Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalak

Snobizm na Mutsy

Polecane posty

Gość a ja sie śmieję :D
wózek do 5tys? jezuuu,moje dziecko w gondoli lezalo 3m-ce :o potem kilka m-cy w wersji spacerowej i w wieku 9m-cy nauczylo sie chodzic.przydala sie zwykla parasolka teraz kiedy dziecko ma 14m-cy juz nic nie uzywamy. nie wiem wiec po co mialabym wydawac taką kase :o zachowujecie sie jakby dzieci siedzialy w tych wózkach conajmniej do przedszkola :D:D:D za 5tys to auto mozna kupic :D

O kurczę! Mam mutsy-powinnam się wstydzić? Dziwne masz koleżanki autorko topicu... Kupiliśmy bo (a właściwie nie pamiętam jak to dokładnie było- miałam wtedy ważniejsze sprawy na głowie).Jestem z niego zadowolona. Ktoś pisał, że mało miejsca na zakupy- można dokupić kosz i jest ok. W życiu nie przyszło mi do głowy, żeby "lansować" się przy pomocy wózka:/ Bez sensu....

Gość kiniasuluwierz
ja wśród koleżanek też mam lanserki na Mutsy-uwierz mi uważaja że są gwiazdami że stać je na taki wózek-ale to dziewczyny w wieku do 25 lat

Gość wozekojj
ja mieszkam w wilanowie i tu widac szał ale na Bugaboo akurat

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lans wózkiem dziecięcym.... żenada.....

Gość mutsymama
a ja mam mutsy joey i czuje sie lepiej majac go niz tako na przyklad-cos w tym jest choc wiem ze to nie najwazniejsze w zyciu

Gość A mnie sie te wozki zbytnio

Gość joggerrrr
a mi się joggery nie podobają.Mam mutsy urbanrider do miasta a lekki bugaboo w podroz z fotelikiem maxi cosi-obydwa kupiłam używane

Nie znam się na wózkach i nie wiem co to za paskudztwo było, ale widziałam kiedyś młodą mamę, z wózkiem na trzech kołach jak próbowała z nim zjechać z chodnika na jezdnię - nie udało się - cud, że dziecko z wózka nie wypadło. A to przecież to tak banalna rzecz prawda? Zjechanie z krawężnika. A wózek się wywrócił, a kobieta nie umiała go utrzymać. Wózek za dwa koła, a dziecko zagrożone wypadnięciem przy głupim krawężniku.

Ja mam używany wózek Jane Slalom Pro. Dostałam od szwagierki, bo nowego w życiu bym nie kupiła. Wprawdzie jeszcze go nie używałam, bo rodzę za miesiąc, ale ponoć wózek fajny i dobrze się sprawuje. Zobaczymy. Gondolę też kupiłam używaną, za 300 zl, nowa to koszt ok. 800 - 1200 zł.

Gość bebecomfort
ja mam uzywany bebe confort high trek cały zestaw-odkupiłam za 900 zł w sklepie 3000 wszyscy myśleli że to nówka-po co przeplacac?