Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytammm

Dlaczego na tym forum

Polecane posty

Gość czytammm

matki sa takie wredne i tak sobie ublizaja?Dziewczyny co z wasza kobiecoscia?Co z kultura?Czego wy nauczycie nowe pokolenie?

Gość nie ma się czemu dziwić
Internet trafił pod strzechy :)

Gość czytammm
Chyba tak nie widzialam jeszcze takiego prostactwa.Co jedna to lepsza jestem w szoku

Gość mamaksiężniczki
czasem na forum wypowiadają sie faceci :-) ale głównie kobitki sobie ubliżają i dają niewybredne komantarze

Gość nio nio
moim zdanie siedzi na forum sporo dzieciakow nie znających życia lub kobiet, które są przez los skrzywdzone a są też takie, które przez pisanie tu chcą sie trochę wyżyć an innych

Gość czytammm
dla mnie to nie do pojecia jakim jadem tutaj pluja.Gdzie kultura?Zero jakiejkowiek empatii poprostu szok.Wszystkie sa wszystko wiedzace, najlepsza ortografia,budowa zdania, zarobki wieksze niz prezydent a wiedza juz przeszly chyba nawet wszystkich profesorow.A jak sie czyta te posty to mam wrazenie ze srednia tutaj 14lat.Czytuje czasami kafe ale ten dzial poprostu bije na glowe.Szkoda slow.Sa matki takze na poziomie ale pisze o wiekszosci

No bo może tak jest, że : 1. Mąż wkurzył 2. Teściowa wkurza 3. Szef idiota 4. Dziecko się drze 5. Brakuje do pierwszego 6. Dzwonią w sprawie sprzedaży czegokolwiek i zawracają de w trakcie jakiejś ważnej czynności 7. Zatrucie pokarmowe Na żaden z tych punktów (poza 7, bo to inna inkszość) osoby nieasertywne w rzeczywistości nie poradzą, więc mogą dać upust swoim emocjom w internecie i nie spowoduje to jeszcze większej awantury ze strony szanownego małżonka, teściowa nadal pozwoli mieszkać w swoim domu i nie odbierze całkowicie wnuka, szef nie zwolni, dziecko sie zaraz uspokoi, do pierwszego się pożyczy, a telefonu nie odbierze, lub cierpliwie wysłucha co mają do powiedzenia. Frustracja została wylana na forum i świat znowu jest znośny. PS. Mnie proszę nie zaliczać do tej kategorii, bo ja mam na odwrót :)

Gość gooovno prawda
po prostu kobiety piszące na tym forum są niewychowanymi babsztylami, którym sie wydaje że można obrażać bezkarnie wszystkich w kolo....to ze ktos cię zdenerwował nie usprawiedliwia cie obrażac innych!!!

Gość Czytammm
no tak jak ktos ma gorszy dzien to trzeba wzaiac karabin i wszystkich powystrzelac.Zero kultury.Szkoda czasu.Niektore osoby pisza sensownie to inne albo sie wysmiewaja z bledow albo z literowek albo zaczynaja klocic i wyzywac.Pogratulowac sobie trzeba spoleczenstwa bo tym tokiem myslenia nigdy w polsce nie bedzie dobrze.Tysiace ludzi wyksztalconych bez podstaw kultury.Niedlugo taka matka bedzie mowila dziecku ze jak ktos ma inne zdanie to wez lopate i wal po glowie az swoja teorie wlozysz.Szok az brak slow

Zarowno na forach internetowych jak i na codzien sa ludzie ktorzy cos do nas maja ,tylko ze w realu ciezej jest im to wprost powiedziec :)

potrójna mama - dzięki :) Ja nikogo nie usprawiedliwiam. Zapomniałam dodać, że najbardziej to mi brakuje tu poczucia humoru i w sumie nie tylko na tym forum. A rozwiązywanie problemów za pomocą łopaty, lub siekierki jest stosowane od zarania dziejów i nic się pod tym względem nie zmieniło. I są tacy, którzy gdy mają zły dzień to biorą karabin i zaczynają strzelać, w ostatnich miesiącach przecież były takie przypadki? Aha, kultura nie ma nic wspólnego w wykształceniem, tego na studiach nie uczą, to się wynosi z domu, lub po prostu ma we krwi.

Gość Czytammm
wiem ze kulture wynosi sie z domu tylko osoby za jakie sie podaja tutejsze matki sa we wszystkim na naj tylko wlasnie o kulturze zapominja.Ponizaja inne osoby co do wyksztalcenia,dochodow,miejsca zamieszkania itp.Nie pisze juz jak mowia o dzieciach bo poprostu brak slow.Czytalam topik jak jedna z matek wyzywala inna co do jej partnera z ktorym ma dziecko.Wymyslaja historie i dodaja duzo mozna pisac i pisac a przedewszystkim nie umieja czytac ze zrozumieniem

Gość wwwwwwwwwrrrrrr**
wyżywają sie na innych za swoje niepowodzenia w życiu...fakt na krótką metę to pomaga.....

Gość nieWróżka
Odpowiedź jest nader prozaiczna- kobieta siedząca w domu i mająca kontakt tylko z mężem, od święta z jakąś koleżanką jest sfrustrowana. Zresztą każdy by był. Zazdroszczą wielu rzeczy i szukają sobie powodów do tego żeby się wyżyć. Nie wierzę, że matki pracujące zawodowo i przebywające (siłą rzeczy) wśród ludzi wypisują tutaj te bluzgi. Dla wielu tutaj kafe to jedyna rozrywka i właśnie ten kontakt z ludźmi, także mnie to nie dziwi....

nieWróżka, to piszesz o mnie, ja nie pracuję i nie mam kontaktu z koleżankami. A sfrustrowana nie jestem, chodź miałabym do tego kupę powodów. No może jestem zmierzła :)

Gość nieWróżka
A znasz to- wyjątek potwierdzający regułę? Ha! ;) jesteś właśnie takim wyjątkiem jak dla mnie :P

Gość wwwwwwwwwrrrrrr**
to czemu nie wyjdziesz do ludzi?? ktoś ci karze tu siedzieć?? czy w domu??

no niestety, od zarania dziejów są na świecie osoby kulturalne i niekulturalne. a i kulturalnej moze czasem "żyłka pęknąć" ;) niekulturalne wpisy najlepiej po prostu lekceważyć. z reguly mają one na celu rozpoczęcie pyskówki - i najwieksza frajdą jest wtedy nie dac sie sprowokowac...

wwwwwwwwwrrrrrr** - do mnie pisałaś? Ja nie narzekam przecież :)