu ale szynki mi nie da :))

Gość Gienia Tuchajowa
nie nie nie nie nie nie - dzięki kochana, uśmiałam się napawdę, nie złośliwie, tak po prostu - no mistrzostwo z tym "dobranoc" hehe. A takie sytuacje się zdarzają pod wpływem szoku np, więc uszy do góry :)

ale wiecie co ja myśle że nie ma sie czego wstydzić,każdemu zdarzają się jakieś wpadki a grunt to mieć dystans do tego i samemu sie śmiać ;) pomyśl jaką dawke humoru zaserwowałaś ludziom z busa być może nawet poprawiłaś im humor na cały dzień :D nie wstydź sie więc i jeździj tym busem spokojnie :D

Gość haha, fajnie
sikam, super bylo to dobranoc,nie moge sie uspokoic, az tacieprzeczytalalam. tak sie smialama, ze myslal, ze sie dlawie:D

haha przypomniało mi sie jak mama kiedyś jechała tramwajem i stała akurat najbliżej drzwi i kierowcy w 1 wagonie i na przystanku widzi,że jakaś babcia jeszcze chce zdążyć na ten tramwaj ale ledwo idzie bo stara to już tak biec nie może i macha do kierowcy żeby jeszcze zaczekał ale on nie zaczekał olał i ruszył to mama go opierdzieliła że przecież widział że babcia jeszcze idzie i mógł zaczekać a on do niej WON KOBYŁO!!!" mame zatkało ale potem sie z tego strasznie śmiała :D:D

haha a ile wpadek jeszcze nas czeka;)!! zycie nie moze byc takie nudne!prawda?!

babci szkoda ale won kobyło niezastąpione :P chociaż straszny cham z tego kierowcy :P

hah prawda bylebyśmy z kazdej wyszły cało :D

i nie zabili kogoś potykając sie :P

Gość bolidówka
A to znowu historia ze staruszkiem ale tym razem świadkiem była moja koleżanka: pewnego zimowego dnia wracała tramwajem z uczelni, na którymś z przystanków wsiadła jakaś straszna tapeciara, która żuła gumę, przepychała się bezczelnie między ludźmi i potrąciła jakiegoś starszego pana, który chodził o lasce, ktoś powiedział do tej dziewczyny żeby uważała jak chodzi i że mogła zrobić krzywdę temu staruszkowi na to ona zaczęła obrzucać przekleństwami tę osobę co zwróciła uwagę i tego dziadka. Wszyscy oburzeni jej zachowaniem ale co zrobić. Po kilku przystankach ta dziewczyna zbiera się do wysiadania znowu się przepycha i już jest na schodkach a wtedy staruszek przyj*bał jej laską po głowie a dziewczyna spadła ze schodków prosto w śniegową zaspę :) :) a ludzie z tramwaju zaczęli bić brawo :) :) Nie mogłam w to uwierzyć tak się brechtałam jak koleżanka wpadła do akademika i zaczęła opowiadać co widziała:)

Gość Gienia Tuchajowa
Ja kiedyś oglądałam torebkę na stoisku na takim targowisku, wzięłam jedną w lewą rękę, w której już coś miałam, a prawą oglądałam jeszcze inne. nic mi tam w oko nie wpadło, więc odłożyłam tą z prawej ręki i sobie jak nigdy nic i poszłam dalej. Po kilkunastu metrach przebytych w zupełnym spokoju patrzę sobie na rękę i pytam kumpelę: Boże co ja mam w ręce? skąd to ? itd. Odwracam się i widze faceta z tego stoiska jak popyla za mną ze zdziwioną i zmieszaną miną. Ależ się gęsto tłumaczyłam. Zrobiłam to beazmyślnie zupełnie..

Gość żassta
wpadki mojej siostry 1 jechala na studia pociagiem i do przedzialu wsiadl koles z ktorym byla w grupie i chciala do niego zagadac ( byla na 1 roku jakis mieciac dopiero) no i sie zestresowala i zapytala " to ty sie tak czasto na zajeciach SPUSZCZASZ?" zamiast ".....na zajecia spozniasz" hehe koles nie wiedzial co ma odpowiedziec;) 2. biegla ze wspolokatorka na autobus z wielkimi torbami bo do domu zjezdzaly i jak to bywa wygodnie nie jest jak ci sie walizki merdaja, po drodze ludzie sie na nie gapili , taksowkarze brechtali i palcem pokazywali ale one nie wiedzialy o co biega, w koncu jej kolezanka zauwazyla,ze moja siostra z tego zamieszania nie zauwazyla,ze spodnie jej opadly do kostek:)..... dobrze,ze miala dluzszy plaszcz hehe

podnoszę

Gość vfffvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
dawajcie bo dobree;D:D::D:

Gość prasuję koszule czajnikiem
A ja kiedyś jechałam tramwajem, późna noc, tramwaj pusty, gdzieś obok policjanci, dzwoni do mnie matka i słysząc szum w słuchawce spanikowana pyta gdzie się szlajam i co robię o tej godzinie, więc nie chciałam jej dołować informacją, że wracam z imprezy to zadowolona wypaliłam: "Byłam na spacerze i teraz z psami tramwajem jadę." Matka zrozumiała, bo mam dwa psy i często się z nimi bujam po nocach, z policjantami było gorzej, bo skoro nie widzieli psów to wzięli ten tekst do siebie. Musiałam się nieźle potem tłumaczyć :D O wypadaniu z tramwaju nie wspomnę, często mi się zdarzy zapomnieć, że nie jadę niskopodłogowym tylko normalnym i zawsze się zjebię na schodach, ostatnio tak się stoczyłam, że walnęłam głową o słup :P

Gość vfffvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
AHHAHAHAHa;D:D jestecie boskie;D

Gość lm link
heheh niezle sie usmiałam :) dzieki za poprawienie humoru!!

to ja kiedys w busie babka kasowała bilet i tak sie na niego patrzy i patrzy oglada go,daje pod swiatło...a taki facet do niej " yyy,odbiło pani" a ona tak....ale tylko troszeczke hahaha