Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staramysieoddawna

potrzebuję wparcia

Polecane posty

Gość staramysieoddawna

22.10 miałam okres później 01.11 kochałam się z mężem. od paru dni boli mnie strasznie brzuch jakby przed okresem ale trochę inaczej jakieś takie jakby ciągniecie. 11.11 miałam wysoką temperaturę (prawie 38.5)poza tym nic mnie więcej przy tej temperaturze nie bolało. mam cykle 28 dniowe. tak bardzo chcę tego dziecka,że sama już się nakręcam chyba. proszę potrzymajcie chociaż trochę mnie na duchu...pozdrawiam i życzę szczęścia tym którym się udało;*

Gość staramysieoddawna
tylko problem jest w tym ,że teraz nie mogę zrobić tych badań;(

Gość no to poczekaj az zrobisz test
:O

powodzenia życzę... to co opisujesz przydarzyło mi się w moich obu cyklach ciążowych, wiec jest nadzieja :)

Gość staramysieoddawna
właśnie zastanawia mnie cały czas ta temperatura. miała któraś z Was tak? dziękuję za zainteresowanie

ja miałam takie straszne uderzenia gorąca i temperaturę ok. 38, do tego świdrujący ból jajnika... taki że mi cała noga drętwiała...

Gość nie wydaje mi sie
taka wysoka temperatura?skad?raczej nie to nie ciaza

Gość tez mialam temperature
ja tez mialam bardzo wysoka temperature;)moze to dobre oznaki?trzymam kciuki

Gość staramysieoddawna
no i zrobiłam dziś test.bobo test strumieniowy w aptece stwierdziła pani ze bardzo dobry.jednak nie pokazał mi ciązy;((tylko ze mnie nawet jajniki nie bola na okres a po środku mnie boli...czy którąś z Was oszukał ten test???załamana...;((

Gość Mania_20
kochana nie załamuj się , ja zrobiłam test wyszedł negatywny koleżanka namówiła mnie na badanie krwi i dziś jestem w 6 mies. ciąży

bobo strumieniowy jest jednym z bardziej czułych... tylko robienie jakiegokolwiek testu przed terminem @ to zawsze ruletka, bo teraz wiesz tyle co wiedziałaś przed jego zrobieniem... na tym etapie to tylko beta z krwi byłaby wiarygodna...

Gość staramysieoddawna
no już dziś powinnam mieć okres to się pokusiłam...ale tylko sie dobiłam tym wszystkim;(

Gość ssyynnffoonniiaa
Testy raczej się nie mylą.Skoro masz okres co 28 dni to za wcześnie go zrobilaś.Ja zawsze mam regularnie i jak okres nie przyszedl na 30 dzień to dopiero test robilam!Wyluzuj troszeczkę i niemyśl ciągle o tym bo potem tylko rozczarowanie jest!!!W pierwszą ciąże zaszłam po 7 miesiącach i pamiętam jak tego 28 dnia w pracy ciągle biegalam do toalety sprawdzać bo wydawalo mi się że chyba okres przyszedl a to tylko śluż!!!W drugiej juz na luzie,odrazu zaszlam chociąż się nie spodziewalam ze tak szybko się uda!!!

Gość staramysieoddawna
gratuluję;)tak bardzo zazdroszczę tym, którym się udaje...

Gość ssyynnffoonniiaa
Tobie też się uda ale wyluzuj,za bardzo chcesz i myślisz o tym wciąż!Doczekasz się zobaczysz,życzę powodzenia!

Gość Mania_20
testy ciążowe właśnie się mylą i to jak. Moja koleżanka do 3 miesiąca robiła testy ciążowe i nic nie wykazało wkońcu poszła do ginekologa i on jej powiedział o ciąży

Gość staramysieoddawna
ze złości połamałam test nawet dziś.chyba najlepiej wybiorę się na krwe ale mam możliwość dopiero w następnym tygodniu.mam nadzieję ze nie dostane okresu do tego czasu.tak bardzo chcemy mieć dziecko.

u mnie się nię pomyliły... a robiłam je przy cyklach 28-dniowych na dwa dni przed terminem @... więc droga autorko albo to jeszcze nie tym razem albo jednak mimo wszystko było za wcześnie na test... choć jak piszesz, że stosunek miał miejsce 01.10 to jeśli doszlo do zapłodnienia to moim skromnym zdaniem test powinien to już pokazać...

Gość Mania_20
Uda wam się zobaczysz a masz cykle 28 dniowe a w które dni się kochaliście ?

Gość staramysieoddawna
31.10, 01.11, 04.11 oraz 05.11 mamy oraniczone mozliwości ponieważ moj mąż często wyjeżdza w delegacje;(

Gość Mania_20
obliczyłam ze 5,6,7 listopad tylko w te dni mogłaś zajść w prawdopodobną ciąże. jezeli kochałaś sie 1 lis. to są małe szanse, gdybys sie kochala w dni 5,6,7 nawet i 8 to na 10000 % byś zaszła w ciąże a teraz to szczerze nie wiadomo.

Gość Mania_20
jezeli kochałaś sie 05.11 to powinna być dzidzia :)

Gość Mania_20
Ja miałam owulacje w piątek a kochaliśmy sie w sobote i dziś w środku mamy naszego synka

Gość Mania_20
tak 10000 % ponieważ gdy kobieta ma 28 dniowe cykle to owulacje przypada od 14 do 16 dnia cyklu Ja mialam cykle 28 dniowe i zawsze mialam owulacje na 15 dzień

Gość staramysieoddawna
dziękuję,też tak liczyliśmy.nie zwrócilibyśmy na to uwagi że mogę być w ciąży tylko właśnie ta temperatura,dziwnym ból nie jajników tylko jakby macicy.jak przychodzi wieczór to od paru dni normalnie jest mi nie dobrze;( Mania gratuluję oby było zdrowe i szczęśliwe;)trzymam kciuki;*

ja przy cyklach 28-dniowych owulkę mam w dniu 13... NIGDY nie masz pewności, że się uda... nawet gdy spełnione będą wszystkie warunki...