Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie nie nie nie nie nie

boze kochany co za wstyd

Polecane posty

jechalam rano autobusem z miejsca A do miejsca B....no i niby wszystko ok ale...był to busik taki z otoweranymi drzwiami,nie z ruzsuwanymi itd.Weszlam do srodka i chcialam energicznie zamknac je tylko sek w tym ze stalam jeszcze na schodkach, nawet dobrze nie weszlam a drzwi popchnely mnie na kierowce!!! wpadlam mu doslownie miedzy nogi,zbieral mnie jakis pan obok z tego strasu zamiast dziekuje( za bilet) poiwedzialam dobranoc...RATUNKUUUUUUUUUUU a co najgorsze jutro znowu musze jechac tym busem,

Gość co tu zrobić ...?
Jutro z rana powiedź śmiało : dobry wieczór :D I będzie wesoło !

Gość sobotnia noc:)
dobranoc a to dobre hahahahaha

Gość no dobre
hihiihi troszkę się usmiałam ale co tam każdy popełnia jakieś głupstwa a chociaż kierowca przystojny był ?

Gość Weronika ccc
heh dobre. współczuje ci. ja kiedys jak jechałam do szkoly i juz nie bylo miejsc to stanełam tak bardziej z przodu i na zakręcie tak mną rzuciło ze uderzyłam torbą szkolną kierowce w głowe:D. ale mi było głupio:O

Gość kluseczka ziemniaczka
co sie martwisz, on moze juz tego nie pamieta bo sie poklocil z zona i mysli o tej klotni

Gość WDR - Wujek Dobra Rada :)
większych problemów to nie masz?

Gość jkeporlopit
Stałaś jeszcze na schodkach i chciałaś zamknąć drzwi??? Niby jak można zamykać drzwi, stojąc na schodkach???

Gość znienacka
ale jemu tez pewnie głupio jest teraz, czym się przejmujesz. ;)

Gość ajronmen
ja bym się po takiej akcji wywiesił:O

Gość to co ty chciałaś
usnąć między jego nogami, że dobranoc powiedziałaś? :D

Gość ojojoj jejejej
A kierowca chociaż namiot postawił ? ;-)

smiejcie sie...a ja myslalam ze ze wstydu sie spale,tak stalam jeszcze na schodkach...to taki stary bus drzwi dosyc wysoko osadzone nie wiem czy wiecie o co mi chodzi;)

kierowca ze smiechu nie umial mi potem reszty wydac.....mialam ochote isc pieszo:D albo po kolanach:D jak do czestochowy haha

Gość kajko i kokosz
Ha ha ha, ale sie usmialam, zwlaszcza to 2dobranoc" na dokladke mnie rozsmieszylo, nie przejmuj sie, kazda z nas ma momenty jak z Bridget Jones, przynajmniej jest wesolo ;)

Gość wsadz wibrator ...
no bo lodziki robi sie zazwyczaj wieczorem, pewnie dlatego cie to zmylilo odnosnie pory dnia :)

i wlaśnie dzięki takim ludziom jak ty świat jest weselszy,ja w takich sytuacjach rzuce jakims glupim zartem,nadrobie usmiechem i jest dobrze:)

Gość o koorwa
uśmiałam się, dzięki :D :D ja ostatnio przygniotłam faceta w tramwaju kiedy motorniczy niespodziewanie zahamował. ale to tak konkretnie, że najpierw złapałam go za dupę, bo chciałam się czegoś przytrzymać, żeby nie stracić równowagi, a jak już się skapnęłam gdzie pcham łapy to wylądowałam mu na plecach, a on z kolei na podłodze waląc o nią gębą. jeszcze jakaś babcia przywaliła mu obcasem :o dostałam takiego ataku śmiechu, że nawet nie przeprosiłam, bo mi łzy z oczu ciekły, a koleś spieprzył na drugi koniec tramwaju. od tego czasu jeżdżę inną linią :P

Gość wyrwalinska
Eee tam, nie przejmuj sie. Ja kiedys na ulicy obejrzalam sie za takim ciachem...ze wpadlam na latarnie (stala kurde na srodku chodnika prawie) az zadzwonilo i jeszcze powiedzialam "przepraszam" a ciacho sie tez obejrzal i dostal takiego ataku smiechu....:O

no tak tylko ze jak wysiadalam to polowa autobusu powiedziala mi DOBRANOC!!!!1 a byla 9 rano:D:D:D:D

Gość wyrwalinska
:D

Gość eeeee taaaaaam
Moja koleżanka wywróciła się na środku autobusu i to jeszcze upadła twarzą jakiemuś kolesiowi na buty;) Innym razem w domu handlowym sznurówka od adidasa ugrzęzła jej w ruchomych schodach. Musieli te schody zatrzymać i ją tam ochroniarze uwalniali, masa ludzi i dużo zamieszania. Mogę tysiąc takich sytuacyjek z nią wymieniać:D

to ze sznurowką tez był jazdy hahaha jechalam kiedys na rowerze i sznurkowki wlatały mi sie w pedaly i nie umialam zejsc hahaha zeby sie zatrzymac lapałam sie znakow przy drodze az wrabalam w zywopłot

ale to w busie było zdecydowanie gorsze!!!! jak dla mnie....

Gość kobieta kwadrat
jesteście świetne, piszcie dalej :D

Gość eeeee taaaaaam
"ja ostatnio przygniotłam faceta w tramwaju kiedy motorniczy niespodziewanie zahamował. ale to tak konkretnie, że najpierw złapałam go za d**ę, bo chciałam się czegoś przytrzymać, żeby nie stracić równowagi, a jak już się skapnęłam gdzie pcham łapy to wylądowałam mu na plecach, a on z kolei na podłodze waląc o nią gębą. jeszcze jakaś babcia przywaliła mu obcasem" To był jakiś zmasowany atak:D Biedny pan:D

Gość taka jedna głupia
a ja to miałam sytuacje głupią i śmieszną zarazem. Kiedyś, gdy szłam z koleżanką chodnikiem leżało puste opakowanie do serku, a ja jeszcze kiedyś miałam taki zwyczaj, ze zawsze co było takie odstające to musiałam przygnieść i celowo na nie depnęłam, a tu resztki serka mi zachlapało jedną nogawkę spodni tak do kolana. Siara jak nie wiem.

Gość taka jedna głupia
*po serku

to mi kiedys leciala krew z nosa na rynku...i spanikowana kolezanka nie miala chusteczek ja tez nie...i dała mi podpaske na nos i pobiegla do sklepu po wode!!! w tym czasie podchdozi facet,no dziewczyny byl sliczny!!!1 a ja z podpaską na ryju,zakrwaiona az po lokcie... i prysly zmysły:D