Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Potrojna mam - nie ma sprawy ,bedziem urzadzac! tylko zeby trafila w wasz gust :), Falea - ja na parapetowe jako pierwsza na progu, kurcze bedzie powod by sie wymalowac ;) Potrojna- nie czuj sie gorsza! Te moje talenta to takie na ituicje i na oko , niestety bez dyplomu ...No i co sie komu podoba. :)

Uciekam dziewczyny - zupa kipi . Dzeki za towarzystwo - mam nadzieje ,ze na tym nie skonczymy. Uff, dol jakos przetrzymany ;)

Ja też mam nadzieję, że jeszcze się tu spotkamy, bo fajnie się rozmawiało :)

Haalo! Jest tu kto? Kawa stoi przy komputerze,moj wczorajszy dol troche przeszedl :) , corcia przeglada albumy a ja sie dzis Was zapytuje czym zajmujecie wasze pociechy - w takich sytuacjach np jak ta teraz. Chcecie spokojnie pobuszowac po internecie,a ,malenstwo laduje sie na kolana. Ja mam w zanadrzu np. miski i i duze drewniane lyzki kuchenne plus kilka torebek herbaty=gotowanie mniam mniam. Ale to tylko na jakies 10 minut...

Jestem! Cześć, ja kawy jeszcze nie mam, ale zaraz sobie zrobię. Dziś z mojego kranu leci jakaś ciecz, podobno woda, ale głowy nie dam, herbata mi śmierdzi jak jasna cholera, po mineralną nie chce mi się iść, więc może w mocnej kawie aromat się straci :) A moje dziecko siedzi teraz jak zaczarowane i ogląda Jim Jam - w jednej pozycji od 5min - nowy rekord :) Ja z moją małą mam się tak fajnie, że albo też siedzi mi na kolanach i razem piszemy, albo bawi się sama - woli sama niż ze mną. Ostatnio jak poszłam zobaczyć co robi, to złapała mnie za nogawkę, wyprosiła z pokoju i zamknęła drzwi. Popłakałam się ze śmiechu :D

Jestem, i jak? Mocniejsza kawa niz zwykle? ;) Moja corcia uwielbia bajke o baranie - Timmy i ostatnio jak zobaczyla kapcie z barankiemw sklepie to darla sie na cale gardlo beeee beeee! -pol sklepu ryczalo ze smiechu :). Ale tez dlugo bajek nie pooglada ,chyba ze z bratem. A z nia na kolanach to nie pisanie - tez chce pisac ...

Ale super ,ze sama sie soba zajmuje, moja mala terrorystka zwykle chce bawic sie ze mna- wiec ukladamy klocki ,ktore szybko robia bam. Tylko czasem trzeba jednak zrobic cos bez pociechy u nogi...

Ooo, baranki są super, u nas leci codziennie, na zmianę z Reksiem i Magiczną Karuzelą :) No fajnie, że potrafi się sama zająć, ale ogólnie to taki typ marudy i kawy nie zrobiłam, bo był kryzys połączony z rzucaniem przedmiotami o podłogę, histeria, ach, no szkoda gadać, a teraz spokój, dziecko uśmiechnięte, znowu ładnie się bawi, a ja się muszę uspokoić i wrócić do pracy...

U nas na sytuacje kryzysowe pomaga odtanczenie dzikiej macareny - oczxwiscie na rekach a nie wlasnymi nogami - to by bylo za proste! Ech, dzisiaj mam popoludnie zaplanowane na miescie i u lekarza i juz sie na to ciesze -chic z mala u boku to jednak poza domem. A Ty pracujesz w domu? - aletak dzien w dzien?

No to fajnie, że masz jakiś sposób - wesoły :), moja się musi wykrzyczeć - spuścić parę, a potem się przytulamy i jest super. Tak, pracuję w domu, wkrótce święta, więc korzystam z okazji i robię kartki :) Jak się siedzi w domu, to nawet wyjście do lekarza, to jakaś rozrywka :) U nas dziś piękna pogoda, jak na wiosnę, niebo takie jak na sielskich obrazach :) A u was?

Tez mamy slonko - od wczoraj ,przedtem bylo caly tydzien bardzo kiepsko - co zaowocowalo chyba moim przygnebieniem. Czyli te kartki robisz w ramach hobby? Boze,jestes pomyslowa. Przyjemne z pozytecznym :) Fale ,wydaje mi sie ,ze juz na jednmy forum sie spotkalysmy - mialam wtedy inny nick - cos z sonne na koncu - jendak juz nie pamietam hasla., wiec zalozylam nowy. (pomaranczek nie lubie przez podszwy) . Na tamtym forum chodzilo o babeczke ,ktora miala dosc schrzaniony urlop przez fochy corci lub przez wlasne lekkie niedoswiadczenie ;).

Mam to samo, brak słońca, to dół mnie łapie. To jest najlepsza praca na świecie, jak się robi to co się lubi i jeszcze za to płacą :) Czy Ty miałaś nick Caprisonne?

Teraz juz sobie zapisalam haslo i nick - wtedy ufalam pamieci -jak widac -bez powodzenia.

Co do hobby to probowalam sprzedazy internetowej -ciuszki -ale tak prywatnie. Swojego czasu bylam zakupoholiczka ;) - z niestety za mala szafa :) ,wiec co jakis czas robilam pakiety mojej odziezy - i na ebay! Szlo jak swiez buleczki a ja bylam w swoim elemencie -trzeba bylo zrobic fajne zdjecia ,zeby sie dobrze sprzedalo. A jeszcze to oczekiwanie - ile kto zalicytuje- :) . Przed wiosna znowu chyba posprzatam szafe ;)

No nie mogę :D!!! Siedzę teraz i śmieje się do siebie :D Ja chciałam nawet temat założyć z pytaniem gdzie jesteś, bo nagle przestałaś się pojawiać, a tak fajnie się Ciebie czytało :) Super, że jesteś :)

Kurcze, ja też próbowałam sprzedaży na allegro, ale z kiepskim skutkiem, lepiej mi wychodzi w rzeczywistości, umiem pobajerować :)

O jak mi milo :) A ja bylam ,ale praktycznie podczytywalam tylko ,a jesli cos pisalam to na pomaranczowo. Z allegro tez probowalam -ale tylko przed przyjazdem do Polski. Poszlo , ale nie tak dobrze jak na ebayu. Ciuszki po dzieciah do tej pory sprzedaje (nie mam w rodzinie mlodsyzch dzieci -a jesli to daleko). Zreszta etraz wszystko tyle kosztuje ze jak sprzedam to mam juz troche na nowe ciuszki :)

Maz mi tu truje ,zebym zajela sie tym zawodowo i tak powoli powoli - szczegolnie po wczorajszym dniu o tym mysle. ty te kartki sprzedajesz osobiscie ,czy tez jakos rozprowadzasz?

Ja to bym najchętniej wystawiła stół przed blok i sprzedała wszystko co mi zajmuje miejsce, a szkoda wyrzucić. Ale mój chłop powiedział mi tylko - po moim trupie :)

Moj chlop :) raz w roku przywiazuje mnie do kaloryfera ;) i idzie do piwnicy WYRZUCAC to ,co ja przez caly rok tam zniose a nie uzywam i nie uzyje. Odwiazuje mnie dopiero po wizycie smieciarki. Naprawde ...kiedys znalazlam na smietniku moja droga torbe plazowa...ramki do obrazkow i inne przydasie. Oczwiscie do domu tego nie zabralam , ale od tej pory sprzedaje to ,co mam wyniesc do piwnicy i juz nigdy nie przyniesc spowrotem.

Jezu! Jak ja bym na to pozwoliła, to miałaby tak samo jak Ty :) Jest strasznym pedantem i nie może zrozumieć - na co mi to (cokolwiek by to nie było) Ja jakbym mieszkałam w domu i miała strych, to pewnie, po jakimś czasie podłoga by nie wytrzymała i cała zawartość runęłaby poziom niżej :)

:) , tez sie ciesze ,ze nad glowa mam sasiadow a nie magazyn na przydasie ;) . Kiedys mielismy tak zaladowana piwnice (a jest naprawde duza) ,ze chodzilismy w niej slalomem -wlasnie wtedy sie wsciekl. :) No i niech mu bedzie. Zreszta teraz juz tyle nie ma... Falea - czy to Ty na tamtym topiku mowilas,ze raz w roku robisz wypad ze znajomymi na 3 dni? -tak mi to zapadlo w pamiec...ze podjelam pierwsze kroki w tym kierunku...