Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfffffffffffffffffff

podobają wam się te kozaczki??

Polecane posty

Gość mnie nie
wolałabym coś mniej "naćkanego" jasny róż, kotek, cekiny, futerko. Strasznie tego dużo.

Gość inezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nie koniecznie :(

A wg mnie super, dla dzieci własnie takie buty są dobre.. Sama bede swojej coreczce takie kupowac

Gość jdjsllojnbhhh
okropne za dużo wszytskiego na raz

Gość elca
to chyba najbrzydsze buty dla dziewczynki jakie w życiu widziałam

Gość kjlljlklk
filipinka, swietne, ja kupilam dla corki znajomej bardzo podobne, praktycznie takie same, i dziewczyny z forum stwierdzily ze sa okropne..

Są rózne gusta i mozna się tego spodziewac, a bywa bardzo często i tak, ze dziewczyny są zwyczajnie złosliwe

A te które pokazała autorka bez tego futerka były by ok. Ja po prostu nie lubię futerek przy butzch czy kórtkach i dlatego mi się ono nie podoba.

To co się podoba małym dziewczynkom, a to co się podoba dorosłym kobietom to dwie różne rzeczy. Moja mała siostrzenica dostała złote kozaczki. Mówiąc szczerze są okropne, ale ona jest w nich zakochana. :)

Gość malareeeczkaaaa
Bardzo ładne, wyróżniające się. Ja bym kupiła.Komu się nie podobają, jest po prostu zwykłym szarakiem, co boi się modnie i oryginalnie ubrać dziecko i tylko szarzyznę wybiera.Trzeba mieć trochę odwagi w ubieraniu ,również dzieci. Autorko, nie przejmuj się opiniami, że są brzydkie. Jeśli Ci się podobają, bierz. Ja nie widzę w tych kozaczkach nic śmiesznego czy brzydkiego. Bardzo ładne, różowe, z obrazkiem,fajnym futerkiem.Dla dziewczynki super.

Gość do Filipinka
Ale ty durna jesteś. Czego miały zazdrościć. Napisały, ze okropne, bo takie są. :p

Gość malareczkaaa
Okropne na pewno nie są. Są bardzo ładne.

Gość 2mama2
Ładne czy nie ładne kwestia gustu. Piszę bo dostałam podobne (inny kolor - brąz )od mamy córki dla której właśnie były za ciasne. Wiec na to zwróć uwagę autorko! Moja córka ma b.wąską nogę, jest wyjątkowo szczupła więc na nia pasuja.

na zimę, chlapę, błoto rózowe buciki z futerkiem dla dziecka :O? mi trudno nie upierdolic butów :D a co dopiero dziecku

Gość zdecydowanie nie
odpustowe, wies tanczy i spiewa

Gość autorkoautorko
nie kupuj butów bez mierzenia, bo moja córka jest szczupła a zdecydowana większość butów miała za wąską cholewkę, więc polecam coś co ma szerszą cholewkę

Cale szczescie,ze mam 2chlopakow i nie musze kupowac tych wszystkich rozow i puszkow.......

też lubie kupic córci fajne kozaczki ale akurat te co pokazała autorka są starszne zadużo tego wszystkiego http://www.deichmann.pl/site/pl/catalog.php?brand=37&category=0060157100000551&product=1018942 ja małej takie kupiłam na zmiane http://shop.hm.com/de/shoppingwindow?dept=BARN_LFL_ACC_SHO&shoptype=S takie http://shop.hm.com/de/shoppingwindow?dept=BARN_LFL_ACC_SHO&shoptype=S i takie

Gość malareczkaaaa
mamo de, mi się akurat nie podobają te Twoje. Za smutne, jak dla dziecka. Buty autorki sa o wiele lepsze.

Gość malareczkaaaa
mamo de, zależy co dla kogo fajne.Piszesz, że lubisz kupić fajne, ale akurat te , co pokazałaś, dla mnie by były mało fajne, ot , zwykłe kozaki, jak milion innych.

Gość kobito zadzwoń do zusu
moja siostrzenica sobie takie wybrała tylko niebieskie i nie było dyskusji!! tyko taki ei koniec!!