Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka mila jest

czy dla was to normalne ze facet szuka se kolezanek??

Polecane posty

Gość karolinka mila jest

jestem ponad 6 lat w zwiazku i nie ukrywam ze przez szukanie kolezanek na portalach typu fotka przez mojego narzeconego rozwalil sie nasz zwiazek. on niby mi mowil o wszystkim bo nikogo nie ma, chce pogadac wszystko mi pokazuje mowi im ze miloscia jego zycia jestem ja ze szuka tylko kolezanek byposmiac sie i pogadac ;/;/;/;/ zobaczylam ze pisze tam z jakas z drugiego konca polski dosłownie te komentazre jakies dla mnie pierdoły ale wkurwia mnie to i sie bardzo ostro poklocilismy :( wypomina mi to ze niby na nic mu nie pozwalam skoro on nic zlego nie robi :( jak na to patrzec??

Gość karolinka mila jest
powiedzialm mu o co chodzi ale on do mnie ze jest taki ze potrzebuje wygadac sie komus, ze to ze mna planuje przyszlosc ze mam to zrozumiec ale mnie to wkuurwia;/

Gość a nie prosciej
"szuka SE" ??:O

Gość Ukradles mi pseudo :)
Hm, a szukal tylko kolezanek, a nie kolegow? Dla mnie normalne sa rozmowy z osobami obojga plci na portalach np.zwiazanych z hobby, ale tylko kolezanki i akurat ba Fotce - nie bardzo

Gość karolinka mila jest
kolezanek na pewno :(

Gość Eleeene
nie jest to raczej normalne, ale z drugiej strony nie mozna nikogo tak ograniczac. Moze jestes zbyt nudna dla niego , dobra kandydatka na zone ale juz na pogaduchy i zarty -nie. Najlepiej znalezc jakis zloty srodek , by wilk byl syty i owca cala.

Gość karolinka mila jest
no wlasnie ostatnio bardzo sie klocimy wygarnelam mu wszystko plakal przede mna ze jestem miloscia jego zycia i takie tam ze jestem zazdrosna ze on przeciez nigdy by nic zlego nie zrobil a ja tylko mysle ze jak kolezanka to juz seks ;/;/;/;/;/ przestalismy sie odzywac do siebie spotkalismy sie w weekend niestety doszlo do seksu, pytalam czy to tylko seks dla niego on nic i sie nie odzywa

Gość Humanistkaaapełnągębą
Jak szuka koleżanek na fotce, to chyba nie jest w nim w porządku...

Gość zostaw idiotę
po co Ci niedowartościowany koleś babiarz

Gość karolinka mila jest
myslicie ze jest niedowartosciowanym babiarzem?? ;/;/;/;/

Gość karolinka mila jest
no znalazlam jego profil ;/ same kolezanki w znajomych on ma 27 lat i jakas co mu ciagle slodkich snow zyczy jakies pierdoly posyla linki obrazki z drugiego konca polski ;/ a opis on ma cos w stylu prawdziwego przyjaciela poznasz po tym i cos tam dalej

Gość nbvnbnbb
to nie jest normalne,a juz szczegolnie samo to ze ma jakies konto na internecie,nie rozumie tego,jak sie jest w zwiazku to nie ma sie zadnych kont na portalach

Szukanie 'na sile' nie jest normalne, jezeli pozna się kogos gdzies przypadkiem i nawiazało się nic porozmienia to wszystko jest ok.

Gość karolinka mila jest
to co jest z nim nie tak?? nie kocha mnie?? nie zalezy mu?? ;/

Gość podnodzeeeeee
eeeee

Gość widzialy galy co braly
moj tez tak mowil na poczatku, ze tak sobie szuka zeby sie posmac, pogadac z kims innym itp a pozniej z gadaniny na fotce, zrobily sie rozmowy przez gg, pozniej przez telefon i na koncu spotkania za moimi plecami nigdy nie wierz ze facet szuka kolezanki tylko do rozmowy, jak dla mnie facet nie jest pewny co do przyszlosci z Toba, szuka innej,jak znjadzie to podziekuje Tobie i powie ze to Twoja wina bo jestes zaborcza itp

Gość podnoszeee
eeee

Gość nienormalne..
zakompleksiony i dziecinny facet

Gość Postsynaptyczna
Sluchaj Droga autorko, jest prosty i skuteczy sposób, aby rozwiązać Twój problem, bylam w dokadiej identycznej sytuacji... Zastosuj się do mojej rady a zobaczysz, ze to dziala w 100%!!!! Przede wszytski, spuść z tonu i chwilowo odpuść, udaj, że totalnie Ciebie to już nie rusza.. niech pisze... A następnie: 1)NAstępnie, za kilka dni, zacznij robić dokladnie to samo, wchodzić na czat, poznawać kolegów 2) wroc kiedyś później do domu z uśmiechem na buzi, że spotkalaś kolegę, którego cale lata nie widzialas i że bylo to wyjątkowo mile spotkanie i że musisz je powtorzyć 3) Podpuść koleżankę żeby napisala Ci kiedyś smsa niby od mężczyzny, oczywiście PRZYJACIELSKIEGO, zeby zagrać na jego zazdości, a nie zasugerować mu, że go zdradzasz... 4) Przez ten caly czas skupiaj się na sobie i bądż radosna i wesola.. Nie zwracaj uwagi na jego przyjaźnie :) Aż nadejdzie chwila, że Twoj facet, jak i każdy inny traktowany tą metodą nie wytrzyma z zazdrości i zrobi Ci scenę:) Wtedy oświadczyć mu musisz, że "nie rozumiesz o co mu chodzi? Przecież sam potrzebuje przyjaźni kobiet, więc czemu ma nie rozumieć, że Ty tego również zaczęlas potrzebować?":) Ta metoda dziala w 100% gwarantuje!!!! Moj już glupich pomyslow nie ma.. Co więcej, zaczęlo mu bardzej zależec i bardziej się stara...

Gość Postsynaptyczna
Acha i jeszcze jedno... Spójrz na sytuacje obiektywnie.. Przecież wie, że gdy mężczyzna szuka przyjaźni, to tak naprawdę roi to po to, żeby pod przytkrywką "przyjaźni" poznać kobietę, z którą będzie go dużo lączylo... Nie możesz być naiwna i wierzyć, że nic za taką przyjaźnią nie stoi.... Rutyna, nuda, 6 lat... Potrzebuje niby odskoczni... A do czego to prowadzi? Wystarczy spojrzeć na powody większości rozpadów zwiazku.... ZDRADA ZACZYNA SIĘ NIEWINNIE... WLASNIE OD PRZYJAŹNI.....dzialaj póki nie jest za późno... ALbo Ty albo jego wirtualne kolezanki..