Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzy rzeczy

TRZY rzeczy które byście zrobili wiedząc że jutro Was nie będzie?

Polecane posty

Gość trzy rzeczy

jak w temacie...

Gość sdfghjh
wybzykalabym sie zabila kogos poleciala w kosmos

Gość kamiszek
1.seks z ukochanym 2.seks w Paryżu z ukochanym 3.seks na dziko z ukochanym ach te kobiety...

Gość kot13
wszystkie telefony byłyby zablokowane, bo każdy chciałby powiedzieć komuś KOCHAM CIĘ.

Gość kot13
a , przepraszam, to powyżej stało by się, gdyby jutro miał nastąpić koniec świata:-)

Gość jkdhd
chyba lepiej osobiście to powiedzieć:)?

Gość doda lub nie doda
1 przyznałabym sie osobie która mi sie podoba co do niej czuję 2 później bym sie z nia kochała 3 i znowu bym sie kochała

Gość sdfghjh
wszystcy tylko zseks.

1. Umówił ze śliczną kobietą, którą spotkałbym w ciągu dnia, gdzieś na ulicy i oświadczył na pierwszej randce. 2. Przebiegł wszerz i wzdłuż całe miasto na waleta. 3. Nauczyłbym się tańczyć tango.

Gość no co Ty tez kobieta
napiasałabym listy, krotkie dlugie, w zaleznosci od adresata:) nie wszyscy tak naprawde wiedza o mnie to co powinni spedziłabym noc na rozmowie z najbizsza mi osoba podpisalabym upowaznienie na pobranie moich organow cos mojego w innych:) czesto mysle, ze ten dzien sie zbliza i wtedy panicznie zaczynam chciec zyyyccccccccccc

Gość trzy rzeczy
to może jakies inne propozycje się pojawia:P?

Gość kot13
j- nie zawsze osobiście jest możliwość- ludzie często kochają skrycie:-)

Gość ipod 4555
bzyknelabym sie ze szwagrem nazarlabym sie pizzy frytek sprobowalabym narkotykow

Gość jkdhd
a co miałbyś kot'ie13 do stracenia żeby powiedziec osobiście?

Gość kot13
autorze- kazdy przeżyłby ten dzien tak, jak każdy inny gwarantuję Ci. Wiesz , skąd to wiem? Każdy, kto choć trochę myśli wie, że każdy nasz dzien może być ostatnim,właśnie na tym polega sens życia by kazdy dzien traktować jak ostatni :-)

Gość kot13
j-a jeślli osoba ukochana nie jest z nami? to wtedy pozostaje telefon ( o ile się posiada nr:-) )

Gość trzy rzeczy
dobrze jest sobie to uswiadomić... :)

Gość stokrotka 25
poszłabym do byłego

Gość foczysko
przejechałabym sie autem choc nie mam prawka, uprawiałabym dziki seks bez zadnych ograniczeń zrobiłabym sobie tatuaż

Gość kot13
no to słuchajcie- DO ROBOTY:-)

"kazdy przeżyłby ten dzien tak, jak każdy inny gwarantuję Ci." Mylisz się. Zapytaj śmiertelnie chorych ludzi, czy ich życie nie zmieniło się o 180 stopni. Czy nadal mają jakiekolwiek obawy przed wyznaniem uczuć innym, bliskim osobom. Czy czują strach, aby uczynić to, co jeszcze niedawno wydawało im się niestosowne. Gdybyś tylko wiedział, że nie ma odwrotu i znał dokładny czas, to zapewniam Cię, Twoje życie dopiero nabrałoby znaczenia, jakiego nigdy jeszcze nie zaznałeś.

Gość stokrotka 25
tak -seks bez zabezpieczeń, rozmowa z ukochanym albo jak mam teraz- z byłym, bo to ostatnia osoba, która najbardziej mnie poznała mimo że dostałam kosza, chciałabym się przytulić i tak trwać do końca

Gość kot13
śmiertelnie chodzy ludzie są przerażeni, słabsi z dnia na dzien. Mówimy o hipotetycznej sytuacji , że dziś dowiadujemy się, że jutro na 100% umrzemy( jak na ironię taka sytuacja wcale hipotetyczna dla wielu osób wychodzących rano do pracy i ginących np wypadkach nie jest)

Gość hahahaaa
w jeden dzień nie da się przeżyć całego życia i nadrobić stracone chwile chciałabym ten ostatni dzień przeżyć z najbliższymi, powiedzieć im co czuję, co mnie bolało, co mam w sercu

1. Kupiłabym najdroższe i najstarsze wino jakie jest dostępne. 2 Zapaliłabym sobie. 3. No i na pewno przeżyłabym swoje najbardziej skrywane fantazje seksualne.

Gość dfgadsadss
1. Zostawiłabym męża 2. poszła do lasu na spacer 3. Uprawiałabym seks nie ważne z kim byle by był. Jest sporo takich rzeczy...

Gość kot13
hahaha - no to może zamiast nadrabiać należałoby żyć tak, jak w tym ostatnim dniu?;-)ostatecznie, nigdy nie wiemy, kiedy się życie skonczy. Oczywiście zakladam, że zadne z was nie sądzi , że będze żyć w nieskonczonośc?

Gość kot13
słuchajcie- większość z waszych planów( z wyjątkiem tego z kosmosem) jest do realizacji nawet jutro- szczególnie to z seksem- przecież możecie spełnić swe marzenia.