Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość t4rererere

padłam ze smiechu...sluchajcie;D

Polecane posty

Gość t4rererere

rozmawialam dziisaj z pewnym męzczyzną lat 25 na czacie i pytanie zeszlo na temat bylych partnerów no wiec odpowiadam ze miałam jednego mezczyzne(sama mam 24 lata i był moim narzeczonym) on na to szuka dziewczyny ktora nigdy nikogo nie miała ale jest skłonny zgodzic sie na jednego :D no wiec ja pytam a ile ty miałes kobiet on na to ze chce byc ze mna szczery ale boi sie ze sie obraze a ja ze nie spoko:) on na to ale umowie ze sie nim mimo to/ ja ze oczywiscie on ze miał 10 partnerek ja sie pytam z iloma spałes on ze z 10;/ zobaczcie i takie kurwy jeszcze chca dziewic a na koniec roznosza jakies gówna jak hiv, hpv i inne oczywiscie powiedialam zeby spieprzał;/

Gość to taki jak prawiczek z wiarą
z tego forum. Pierdoli o dziewicach na żone ale sam to ny chciał mieć ze 300 :classic_cool:

Gość t4rererere
po co takiemu dziewica? no po co/? zeby ja hivem zaraził ;/

Gość t4rererere
a kto zapłaci tej biednej dziewczynie za leczenie ewentualnych chorob wenerycznych? po tej niesierocie nienawidze takich mezczyzn brr

Gość t4rererere
psychiczna;) po co z tą kurewka jestes? ;/ ja bym sie brzydziła

Gość t4rererere
dobre ? :o

Gość t4rererere
załosne to sie zgadzam a ty nie badz taka nerwowa :o

Gość kolejny nick bo kolejny dzienń
gdyby mial 10 kobiet z ktorymi sypial nigdy by ci tego nie powiedzial... faceci ktorzy to robia maja jedna zasade: "never kiss and tell"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja tez padlam ze smiechu
koles niezla kurwa haha a jaki bezczelny!

Gość t4rererere
to było na czacie wiec mozliwe ze celowo tak powiedzial zeby pokazac jakim by maczo

Gość t4rererere
a dziwisz sie?? ze sie czepiam /? jak mnie wkurwia takie pustactwo facetów to sama robie sie upierdliwa :o precz z nimi;/

kolejny nick bo kolejny dzienń gdyby mial 10 kobiet z ktorymi sypial nigdy by ci tego nie powiedzial... faceci ktorzy to robia maja jedna zasade: "never kiss and tell"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'' nie prawda znam takich co sie przyznają;) i wiem,że nie kłamią;) i częściej ci niepozorni i brzydcy maja więcej ,,zaliczonych panienek'' niż ci przystojni:)

t4rererere gdyby to byl facet co sypia z 10 kobietami nigdy tez by cie nie zapytal czy nie odejdziesz... on po prostu by wiedzial ze nie odejdziesz...

po zatym... hehehe tak nie wyglada rozmowa z facetem co sypia z wieloma kobietami... eh laski, jak wy nic nie wiecie... ;D

Gość Ukradles mi pseudo :)
Ja bym dotrzymala slowa, umowila sie z nim i powiedziala co o nim mysle :) a mianowicie ze jest zalosnym meskim jebadelkiem hipokryta

Gość kolejny nick bo kolejny dzienn
*poza tym nie musicie mnie poprawiac laski ;*

Kurcze :/ nie ważne jest co ten koleś p[owiedział i ile miał partnerek... sedno sprawy jest inne: KOBIETO FACETÓW NIE SZUKA SIE NA CZATACH!!!!!!!!!!!