Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Artefakt_Diabła

POWIEDZ O CZYM MYSLISZ

Polecane posty

Gość koko dżamboo
o fajnym koledze :)

jestem dziś mega wkurwiona!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaa! zwłaszcza od godz 20.30 kiedy pewna pani mnie zirytowała. paralityczka jedna!!!!!

Gość koko dżamboo
i jest mi wstyd bo jak z nim adam to ciągle zerkam mu na rozporek jakoś mioczy lecą i wiem że on to widzi i się wtedy rumieni i uśmiecha...a, ja się kurde powstrzyać nie moge i jak stoimy razem to on jest dużo wyższy więc ja mam wzrok prawie że tam...

a co to za kolega? i co ta pani zrobiła? ja sobie myśle o tym ze mój facet jest w sumie kochany i mam wyrzuty sumienia żem niedobra dla niego:>

Gość pomarańczowy arbus czerwony
Myślę ostatnio jak to jest po samobójstwie i co się czuje w trakcie umierania .

Gość koko dżamboo
*gadam

Gość koko dżamboo
mówie ci fajny z tych bardzoo fajnych dobrze się nam gada i widać się rozumiemy doskonale...

Gość AAA ja mam
wspaniałego Przyjaciela i zastanawiam się czy będziemy przyjaciółmi już na zawsze do końca życia :)

chodzimy na zajecia na silowni na ktore trzeba sie zapisywac. ja chodze od niedawna, pasuje mi tylko najbardziej oblegana godzina, wiec kto pierwszy ten lepszy, a ja zazwyczaj zapisuje sie duzo wczesniej. dzis ta wariatka stwierdziła , że zajmuje miejsce osobom, ktore chodza na ta grupe od dawna i SIE ZNAJA - no nie powiem zajebisty argument ;/ ogolnie nie ruszyloby mnie to ale mam pieprzony pms, beznadziejnie zaczelam tydz i zapewne tak go skoncze. a ta pani zamiast na te zajecia to bardziej nadaja sie na rehabilitacje ;/ i psychoterapie. dziekuje za uwage

Gość aafisia fisia
a ja myślę o tym, ze mam dużo kucia-jutro farmakologię, w piątek koło z toksykologii-wszystko na pamięć(jak to na farmacji)

dobra juz mi lepiej. a co do śmierci i samobójstwa - zastanawiałam się nad tym przez dłuższy czas i nie za dobrze się to skonczylo - zaczelam strasznie bac sie smierci. lepiej o tym nie myslec :) zycie nie jest takie zle ludzie .

antoineee tez miałam kiedys podobna opcję z miejscami. skonczyło sie chamską pyskówa:D ale przynajmniej wszyscy woleli dać se spkój niż kóocić sie ze mą

mnie smier przeraża! przy całej wierze, przy wszystkich wiarach, pomimo słow Einstena i rozwarzń o nieskończoności, wszechmateriii itp. mój mózg tego nie ogarnia więc ...się tego boje:/

Artefakt. Źle może i nie jest ale mam ochotę się porządnie wyspać . Ciekawe jakie to uczucie gdy przekraczasz granicę życia do śmierci.

Gość aafisia fisia
lepiej żyjcie...ja chciałam sie zabijać rok temu, i dali mi leki i mi przeszlo, i muszę się uczyć teraz farmakologii...a jakbym się rok temu zabijać nie chciała, to nie brałabym dziekanki i farmę już dawno miałabym zaliczoną i teraz bym smacznie spała...a tak teraz kuję bo żyć mi się zechciało

heh mi sie kiedyś prawie przekroczyło:) wyśpij sie kochana ale zdrowo wyspij. tak by wstać i mieć flow do dżwignięcia nstępnego dnia:> teraz myśle o tym że bym bzykneła mojego faceta he he:D

Gość koko dżamboo
nie no na serio pisze mam taką ostatnio faze że mu się na rozporek patrze siara straszna...:P

Cześć

Artefakt_Diabła - co Ty sobie w kulki lecisz i masz nie ważnie zdjęcie :classic_cool:

ja tez bym mojego bzykneła ale za daleko jest :( jeśli wam jest zle to nie myslcie o smierci, zapomnijcie, ze cos takiego istnieje bo to nie jest rozwiązanie. zawsze jest jakies wyjscie, ciezko czasem takie dostrzec albo je osiagnac, ale zawsze cos mozna z tym zyciem zrobic. ja tak samo nie ogarniam umyslem smierci, nie wyobrazam sobie jak tam moze byc i wole juz wiecej o tym nie myslec.

Gość koko dżamboo
nie nie jestem...chyba :O patrzemu się na rozporek bo mu się wyraźnie odznacza więc jakoś tak oczy lecą kurde...