Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość traktuje mnie przedmiotowo?

po 5 tyg.znajomosci moj facet chce juz sexu!!!

Polecane posty

tzn.ze chodz mu tylko o to,że chce zaspokjac swoje potrzeby? Na początku bardziej sie staral,zabiegal.odzywal...a od paru dni dowiedzial sie,że ja jestem dziewicą i,że chce to zrobic z Milosic=potrzebuje czasu itp.Niby powiedzial,że sie cieszy,że mu powiedzialam itp.ale od tego czasu jest dziwny.Czesto nie odp.na eski,nie odzywa sie juz tak,a wczesniej zanim sie dowiedzial,że ja prędko z nim do łózka nie pojde to czesgo pisal czy gadal o sexie itp.:( Wiem,że bardzo lubi sex i ma temperament,ale soryy no:(

poza tym nie widze zeby on sie angazowal uczuciowo....nie czuje czułosci,nie czuje troski,milych slow,zdrobnien mojego imienia,trzymania za reke...a jak sie spotykamy to on zamiast gadac woli sie tylko calowac i calowac:-o czyżbym trafila na nieodpowiedniego faceta?:-o

Gość o nie, nie,nie
daj sobie spokoj z takim kolesiem,wykorzysta cię i cie zostawi

Gość chyba zrozumiał
ze z toba nie pojdzie latwo,wiec powoli sie wycofuje.nie rob niczego wbrew sobie.bo sie z toba przespi i ciebie zostawi.

skoro nie jesteś pewna jego uczuć to sama już sobie powinnaś na to pytanie odpowiedzieć. Zrób to z nim jak będziesz pewna,że Cie kocha.

nie mam zamiaru isc z nim do łozka tylko dlatego bo moze mnie zostawic itp.Bo ja nie chce faceta ktoremu tylko o to chodzi....bo moge sie przespac a on mnie oleje i bedzie kac moralny:( nie rozumiem nic,myslalam ze wkoncu trafilam na normalnego,porządnego faceta...takie robil wrazenie....a tu sie okazuje jakis zboczeniec?:-O pare dni temu po calowaniu poszedl do wc.jak wrocil byl dziwny wiec zaczelam dochodzic co sie stalo...w koncu uslyszalam:"zrobilem sobie dobrze wiec jestem taki skapuciały":-o masakra.Nie musial mi o tym mowic-co on chcial?Abym poczula sie winna i poszla z nim do lozka?W zyciu tego nie zrobie....wole go zostawic niz tak...

Gość zajebiste prowo
lepsze niż kawa

dlaczego to ma byc prowokacja?:( nie jest:(

regres dlaczego tak uwazasz?ze jestem nienormalna????ja pisze szczera prawde!!!!

nie rozumiem nic,myslalam ze wkoncu trafilam na normalnego,porządnego faceta...takie robil wrazenie....a tu sie okazuje jakis zboczeniec? pare dni temu po calowaniu poszedl do wc.jak wrocil byl dziwny wiec zaczelam dochodzic co sie stalo...w koncu uslyszalam:"zrobilem sobie dobrze wiec jestem taki skapuciały ten fragment zasluguje na 1,5/10

poczytaj sama siebie dziewczyno "skapuciałego " faceta ;) bo naprawde nie chce mi sie tłumaczyć tak infantylnych spraw ... nie podoba ci sie ten koles , jest w twoich oczach zboczencem ? to go zostaw , proste jak drut

proste jak drut no na pewno nie skapuciałe:) lusia :D

Gość jak zwykle banda buraków
zetes, luśka, regres, zaraz przyleci ike i czizas i iftar i samica i cała chmara, na to wszystko komiczne powie coś z ironią i dystansem i zasmażka won stond bo czosnek wyciongnę!!!

Gość Nie znam się zupełnie
Z jednym chłopakiem czekałam 3 miesiące, z następnym miesiąc, z kolejnym rok..... z moim obecnym - na 2 randce się przespałam i sypiam już z nim 4 lata :) Po prostu jak się czułam już dostatecznie dobrze to chciałam z nim sypiać, nie czułam się uprzedmiotowiania ale z innej strony mnie żaden nie zmuszał - kiedy się dobierał to zbywałam go żartem albo stawiałam niewykonywalne warunki typu przyniesienie mi "krokodyla" niczym z Fredry ;)

Gość jak zwykle banda buraków
ike przyleciałaś dwie minuty przed moją przepowiednią!! miałaś być sekunde po!! FOCH!!

Gość Nie znam się zupełnie
a... i ile macie lat? Bo z moim pierwszym chłopakiem w liceum było mniej więcej właśnie tak, ze trzymał się na dystans, ale we dwoje to w sumie tylko całowanie i macanie - dopiero po roku związku jakoś się "unormalniło" i były też inne czynności. Po prostu może jestes jego pierwszą miłością ale faceta nie znam

FOCH!! cała przyjemność po mojej stronie:)

te slowa skapucialy itp.to jego slowa!!!!!:-o przykro mi ze nie chcecie mi pomoc i wyrazic zdanie:( Nie jestem doswiadczona bo jestem dziewica i oczekiwalam rad....a prowokacja to żadna nie jest:(

heloł Ike, poznajesz te litery? cholera no takie jakby....polskie?

Nie znam się zupełnie--- ja mam 24 a on 30 lat

masz 24 lata i jesteś dziewicą? wiesz co puść ty kantem tego kapcia i poszukaj na kafe creama myslę, że będziecie do siebie pasować :)