Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczekującagrudniówka

imiona dla dziewczynek grudzien2010

Polecane posty

tak Nadii duzo,ogólnie to odradzam imiona z pierwszej 10 tj.: Julia, Maja, Zuzanna, Lena, Wiktoria, Oliwia, Amelia, Natalia, Aleksandra, Nikola

Gość Tylko Anna
Anna- Ania- Aneczka- Anusia- Andzia. poprostu najpiękniejsze imię.

W ciąży nie jestem i jeszcze długo nie zamierzam ;) ale strasznie od jakiegoś czasu podoba mi się imię Hania:) Jest urocze i nie takie pospolite jak Ania ( choć Ania też pięknie) Także gdybym teraz miała wybierać to na pewno byłaby Hanusia:) Podoba mi się też imię Judyta i Marika (węgierska odmiana imienia Maria)

ja juz lata temu postanowialam, ze jak bede miec dziewczynke to bedzie albo Julia albo Amelia a tu teraz takie wielkie buumm sie zrobilo na te imiona i wrecz oklepane :( i nie wiem co zrobic, zadne inne mi sie jakos nie podobaja.

Dziwie sie matkom, ze wydziwiaja z tymi imionami. Pomyslcie jak dzieci potem juz jako osoby dorosle beda sie czuc z tymi imionami! jak wy byscie sie czuly majac na imie np. Mia, India lub niewiadomo jak jeszcze, moze jak Wisniewski dawal Etienette czy cos takiego. Jest tyle normalnych ladnych pospolitych imion!!

Gość Ja też mam niebanalne imie
i sie z tego ciesze, nie ma drugiej takiej jak ja :D Nie chcialam bym byc kolejna Ania :D

Gość zupa ogorkowa
A co jest takiego zlego w imieniu India czy Mia? Proste, krotkie, skromne - to o co chodzi? Ze malo znane w Polsce? Tez mi problem. Wydziwiane to sa moze jakies henryjety, kordelie czy etiennette - w przypadku prostych i krotkich imion nie ma sie czego czepiac

Widzę,że w 10 najpopularniejszych imion jest Zuzanna no,ale ja mam to gdzieś,podobało nam się taki imię i tak nazwaliśmy córeczkę . Zresztą ponad 1,5 roku temu Zuzanna nie było takie oklepane . A poza tym oklepane nie znaczy brzydkie . A Ania rzeczywiście ładne imię,znaczy to rzecz gustu,ale nam się podoba :) Zresztą Zuzia też :)

Gość Grudniówka również
a nasza będzie Zuzanna czy się komuś podoba czy też nie i czy jest oklepane czy nie :P Wszystkie moje lalki nazywały się Zuzanna 20 pare lat temu :P

Moja córka miała mieć na imię Nadia,ale wyszedł nam syn i będzie Igor.

Gość a u nas jest Wiktoria
zawsze mi sie podobalo to imie, nawet na bierzmowani sobie je wzielam, mezowi tez sie podoba. Jedyny minus ze teraz bardzo popularne, ale coz, wazne ze nam sie podoba

Gość moja córka to POLA
a mi sie jeszcze podoba IGA .

Gość a mi tez podoba sie ..........
Lena - dalam tak corce jak jeszcze nie bylo tak znane - Jak bede miec druga corke - to dam Tola, Amelka, albo Nela. Pola kiedys mi sie podobalo - ale trudno zmiekczyc - Polka, Polusia?

Gość POla kojarzy mi sie
z jedna dziewczynka, ktorej mama jest dziwna....:):):)

Gość moja córka to POLA
Poleczka, Polusia , Polcia , Poleńka , Poleśka, Polesia - tak wołam na córcię :)