Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LiniaKa21.

nie umiem schudnąć a muszę...jest mi źle, już mu się nie podobam

Polecane posty

Gość LiniaKa21.

Mój facet ostatnimi czasy robi różne podchody, że niby chodźmy na basen, pobiegać itp. bo o dobre dla zdrowia i figury. Tyle, że jego "figura" jest bez zarzutu a więc na myśli ma moją..Nie dziwię się, może nie jestem gruba ale taka trochę pulchna..mam celulit itp. No zaniedbałam się..Myślałam, że mu to nie przeszkadza, poza tym uważałam tą sytuację za chwilową, powodowaną tym, że rok siedziałam bezczynnie w domu i żarłam. Ale jakoś od pół roku próbuję schudnąć i nic..najdłużej wytrzymałam miesiąc i znowu rzucałam się na żarcie..on nic nie mówi wprost ale wiem, widzę, że juz mu się nie podobam. Cały czas powtarza, że mnie kocha i że jestem piękna. Czuję się winna bo przecież nie w takiej dziewczynie się zakochał.. jak mam schudnąć??

"że niby chodźmy na basen, pobiegać itp" Rób co mówi. Sport to nie tylko zdrowie ale, zwłaszcza jeśli uprawiacie go wspólnie, fajna zabawa i sposób na zapobieganie monotonii w związku. Musisz sie tylko rozkręcić. :)

Gość wesoły bronek
WYBORCZE ZOBOWIĄZANIA PLATFORMY 1. Przyspieszymy i wykorzystamy wzrost gospodarczy 2. Radykalnie podniesiemy płace dla budżetówki, zwiększymy emerytury i renty 3. Wybudujemy nowoczesną sieć autostrad, dróg ekspresowych, mostów i obwodnic 4. Zagwarantujemy bezpłatny dostęp do opieki medycznej i zlikwidujemy NFZ 5. Uprościmy podatki wprowadzimy podatek liniowy z ulgą prorodzinną, zlikwidujemy ponad 200 opłat urzędowych 6. Przyspieszymy budowę stadionów na Euro 2012 7. Szybko wypełnimy naszą misję w Iraku 8. Sprawimy, że Polacy z emigracji będą chcieli wracać do domu i inwestować w Polsce 9. Podniesiemy poziom edukacji i upowszechnimy Internet 10. Podejmiemy rzeczywistą walkę z korupcją. OBIETNICE DONALDA TUSKA ZAWARTE W EXPOSE 1. Obrona praw pracowników. 2.Wspieranie przedsiębiorczości i zmiana prawa na korzystniejsze dla pracowników i pracodawców. 3. Obniżenie podatków i danin publicznych. 4. Wzrost płac pracowników sektora publicznego. 5. Pomoc ze strony państwa dla najsłabszych. 6. Ograniczenie deficytu. 7. Bezpieczne wprowadzenie Euro. 8. Zahamowanie wzrostu inflacji. 9. Większe środki na rozwój i edukacje. 10. Radykalne uproszczenie prawa podatkowego, gospodarczego i trybu poboru ZUSu 11. Uproszczenie procedur zakładania firm. 12. Prywatyzacja kluczowych firm polskiej gospodarki. 13. W przypadku firm należących do Skarbu Państwa - rzetelne wybierania zarządów i rad nadzorczych. 14. Zapewnienie bezpieczeństwa energetycznego. 15. Wsparcie projektów infrastrukturalnych UE dot. bezpieczeństwa energetycznego. 16. Przyśpieszenie budowy obwodnic i autostrad. 17. Wyeliminowanie barier prawnych blokujących szybki rozwój infrastruktury. 18. Modernizacja PKP 19. Powszechny dostęp do szerokopasmowego Internetu. 20. Wprowadzenie możliwości załatwiania spraw państwowych (podatki itp.) przez Internet. 21. Gospodarczy powrót Polski nad morze. 22. Mądre wykorzystywanie funduszy europejskich. 23. Decentralizacja władzy. 24. Wsparcie rozwoju regionalnego. 25. Modernizacja wsi i rolnictwa 26. Usprawnienie procesu składania wniosków o dotacje unijne. 27. Reforma instytucji publicznych obsługujących rolnictwo. 28. Ekologiczna produkcja żywności. 29. Wytwarzanie biopaliw i biogazów. 30. Reforma systemu ubezpieczeniowego rolników. 31. Rozwój rybołówstwa. 32. Ochrona środowiska. 33. Wdrożenie programu Natura2000 34. Wprowadzenie polityki solidarnego państwa. 35. Ułatwienie młodym startu zawodowego. 36. Obniżenie bezrobocia. 37. Długoterminowe uniknięcie zagrożeń demograficznych. 38. Rozwój edukacji przedszkolnej na terenach wiejskich. 39. Oddanie sprawy edukacji dzieci rodzicom. 40. Podniesienie pensji nauczycielom. 41. Zmiana mechanizmów finansowania edukacji. 42. Zwiększenie miejsc pracy dla ludzi powyżej 50 roku życia. 43. Reforma emerytalna. 44. Poprawa jakości służby zdrowia. 45. Zwiększenie powszechnego dostępu do służby zdrowia. 46. Podwyższenie pensji pracownikom służby zdrowia. 47. Podział NFZ na kilka konkurencyjnych zakładów ubezpieczeniowych. 48. Reformacja polityki refundacji leków. 49. Ułatwienie zdobywania specjalizacji lekarzom. 50. Ułatwienie osobom niepełnosprawnym z

Gość LiniaKa21.
myślę że jak schudnę do 85kg to będzie dobrze... narazie mam 93 i czuje sie troche pulchna :(

Gość LiniaKa21.
up

Gość LiniaKa21.
to podszyw. mam 160cm wzrostu i ważę 60kg

Ciesz się , ze w tak delikatny sposób zacheca Cie do walki z kg. Nie mysl , ze mu się nie podobasz. Moze on poprostu widzi , ze sama sobie nie Radzisz i próbuje Cie mobilizować. Facet musi Cię naprawdę kochać, i to pewnie troska o Ciebie nim kieruje a nie defekty w wygdlądzie.

Gość kanapka z serem o takooooo
ej ty zmienilas nick wczoraj tak wszystkich wyzwałaś a dzisiaj ten sam problem klaudyna21 miałas czy Kluseczka21 cos takiego

Gość LiniaKa21.
nie, nie pisałam wczoraj w ogóle pierwszy raz tu coś piszę bo już nie wiem jak schudnąć..zwykle piszę na dieta.pl

akurat, piszesz identycznie jak ta wczoraj

Ja mam 158 cm i jeszcze w kwietniu wazyłam prawie 63;/ Do 58 zeszłam zaczynajac odzywiać się dietą mż:) Poźniej przeszłam na Dukana. I jak po stopce widać mam 52 już.

Gość LiniaKa21.
no rzeczywiście, tylko jedna osoba na świecie może mieć taki kłopot

to samo mówi ze jestem piekna , ze mnie kocha , nigdy nie powiedzial ze jestem gruba... To na pewno jestes Ty a wczoraj wyzwalas nas od downow

wiem ze nie jedna ale nawet piszesz identycznie. Nie pomagajcie jej

Gość LiniaKa21.
na diecie dukana nie można jeść warzyw?

Gość LiniaKa21.
kanapka z serem - jak nie chcesz pisać to idź stąd i daj innym porozmawiać

nie pomoglam bym ci bo nie mam z tym problemu waze 47 kg a wzrostu mam tyle co ty ale mniejsza z tym, zegnam

Gość LiniaKa21.
ciężko na niej wytrzymać?

Gość iehrwuii
pierdole mniej zryj

Dieta dietą, ale jak będziesz siedzieć na dupie, a jedyny sport to będzie spacer do wagi to nie wróżę ci sukcesów.

Jeśli nie Masz czasu gotować to dieta jest bardzo ciężka do utrzymania przez swoją monotonie. Ale gdy mozesz obie pozwolić i ugotować i nawet zamrozić na inne dni to jest całkiem przyjemna-bo nie Chodzisz głodna a duzo potraw (nawet cist)mozesz jest tylko gotowanych lub pieczonych w inny sposób:) Tu jest stronka z przykładowymi przepisami-jesli chcesz to zajrzyj; http://dukan.blox.pl/html

Gość LiniaKa21.
będę biegać chociaż nie uśmiecha mi się to ale nie mam wyjścia