Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morso22

Kogo cyganka oszukała ?!

Polecane posty

Gość Morso22
Romniouri powiedz mi jak to jest \z tym wróżeniem, ale tak szczerze proszę, jest coś w tym czy nie? a jesli tak to ile w tym prawdy ???

Gość niewole niszczą nam sny
Romniouri, może przetłumaczysz mój nick na romski?

Gość Romniouri
na sztik kanci te penaf ...sorry, nic nie moge powiedziec o czyms czym sie nie zajmuje ...

Gość Morso22
ok, ;) po prostu trochę sie bałem jak tamta cyganka zabrała mi tego wlosa, ze bedzie jakies czary robic czy coś :( choć wiem ze to raczej nie prawda w tym przypadku

Gość Romniouri
do "niewole niszcza nam sny" = panglimo murdarel amare sułna

Gość Romniouri
moja babka robila czary - pochodzila z lovarow z austrii, ale nie martw sie ona robila uroki na niepozadnych dziewczynach z rodziny, tak jakos dzialalo ze dziewczyny nie mialy powodzenia i nikt nie chcial je za zony brac. moze poprostu nikt nie chcial bo uslyszal ze nie porzadna byla a nie przez czary- tego nie wiem.

Gość tissues
ja sie moze wypowiem, mieszkam przy ulicy gdzi etez mieszkaja cyganie i NIKT nie ma o nich odbrego zdanie i to nie jest jedna czy dwie rodziny tylko naprawde kilka, potrafia sie tylko awanturowac , zaczepiac ludzi, za nic kiedys cyganka strzelila mnie w twarz " bo jej sie nie spodobałam" , chca być " najwazniejsi" i krolować. a co to ich kraj jest? nic by, do nich nie miala jakby sie normalnie zachowywali, do pracy poszli, nie awanturowali sie.. ale tak???? mam ochote na kopach ich wypie****przyć

Romniouri, muzyka łagodzi obyczaje. 🖐️

Gość iujhgffffdff
a mój tata kieds oszukał cyganów..jechał kiedys samochodem i cyganie wymusili pierwszenstwo...no to tata wyciaga lizaka, a cyganie zdebieli, skasował ich na 200 zł, a najlepsze jest to ze nie jest wcale policjantem;)

Gość Romniouri
polacy tez oszukuja ;)

Gość tissues
ale nie zachowuja sie w taki sposów jak cyganie, popatrz cyganow 95% to patologia a ilu polaków?

tissues, znasz wszystkich Cyganów świata, żeby rzucać procentami?

Gość Rafał Rafał
Romniouri masz rację. Nie można myśleć stereotypami.

Piękna myśl Boba Marley'a: Emancipate yourselves from mental slavery; None but ourselves can free our minds.

cenzura na kafeterii jest bezrozumna :P Emanci­pate...

Gość tissues
nie znam wszystkich ale wielu na swoejej drodze spotkałam, nie raz nie dwa sie słyszało ze niektore kraje maja dosyc tych nierobów i chca sie ich pozbyc ale niestety nie maja jak bo to jak wrzod. Mowie nic bym do nich nie miala , prawdziwi cyganie, ich kultura jest ok. Ale to co sie widzi? nikt mnie nie przekona ze to dobrzy ludzie i nikt nie przekona mnie ze przeciez polacy tez oszukuja i sa tacy sami bo nie sa :/ nie sa AZ TACY

Gość Rafał Rafał
Romniouri, Masz rację, że Polacy też oszukują. Uważam, że to nie jest sprawiedliwe, że jak Rom zrobi coś złego, to w telewizji czy w gazetach zaraz podają jego narodowość. A jak np. Polak coś złego zrobi, to tylko piszą: oszust. To nie jest sprawiedliwe.

Gość tissues
nie bo mysle podobnie, ale Tyy mnie tez nie. nigdy nie zdazylo mi sie zeby cygan przedstawił swoim zachowaniem cos wiecej oprocz chamstwa i prostacwa.

Gość tissues
Rafał rafał, chodzi o to ze jesteśmy w Polsce , i jakby nie było u siebie ", można" ale taki cygan nie bedac u siebie panoszac sie i wymagajac bog wie czego ... to co mysli ze w gazecie co napisza?

Gość Rafał Rafał
Romniouri, nie zrozum mnie źle. Ja wcale nie uważam, że Ty myślisz stereotypami. Bo z mojego wpisu o 14:31 mogło wynikać, że ja uważam, że Ty myślisz stereotypami, jak pisałaś, że Polacy też oszukują. Napisałaś prawdę. Przepraszam za to zamieszanie.

Gość tissues
polska dla wszystkich ale zachwujacych sie normalnie, a nie jak dzikusy.

Gość tissues
Nie, ale jak juz powtarzam 25 raz jesteśmy w polsce gdzie zyja polacy, cyganie sa tu goscinnie i napewno nikt by ich nie chciał wyrzucac jakby bylo NORMALNI a nie tacy jakcy sa, nikt ich nie lubi tu masz przykład tematu z forum http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4327364 i nie chodzi tu o to ze kots na nich najezdza bo jedna rodzina czy dwie patologiczne sie znalazły tylko taka jest prawie cała miejszosc cygańska. niech zajma sie dziecmi, praca, soba a nie