Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobilam sie zupelnie

oziębłość po porodzie...

Polecane posty

witam! niewiem czy to powazny problem,czy moze mi przejdzie... po urodzeniu dzieciatka stalam się dość oziębła,obojetna jesli chodzi o facetów... dodam,ze jestem samotną matką,facet zostawił nas,jak jeszcze byłam wciąży...przebolałam,jest ok,ale ... teraz zaczynam odczuwac troszeczke brak faceta, to znaczy t ak zyciowo-brakuje mi wspolnych spacerow itd,z tym,ze jesli chodzi o jakies zblizenia czy nie daj Boże ;) powazny zwiazek to calkowicie nie mam na to ochoty,nie to,zebym nie chciala,tylko niewiem,cos się ze mną stalo dziwnego,powiem wprost-dziecko jest u mnie na 1 miejscu i wiem,ze zaden facet by tego nie zaakceptował,wiec nawet nie staram się nikogo poznac... czy to normalne? czy kiedyś mi przejdzie? czy ktos tez tak miał?

podn.

halo...

Gość fdsfds
nawet gdyby dziecko u ciebie nie było na pierwszym miejscu to zaden facet nie chce kobiety z dzieckiem . Łatwiej znalezc faceta kobiecie ktora nie ma dziecka niz takiej ktora ma .

"Łatwiej znalezc faceta kobiecie ktora nie ma dziecka niz takiej ktora ma ..." To jest logiczne :) ale też bez przesady. Jest sporo starszych, dojrzałych facetów dla których to nie jest problem jednak trzeba się liczyć z tym, że on zaraz też będzie rozwodnikiem z alimentami na głowie ..

nawet gdyby dziecko u ciebie nie było na pierwszym miejscu to zaden facet nie chce kobiety z dzieckiem no nie za bardzo się z tym zgodzę.jakis czas temu "przyczepił się";) do mnie moj dawny kolega ze szkoły-poprostu spotkalismy sie przypadkowo,ja oczywiscie z wózeczkiem,on po rozwodzie i tak zaczelismy gadac,on mnie odprowadził,wymienilismy sie telefonami,potem mialam zaproszenie do kolezanki na urodziny i pomyslalam o nim,czy moze ze mną pojdzie (oczywiscie w charakterze kolegi) i on chetnie się zgodził,poniewaz po rozwodzie ,jak to sie mowi,miał parcie na zycie towarzyskie,heh,i zaczelismy się spotykac z tym,ze on bardziej nalegał,ja mu od razu postawilam sprawe jasno,ze nie szukam faceta i nie chcę wchodzic w zaden zwiazek,ale potem do niego to nie docieralo,zaczał bywac czesciej,zostawac dłuzej...itd...i zaznacze tu,ze (jak malo ktory facet!) uwielbia dzieci!!! i zajmował sie moim dzieckiem tak,jakby to bylo jego!! nawet mnie dziwilo jego zachowanie,niemalze mi wyrywał je z rąk,mowił,zebym sie nie przemęczala,ze on ponosi,ze mam korzystac poki on jest,itd...naprawde facet do raby przyłoz!! a dziecko go tak polubilo,ze az piszczało jak przychodził. tak wiec SĄ tez faceci typu:rodzinni ktorym nie przeszkadza,ze kobieta ma dziecko,a wrecz bardzo lubią dzieci.

boje się czego?

pdn.