Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

veila00

być kochanką...

Polecane posty

poznałam mężczyznę, czuję coś bardzo silnego do Niego, coś czego nigdy nie czułam. Odeszłam dla tego uczucia z 4letniego związku. ale tu pojawiła się inna kobieta..w ciąży, on czuje się odpowiedzialny i chce zosyać z nią do rozwiązania, zapewnić byt. Spotykamy się, nigdy nie ma między nami głębszych form cielesności, nie chcemy tak.przedstawiłmnie swojej rodzinie i mówia by walczyc...z jednej strony pragnienie z drugiej ból ze ta kobieta moze cierpiec

Gość a co was to obchodzi
chore:O

Gość przede wszystkim...
wiesz co to znaczy byc kochanka? To chyba Ciebie nie dotyczy...

moze źle to ujęłam,ale on jest z ta kobieta a ja jestem w ukryciu.słucham jak rozmawia z nia przez tel,a ja jestemobok i nie moge sie odezwac.

Gość przede wszystkim...
po prostu jestes w takim niby zwiazku , w najgorszej pozycji jakiej mozna byc, bo tak naprawde jestes uzalezniona od tego faceta, jego decyzji, facet poki co bierze wszystko z zycia dla siebie, a Ciebie troche wykorzystuje. Sadze, ze po urodzeniu dziecka dalej bedzie z jego matka, a Ty bedziesz taka odskocznia. To nie jest madre godzic sie na os takiego, bo tracisz swoj czas i robisz sobie nadzieje, sadze ze bedziesz zawiedziona , bo spodziewasz sie, ze od tamtej odejdzie, a moze zrobic Ci niemila niespodzianke. Jakby mial taki zamiar jedynie zostac z nia do rozwiazania i odejsc to powiedzialby o Tobie, nie robilby z tego takiej wielkiej tajemnicy. poki co nie jestes kochanka ,ale wszystko wskazuje na to, że nia bedziesz. Tylko i wylacznie.

Gość mylisz się i to bardzo
bo to ty będziesz bardziej cierpieć niż ta kobieta gdy przyjdą smutniejsze chwile w życiu i tzw. szara rzeczywistość, gdy emocje opadną będziesz zastanawiała się co go z nią łączyło, może nawet przestaniesz wierzyć w bajeczkę, że tamto dziecko było przypadkowe a pamiętaj, że będzie odwiedzał tamto dziecko, gdy urodzisz własne będą Cię nachodziły myśli, dlaczego nie dałaś mu pierworodnego dziecka, będziesz zastanawiała się czy to wasze będzie bardziej kochane w różnych kryzysowych sytuacjach będziesz cierpiała właśnie Ty to nie znaczy, że Wam nie wyjdzie, bo oczywiście możecie być szczęśliwi, ale pamiętaj, by wiele spraw - co kontaktów z tamtą kobietą i dzieckiem ustalić zanim wejdziesz w ten związek, by kiedyś nie obudzić się z ręką w nocniku, gdy na ewentualne żale usłyszysz "przecież wiedziałaś, że mam dziecko i zaakceptowałaś to"