Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anielka22ang

czy komus jeszcze wypadla pochwa podczas lub po porodzie?

Polecane posty

tez uwazam ze cc to glupota, oczywiscie cc bez wskazan. powiklania po porodzie faktycznie naturze nie wyszly, ale nie tycza wszystkich kobiet, nie sa sgtandardem. ja np nie wiem co to sa powiklania poporodowe, ale bardzo wspolczuje autorce, mysle ze to ciezka sprawa.

Gość matacz ,,,...
nie pisalem , ze kazda , ale z tych ktore takie są , wynika ze owa statystyka do dupy i tylko tyle

Gość dobre dobre hahahaah
matacz pewnie ty jestes za sn a ja za cc bo chce zapobiec , nawet gdyby wszytsko mialo byc ok , nigdy nie wiadomo a czasu pozniej sie nie cofnie prawda ? prawda;)

Gość zastanawia mnie fakt
gdzie ja bronilem jakiegos sn,kobiety sa glupie,tej tezy sie trzymam. Po co w ogole sie na dziecko decydujecie,jak widac golym okiem ze sie tego boicie ja ognia. Adoptujcie sobie a nie decydujecie sie na dziecko, piszac pod tym ze jestescie egoistki, no i jak mamy was traktowac powaznie jak jestescie takie tępe:O

Gość widze ze ja szczęściara jestem
no ja własnie jestem egoistką EDzieci zawsze chciałam mieć ale rodzic to już nie Po co mam sie męczyc jak moge sie NIE męczyc Dla mnie to takie proste i oczywiste że nie ma się nawet nad czym zastanawiać Zapłaciłam i mam spokój święty Naprawdę nie ma sie czego bać cc

Gość matacz ,,,...
ja zonie zafundowalem prywatną opieke i poród - wiec przestan pisac , ze dziekujesz za takiego meza ! moze idealem nie jestem i wiele mam sobie do zarzucenia , ale w sumie jestem ok moze bardziej nawet jak twój maż , pamietaj ty dopiero z nim jestes lat ile , moja zona ze mna aż lat 24 po slubie

matacz --> a skad wiesz? pytales starszych ludzi? zreszta masz prawo sie wypowiadac ale na nic nam twoja opinia bo to w koncu nasze cialo, nasz bol, nasze dziecko a ty masz gowno do gadania, bo gdybys byl kobieta to taki odwazny to bys juz nie byl -pewnie bys umarl z bolu po 5 min.

Boze a ja tu setny raz pisze ze jestem egoistka a ta nadal ze jestesmy egoistkami i bal bla bla ja wole ciepriec po niz miec jakies powlikania nie tylko u mnie ale u dziecka, dla mnie to wazne a to ze chce dziecka , ja juz jestem w ciazy wczesniej myslalam 70%- cc 30 % sn ale teraz juz jestem pewna ze 100% cesarka

Gość widze ze ja szczęściara jestem
matacz ja tez jestem 20 lat po ślubie i mi mąż zafundował też prywatną opiekę i prywatną cc w tamtych czasach no i co.....

Gość matacz ,,,...
no i masz :) biedulki ! jutro zadzwonie do mamy , i do tesciowej i zapytam co w temacie wiedza , zdam realcje ! ale skoro wiem np od mamy , ze bardzo dobra jej znajoma miala wyciete tam wszystko , jezeli by istniało cos o czym sie tu mówi też bym to wiedzial jezeli mamie było by to znane , a skoro jest jej znane , ze miala kobieta wyciete tam wszystko , to dlaczego zakladacie , ze tego tematu zadna by nie głosiła znajomej ?

Gość matacz ,,,...
nic - zupełnie nic ! tak chciałas ok , moja zona chciała naturalnymi rodzic - wszystko wskazywało ze bedzie wszystko oki i tak było to zdrowa swego czasu baba była ! to też urodziła piekne dzieci

a ja chcialam rodzic naturalnie bo myslalam wlasnie tak ze kobiety zawsze rodily naturlanie i daly rade a teraz sa lepsze czasy (moja mama przy porodzie omal nie umarla) i bla bla.. ale przezylam sobie swoje 16 godzin meczarni, po czym mialam cesarke, wiec wiem jak to wyglada z obu stron. i dla mnie wybor jest juz oczywisty, nigdy wiecej tego piekla ktore przeszlam. 100% cesarka.

ja tu nie pisalam matacz kurwa bo wkurwiasz juz mnie normalnei :D o jakis babciach tylko mlodych kobietach bo sorry ja 25 letnia po porodzie i takiej pochwie nie rozgadywalabym kolezankom babci mamie i bog wie komu idz facet wyraziles swoja opinie nie wkurwiaj juz mnie bardziej bo dzialas naprawde na nerwy :O

Gość matacz ,,,...
widac nagrzeszyłas w poprzednim zyciu - z reszta same sobie winne jestescie , Biblia juz mówi o tym ze za kare w bulach rodzic bedziecie

tez zdrowa bylam, dziecko juz sie na swiat pchali, rozwarcie mialam konkretne i nagle monitor wykazal spowolnienie pracy serca dziecka. z czasem bylo coraz gorzej. przieciez to nie moja wina. ani wina dziecka. tam czasem jest i tutaj pieknosc czy zdrowie nie maja nic wspolnego. wiec ciesz sie ze ani twoja matka, ani twoja zona nie miala komplikacji tylko i mam nadzieje, ze twoje corki tez nie beda mialy a jak beda mialy albo ktos ze znajomych (zdrowych pieknych ludzi) to wspomnij nasze slowa.

Gość ,.,.,.;;;;.;.;.;
matacz prywatne kliniki dla zony a na boku kochanka , ehhh

Gość matacz ,,,...
dobre dobre ty odbieraj mnie prawidłowo , jak wlaczysz myslenie , to nic ci sie nie stanie ! czy ktoras z 25 latek ma wypadanie pochwy ?

Gość matacz ,,,...
zaraz zona od lat 24 kochanka od 9 a dzieci mają 22 lata i 18 lat :)

Gość PO CO KARMICIE TROLLA
? PO CO? Przestańcie z nim dyskutować, całkowity ignor. On się jara waszymi odpowiedziami, specjalnie prowokuje i stara się być kontrowersyjnym. Zobaczcie, jak on pisze, to analfabeta, którego pewnie w realu nikt nie słucha. Dlaczego mu dajecie pożywkę, dyskutując z nim? On sobie pewnie konia przy tym wali. Znam go z innych topów, ZAWSZE rozmawia w ten sam sposób, to żałosny jeleń. Przestańcie z nim gadać po prostu.

Gość matacz ,,,...
ja mus isc do pracy - ciał

a autorka ile ma ? mloda jest smiem nawet twierdzic ze jak w niku 22 a co ty myslales ze tylko stare babcie na to cierpia :O idz spadaj palancie kurwa bo zes nudny sie stal dobrze ze twoja kobieta urodzila szybko sprawnie i i wszytsko ok ciesz sie ale kobiety nie maja tyle szczescia i nie chodzi tu juz o pochwe tylko o inne powiklania ale co ty mozesz wiedziec gowno :O teraz sobie pomysl o skurczach ? ktos cie kopnie w jaja co minute :O

nie no to ten kretyn co to pisal kiedys o swojej zonie jak to ona cicho siedzi bo szczesliwa jest z nim mimo ze wie ze ma kochanke. bo on taki dobry i daje na cele charytatywne czy cos w ten desen :P normlanie pozazdroscic meza haha.

nie ma co karmic trola masz racje :O niech dziadzio stad spada :D w dupie byl gowno widzial hahah

Gość ,.,.,.;;;;.;.;.;
matacz zona powinna kopa ci w fiuta zasadzic az ci spuchnie

a z ta kochanka to jego wyobraznia pewnie jakis spasiony stary zbok :D:D bleeeeee buahahaah

Gość ,.,.,.;;;;.;.;.;
zdesperowana tak to ten pojeb