Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowo_dream

potajemne schadzki z żonatym facetem to jest to

Polecane posty

anonimowo_dream meżczyzna wtedy się zupełnie inaczej zachowuje daje ci na każdym kroku odczuć jak bardzo cię pragnie, tęskni, pożąda szkoda , ze to dostałas tylko od zonatego ... wolni tak na Ciebie nie leca:D?? szkoda...nic dziwnego ze sfrustrowanany małzoenego , byc moze na wielotygodniowym "poście" robi na tobie takie wrazenie :P każdy ma własną filozofie zyciową a wy kochanki robicie z siebie na własne zyczenie zwykłe sciery

Gość eeeewwwwaaaa
I tak trzymaj :)

Gość anonimowo_dream
"a wy kochanki robicie z siebie na własne zyczenie zwykłe sciery " jakie żalosne doczepianie tych etykietek :) świadczy o bezsilności? bo mi to obojętne jakiego rzeczownika czy przymiotnika używasz mówiąc o mnie to tylko słowa

anonimowo_dream ale ja nie jestes bezsilna, i jak dla mnie to mozesz sie pierdolic nawet z całym zastępem męzów poprostu nie rozumiem jak młoda dziewczyna moze sie godzic na własne zyczenie na taki- jakby nie patrzec -uwłaczajacy układ i zachwycac sie tym, ze jakis frustrat na nia leci . no ale ty tego i tak nie kumasz wiec wal sie ile wlezie , tylko sie nie zakochaj przypadkiem, bo niedługo załozysz topik " Kocham go - on ma zone " lub cos w równie załosnym topnie🖐️

Gość też to lubie
najfajniejsi sa żonaci , mam takiego od prawie roku jest cudny , a sex nieziemski i nic więcej nie chce , mam spokój w domu i zajebisty sex jak potrzeba :D

Gość anonimowo_dream
jakie tam kocham...? Miłość to wymysł. Trwa tyleż co pierwsze zauroczenie. Poczytaj posty młodych mężatek - dwa, trzy lata po ślubie, lub mieszkających z facetem bez ślubu. Fascynacja mija w każdym związku. Fascynacja podsycana przez niebezpieczeństwo trwa dłużej. Wiesz... syndrom zakazanego owocu ;)

Gość gl,mnbf
dziwka :)

Gość anonimowo_dream
właśnie spędziłam z NIM upojny wieczór :):):)

Gość Mayk160
Czytając ten cały kobiecy spór jestem w szoku bo z perspektywy faceta a nim jestem w dodatku żonatym, muszę sprostowanie ten odrealniony świat anonimowo_dream. To nie żony dostają Ochaby a wy kochanki, dlaczego już piszę bo kobiety które szanujemy i którym dajemy miłość są z nami na dobre i na złe i ich nie opuszczamy. A kochanki niestety tak tylko dlatego żeby wiedziały że nic dla nas nie znaczyły. Bo takie kobiety w gronie mężczyzn nie mają. A swoją drogą to słabych miałaś tych facetów skoro Cie nudziło uprawianie z nimi sexu

Gość gość
eeeewwwwaaaa 2010.11.18 Nisko to sie raczej żona ceni ze sie go trzyma, a nie my, kochanki. xxxxx Tłumoku, żona się nie trzyma, bo jest żoną. Trzymasz to się ty desperatko rozporka żonatego faceta

Gość gość
Odkrycie zdrady przez zone i kopniecie w d**e przez zonatego, to kest to :-D oj zobaczysz jak sie wtedy bedzie pieeeknie zachowywal Twoj czuly ksiooonze na bialym koniku. Jak to lecialo? A ,tak: "kochanie,ja jej nie znam ,to jakas wariatka,skarbie,nie znam tej pani, cos sobie uroila,nie sluchaj tej kobiety(...)

Gość gość
Ojj...a czemu spedzilas z nim tylko wieczor? Czemu nie cala noc? Biedaczek nie mial co w domu wymyslic. Pewnie przed tym wieczorkiem z Toba bzykal sie z nia, ale co tam, pewnie Ci mowi ,ze z nia nie sypia,tak? :-) mi by bylo niedobrze.,robic loda komus kto ze dwie godziny wczesniej mogl miec wacka w swojej zonie :-) wtedy jednoczesnie zadowalasz jego i calujesz ja w cipke :-) a tak z ciekawosci,jak zapisal Cie w telefonie? "Robota" czy imie kolegi? :-) zal mi Cie bo naprawde myslisz,ze Jestes tu pania sytuacji.

Gość gość
Jeezu,autorko ile Ty masz lat? Wiesz, sa kobiety ,ktore nie musza babrac sie w szambie by wiedziec,ze gowno smierdzi i lepiej go nie ruszac. Zycie masz jedno,nie sadzisz, ze warto by bylo przezyc je przyzwoicie zeby na starosc bez obrzydzenia sobie w oczy spojrzec? Jesli piszesz ,ze "kocham" mija po dwoch trzech latach to tylko dajesz dowod na to,ze Jestes glupia malolata, ktora nie przezyla i nie rozumie niczego. Po dwoch latach to mija zakochanie, zauroczenie i wtedy naprawde okazuje sie czym nasza milosc jest. Nie,to nie motylki w brzuszku i dymanie na dywanie...to cos wiecej ale Jestes za glupia by to pojac. Przezyj cos wiecej, przezyj chorobe partnera albo jego oszpecenie, przezyj strate majatku i trwajcie razem w tej biedzie. Daj mu dziecko i niech przetnie pepowine. Niech na szpitalnym korytarzu modli sie z Toba o zycie Waszego dziecka. Wtedy wroc tu na kafe i pogadamy o milosci. Dla niego Jestes tylko mila chwilka,poczuje sie jak maly chlopczyk ale z radoscia na skrzydlach wroci tam do niej i do dzieci, utuli je do snu i wtuli w zapach jej wlosow' pocaluje spracowane rece a o Tobie pomysli za dzien moze dwa gdy zechce rozladowac napiecie. Historia stara jak swiat.

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec co bedzie dalej z tym facetem, czy zona sie dowie czy nie napiz do mojej wroki Sofii.Bedziesz wiedziala na co masz sie nastawic aby pozniej nie plakac. Jest swietna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość Mayk160
Gość Pełen szacunek, pięknie napisane

Gość gość
Jesteś strasznie zakompleksiona, roisz sobie, że skoro cię posuwa żonaty, to jesteś lepsza od innej kobiety, tej jego żony. Tylko ciekawe na jakiej podstawie tak twierdzisz? Bo nadstawisz tyłka? Facet sobie powpycha i się znudzi tobą, zrozumie wtedy, że nic nie warta jesteś i jeszcze będzie żałował, że w ogóle cię zna.