Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szeleszczący liść

Nigdy nie związałabym/związał się z kobietą która:

Polecane posty

Gość szeleszczący liść

piszcie o wszystkim, co jest waszym zadaniem nie do przyjęcia w partnerze: cokolwiek: wiek, waga, wzrost, praca, sytuacja mieszkaniowa, zainteresowania, wylształcenie....co uważacie: ja zacznę nie związałbym się z kobietą: bezrobotną, bez zainteresowań, grubą i zaniedbaną, która nie czyta książek, która nie wie co to jest kapsaicyna która nie lubi seksu ktora nie wie co ze sobą zrobić

Gość szeleszczący liść
jak najbardziej po prostu temat mi nie wyszedł, pytanie skierowane do obojga na temat obojga

Gość Goszaa
Nigdy nie związałabym się z facetem który :nie dba o siebie(brudne skarpetki, pogniecione koszule, przesadny zarost), nie jest dzentelmenem(nie otwiera drzwi kobiecie w samochodzie, restauracji itd i nie puszcza przodem), dziewczyny traktuje jak przedmioty ( a ta sobie p-o-b-z-y-k-a-m a potem będe miał w-y-j-e-b-a-n-e)

Gość hophophooop
Zasznurowana Lalka Voodoo A można o facetach?] nie mozna bo to meskie forum dla facetow a kobiety jak widac sa tu przez pomylke.

Gość W koncu madry i dojrzaly
Ze starsza niz 25 lat :-)

Nie związałabym się z facetem który: Jest niekulturalny, nie dba o siebie, jest egoistą, homofobem, ksenofobem, ma przerośnięte ego, uważa że miejsce kobiety jest w kuchni, mówi o swojej dziewczynie "a moja to lubi seriale" również w jej obecności uważa że teatr jest dla gejów, książki to lektury szkolne, których nie przeczytał.

ja nie związałabym się z facetem, który jest: -chamem -prostakiem bez ogłady -bezrobotnym leniwym nierobem -za równouprawnieniem kobiet w sferach typowo męskich -ciapą życiową bez charakteru -nieuczciwym kłamcą

nie związałabym się z facetem: niskim grubym albo chudym bezrobotnym mieszkającym z mamusią bez pasjii bez kasy

Gość rasowa kotka
Nigdy nie związałabym się z facetem, który: - nie ma przynajmniej wyższego wykształcenia - ma brzydkie tanie obuwie - jest prawikiem - jest niższy niż 178 cm - mieszka z rodzicami - przesiaduje na kafeterii i żali się, że przegrał życie - ma nałogi (pije, jest hazardzistą, pali hasz etc.) - jest prostakiem - nie jest inteligentny - jest egoistą - jest narcyzem - jest przesadnie konserwatywny (seks po ślubie, co niedziela do kościoła, przestrzega postu etc.) - nie ma pracy - jest ślamazarny i bez energii to tyle na razie, buziaczki :)

szeleszczący liść - spełniam wszystkie twoje "oczekiwania" (ba! wiem nawet, co najlepiej neutralizuje kapsaicynę, bo uwielbiam ostre potrawy :classic_cool:), ale na twoje nieszczęście jestem zajęta :-D

Gość rasowa kotka
aaa zapomniałam: nigdy nie związałabym się z facetem,który pochodzi z wiochy !!!!!!!!!!!

kapsaicyna to substancja chemiczna występująca miedzy innymi w bardzo ostrej papryce

Gość jisjfidf
"a moja to lubi seriale" bo wy namiętnie lubicie oglądać seriale nawet najbardziej debilne , a jak was o co ś zapytać to ani me ani be ani kukuryku

nie związałabym się z - katolikiem, - człowiekiem niezdolnym do dyskusji i do obiektywizmu, - człowiekiem uważającym, że mu się nalezy od życia, - zbyt czystym :) i zbyt brudnym - z pięknym lalusiem.

Gość Vocativus
Nigdy nie związałabym się z facetem który: traktowałby mnie jak pierwszą lepszą, nie dba o siebie, jest ciamajdą, nie potrafi myśleć logicznie, nie ma w życiu żadnego celu, jest niekulturalny, i tyle na razie:)

Gość do Krokodylka1
czemu przy zbyt czystych wkleiłas tą mine :)

Gość Marco Polo 25
- nie jest dziewicą

Gość do Krokodylka1
to spoko 🖐️

Nigdy nie związałabym się z facetem: - nieodpowiedzialnym - bezrobotnym - za grubym/za chudym/mocno przypakowanym - łysym dresem/ opalonym na solarium metroseksualistą z żelem we włosach - nie czytającym książek - mało inteligentnym - który nie wie, co to ruminacja ;-) - takim, przy którym nie czułabym się bezpiecznie - nie dbającym o ubiór i ogólnie o wygląd (ale bez przesady!) - nudnym - bez wyższego wykształcenia - który jest pozbawiony dobrych manier - który chciałby, żebym się zmieniła - który nie korzysta z "przybytków kultury" - który nie potrafi mnie niczym zaskoczyć - nietolerancyjnym - niesłownym - egoistą - i najważniejsze: KTÓRY NIE JEST MOIM NARZECZONYM ;-) Jeszcze sporo cech by się znalazło :-D

Aaaa jeszcze dwie ważne cechy wykluczające mężczyznę w moich oczach: - nie lubi kotów - lubi psy :classic_cool:

Nigdy nie związałabym się z facetem, który: -nie ma pieniędzy -nie dba o higienę -nie umie się poprawnie wysłowić po polsku -jest za gruby lub za chudy -ma poglądy,zainteresowania i cele diametralnie różne od moich -jest kłamcą i hipokrytą -nie umie się przyzwoicie ubrać -nie szanuje mnie

jak dobrze ze bede wiecznie sam jak sie was czyta to tylko utwierdza mnie w tym ze dobrze robie

Gość wptf
Nie zwiazalbym sie z kobieta: - wulgarną, - grubą, - brzydką, - głupią, - uwazajaca, ze tylko facet ma zarabiac pieniadze, - która nie wie, co to jest redundancja - ktora uwaza, ze tylko facet ma sie starac, czyli tzw. ksiezniczką