Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nie nie nie nie nie

boze kochany co za wstyd

Polecane posty

Gość wyrwalinska
Kiedys moja kolezanka w tramwaju na ostrym zakrecie poleciala jakiemus dziadkowi na kolana. I nie mogla sie wygrzebac, czasami jak sie siedzi pod zlym katem to szybko nie mozna wstac. Ja dostalam ataku smiechu a dziadek "prosze sie tak nie wiercic", cokolwiek to mialo oznaczac :D

Gość syntax error
eeeee taaaaaam chcę poznać Twoją koleżankę co proponujesz? kino, muzeum, centrum handlowe, filharmonię, basen, czy może jakiś park rozrywki..? :classic_cool:

Gość to jeszcze nic ...
Biegłam z kumpelami do autobusu. Tuż przed krokiem do ostatnich drzwi walnęłam takiego zgona, że szok ! A moje kumpelki, które już wsiadły do autobusu krzyczą głośno: CZŁOWIEK ZA BURTĄ ! Śmiał się cały autobus :D

Gość Phoenix Connection
hahaha radze teraz chodzic przez najblizszy miesiac na piechote niz korzystajac z tego busa :D

ja generalnie mam pecha do busow kiedys np przytrzasnelam sobie wlosy(siegaja pasa) ale to dzisiaj to przegiecie:D teraz sie z tego smieje ale jak sobie przypomne ten smiech calego busa ....:D hahaha o chryste panie

Gość następna...
a ja miałam kiedyś taką przygodę Jadę sobie autobusem, trochę tłok był.. jadę i patrzę na szybie naklejka z napisem PASAŻEROWIE WINNI TRZYMAĆ SIĘ UCHWYTÓW pomyślałam- co za palant pisał tę treść, wiadomo że trza się trzymać podczas jazdy. Ja się nie trzymałam i na zakręcie padłam kruchej starszej pani na kolana :D hahaa biedna się trochę zaskoczyła, a ja wiem, od tej pory, że trza się 3mać :D i to mocno

Gość chubby bunny
Ja kiedyś szczypałam faceta po klacie. W sensie, że w tramwaju ścisk, stałam na środku i nie miałam się czego złapać, więc jak mną rzucało na zakrętach to łapałam jakiegoś młodziana za klatę. W końcu nie wytrzymał i walnął: "Bardzo pani bezpośrednia i mi to schlebia, ale ja mam dziewczynę." Myślałam, że się spalę ze wstydu, bo cały tramwaj się na mnie gapił. I kiedyś schylając się po bilet uderzyłam głową w jaja kanara, który ten bilet miał mi sprawdzić. Nokaut :D

Gość taka jedna głupia
a ja gdy jeszcze chodziłam do szkoły średniej i był apel z jakiegoś tam powodu, a ja okres dostałam i w ogóle nie czułam, bo mi się pośpieszył i z czerwoną plamą lazłam, a tam tyle uczniów i nauczycieli. haha.

Gość następna...
a raz miałam gorszą historie - kierowca przytrzasnął mi drzwiami plecak :/ musiałam tak jechać z plecakiem na plecach ale za drzwiami 1 przystanek.. najdłuższa droga w moim życiu :( masakryczny wstyd

Gość eeeee taaaaaam
Wybrałam się kiedyś z koleżanką do kościoła na pasterkę. Postanowiłyśmy, że pójdziemy na górę. Msza już się skończyła, jednak ona chce jeszcze chwilkę zostać żeby się pomodlić, to ja wychodzę z ławki, idę i po chwili słyszę straszny huk, odwracam się a tu koleżanka dosłownie turla się po schodach. Zdezorientowana nie wiem co się dzieje, patrzę biegnie jej pomóc jakiś dziaduszek. Wszystkie babcie się rzuciły na pomoc:D Dobre z tą podpaską:D

Gość eeeee taaaaaam
syntax error jesteś tego pewien/na? To może być niebezpieczne:D

Gość Andarielkka
Dawajcie jeszcze haha :D :classic_cool:

albo łapałam kiedys stopa bo nie mialam jhak wrocic do domu i zamiast zapytac czy jedzie pan do Żor zapytalam czy jedzie pan do Źol ?:D:D:D a pan odpowiedzial ze tak...jasne;) jade do Źol haha:D

Gość amingora
o kurcze:) uśmiałam się do lez:D

Gość Bolidówka
Ja w liceum jeździłam do szkoły autobusem i kiedyś stoję na przystanku autobus podjeżdża ludzie wysiadają i powolutku wysiada też taki staruszek pod osiemdziesiątkę gdy już jest na schodkach to mówi do pani, która czeka aby wsiąść : "niech mi pani rękę poda bo się wypierdolę!" :) :) :)

hahahahahha no to dziadek był mega:D

Gość syntax error
jestem tego pewien :D ten numer ze sznurówkami to rewelacja :D pewnie jest sympatyczna, tak sobie ją wyobrażam powiedz, jak ona znosi te wpadki?

Gość eeeee taaaaaam
No oczywiście że jest sympatyczna, ale ile razy już ją z opresji ratowałam to głowa mała:) Chyba już się przyzwyczaiła, że często coś ją tam spotyka (no i w sumie każdy co ją zna również), ale co się potem z tych wpadek naśmiejemy to nasze;)

Gość eeeee taaaaaam
*kto :)

Gość kajko i kokosz
Ja kiedys mialam podobna sytuacje z przytrzasnietym plecakiem, ale jak wychodzilam z tramwaju. Mialam na sobie wielki plecak, a ze w ostatniej chwili wyskoczylam z tramwaju, to drzwi sie zamknely, ja bylam na zewnatrz, a moj plecak (ktory byl na moich plecach) zostal w srodku. Gdyby tramwaj ruszyl to bym chyba musiala biegnac bokiem, na szczescie ludzie rzucili sie do maszynisty, zeby otworzyl drzwi. A moja siostra jechala kiedys w autobusie i siedziala tylem, majac przed soba tylnie drzwi autobusu. Przy rurze przed nia stala dziewczyna opierajac glowe o te rure, drzwi sie otworzyly i zablokowaly tej dziewczynie glowe miedzy rura a drzwiami. Podobno stala tak spanikowana i podduszona przez caly przystanek dopoki drzwi sie nie zamknely, a moja siostra akurat siedziala twarza w twarz z nia i starala sie zachowac powage ha ha ha

Gość hahahaa
najgorsze że człowiek najpierw reaguje śmiechem na takie sytuacje zamiast pomóc :classic_cool:

Ja pitole, tak to czytam i normalnie pękam ze śmiechu;p Dobre było z tym starszym panem co wysiadał:D

hahahahaha, "dobranoc" mnie rozwaliło! :D Fajna sytuacja, nie martw się, ja ciągle się kompromituję i wcale mi to nie przeszkadza. ;)

chciałam jeszcze dodać że strasznie sfędziała mi cipka

spadaj marny podszywie! ciesze sie ze nie ejstem sama w "cierpieniu" :D

Gość waznnnnnnnnnnnnnnnneeeeeplla
wyrwalinska posiakalam sie

Gość izulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja kiedys jadac do znajomego z kolezanka w autobusie. zblizal sie przystanek na ktorym mialysmy wysiasc, byla zima, ja w butach na obcasie co prawda niewielkim ale ze mnie kaleka. bylo dosyc slisko, musialysmy z tylu przejsc do srodkowych drzwi, a w autobusie byl taki jakby to nazwac niewielki pagorek :-P i ja schodzac z tego wyrypalam na glebe lezac z prawa noga w gorze, a wszyscy w smiech i pytania: wyjebala sie, wyjebala sie? hahaha. kolezanka przez kolejne 3 godziny nie mogla opanowac smiechu. po paru miesiacach sytuacja sie odwrocila, bylysmy na dyskotece, koniec imprezy idziemy po kurtki do szatni, a z szatni proby wydostania sie na zewnatrz. kolezanka w butach na bardzo duzym obcasie, schodzi ze schodow, potknela sie i wyladowala na kleczkach przed okienkiem do kasy. wszyscy w smiech, ona tez. :-)

Gość syntax error
podszyw marny a na dodatek tutaj życie jest zabawniejsze :D nie nie nie czy to był podszyw, czy to, Ty napisałaś, że gdy wysiadałaś z busa, ludzie powiedzieli Ci dobranoc?

to bylam ja;)