Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po pierwsze juz

ktora kupiła taka gre dla dziecka?

Polecane posty

mój chrześniak ma tą oryginalną i jako sama gra fajna. nawet mój 4.5 latek spokojnie radzi sobie z tą grą. Sama łamałam się czy nie kupić bo naprawde Synkowi się podobała, oryginał teraz był w chyba w realu za 50zł a podróby napewno w Tesco po 39,90, ale wkońcu zrezygnowałam i kupiłam Synkowi używanego Osiołka z Hasbro, jednak nie bede powtarzać gier jakie mają kuzynki, niech mają coś innego, ale ta cena faktycznie kusi :D

Gość moj 4ro latek sw to gra
super oryginał kosztuje 19,00

Gość moj 4ro latek sw to gra
w pepco

A oryginalna gra produkowana jest przez firmę Mattel. Nie twierdzę, że inne są gorsze, tylko nie lubię, jak ktoś mnie po chamsku próbuje zrobić w balona i pisze w tytule aukcji "oryginalna".

Gość po pierwsze juz
jakos nie chce mi sie wierzyc w te oryginały z Pepco:-OPewnie to samo co na All, oryginały sa po ok 50- zeta. Dzieki za odpowiedzi:-) Gre kupie ta z linku, skoro tyle ludzi kupuje:-)

Gość po pierwsze juz
a ppodniose, moze ktoras mama kupiła te konkretna podrobke i powie cos o jakosci:-)

ja kupiłam mojemu bratankowi na urodziny tylko orginalną zapłaciłam ok 80 zł w smyku. Gra jest bardzo fajna cala rodzina chciała grać;)

Gość misia1111111111111111111111
ja właśnie zamówiłam wczoraj z allegro.jest fajna. a oryginał widziałam nawet za 85zł i niczym się nie różnią

Gość gsdesao
ja mam nieoryginalną i nic się z nią nie dzieje. Szkoda przepłacać tyle pieniędzy, to i tak nie jest gra na wieki. Fajna jest, nieoryginal polecam jak najbardziej i nic się z nią nie dzieje.

Gość po pierwsze juz
ok, dziekuje:-)Czy ta nieoryginalna to taka jak w moim linku?Bo sa mniejsze i wieksze...drzewka;-)