Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papierowy recznik

Jak moze spedzic sylwestra para, ktora nie ma zadnych znajomych?

Polecane posty

Gość conis
Ja w tym roku szukam czegoś fajnego z moim chłopakiem. Jak na razie zapowiada się jedna domówka u znajomych, ale to jest ostateczność na którą żadne z nas nie chce się zdecydować ;) Macie jakieś oryginalne pomysły na powitanie nowego roku?

Gość Ręce opadają!
Tacy jesteście Młodzi i macie tyle możliwości spedzenia sylwka, ze naprawde nie powinnaś tutaj o to pytac! Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia. Ja dałabym zabić za jakąs porządną zabawe sylwestrową, ale niestety - jest dziecko nie ma zabawy. Skonczy sie ze znajomi wpadną do nas, dziecko bedzie latac po chacie i bedziemy wszyscy ziewac o 23 w oczekiwaniu na 24... brak słów. Naprawde dziwie sie ze o takie rzeczy sie pytasz....

Gość salty_air
zostajemy z chłopakiem, szampan, dobra przekąska i i świeża pachnąca pościel -> romantycznie się wyśpimy :)

Gość tylduska
Jeśli para nie ma znajomych to zawsze można się wybrać na jakąś zorganizowaną imprezę - toteż dobra okazja do tego żeby poznać inne osoby. Ja się zastanawiam czy przypadkiem nie wybrać się z moim mężczyzną do Głęboczka. czemu nie spędzić Sylwestra w z lampką dobrego wina siedzą w zewnętrznym jacuzzi :D

Gość stara baba w ciemnym lesie
tylduska mi cos podsuneła... moze jakis aquapark organizuje sylwka? ja bym tam chętnie;) no i chyba sa jakies noce kulturalne - w jakims teatrze lub operze? jesli ktoś lubi i mieszka w duzym miescie?

O agua parku nie słyszałam w sumie, ale wiem, ze np. Primavera w jastrzebiej gorze organizuje sylwestra. To znaczy sama impreza jest dosc tradycyjna, ale maja oferte na caly sylwestrowy wyjazd z zabiegami spa itd.

Gość nerrira
najlepiej przed telewizorem

Gość Krystian_K
Najlepiej jest pojechać w miejsce, gdzie możecie tych znajomych poznać. No ewentualnie do miejsca, gdzie zorganizują Wam atrakcje. Ja z dziewczyną co roku jeżdże do Hotelu St. Bruno bo bardzo mi się podoba klimat tego miejsca. Zamek, zapach cegieł, luksusowe pokoje - tak fajnie na kilka dni przenieść się w inny świat. W tym roku ma być organizowany bal przebieranców - mi się to bardzo podoba! No i można poznać wiele fajnych osób, ludzie są tam bardzo otwarci, łącznie z osobami pracującymi w Hotelu.

Gość gość
wezcie po kwasie i nudzis sie bedziecie na pewno heheheh:)

Gość gość
w teatrze, w operze -

Gość gosc1iowa
moze idzcie na bal sylwestrowy

Gość gość
jak ktoś jest z trójmiasta a nie ma pomysłu na sylwka - to piszcie znam swietnie miejsce dla par i singli :D

Gość gość
My też nie mamy znajomych, bo: - mamy taką pracę, ze często wyjeżdzamy - znajomośc*****studiach się porozluźniały - jesteśmy "odludkami" ale w zeszłym roku na wyjeździe na wczasy (Afryka Wsch.) poznaliśmy fajną parę w mniej więcej naszym wieku i z naszego miasta ;). I w tym roku idziemy do nich do domu na Sylwestra (będziemy we czwórkę, bo oni też są odludkami :D :P )

Gość gość
Też jestem z Torunia. Idziemy z facetem do klubu na Sylwka. Ogólnie też nie mieliśmy planów, mieliśmy siedzieć w domu, ale jednak wczoraj zdecydowaliśmy, że pójdziemy :) Kilku znajomych bez palnów też się znalazło no i będzie bal :) Spontanicznie. Popytaj ludzi, może ktoś sie znajdzie.

Gość gość
Na rynku mają grać, wystarczy się przejść i jest fajnie, toruński klimacik the best :)

Gość gość
u nas podobna sytuacja :(

Gość gość
a wasi rodzice się znaja? Moze jedni pojda do drugich , jeszcze kogos doprosza na domówke, a wy zrobicie to samo w drugim mieszkaniu. Piszę z pozycji rodzica- my tak robimy ze znajomymi- kto ma wolna chate, bo dzieci sobie dokads ida, ten urządza impreze. I dzieci i rodzice zadowleni

Gość gość
A my z mężem w tym roku wybieramy się na bal do http://hotellenart.pl/ . Widziałam hotel, standard niesamowity, bal też zapowiada się przednio. :) Nie mogę się doczekać!

Gość gość
My w tym roku mamy z mężem pierwszego sylwestra po ślubie i spędzimy go sami na balu w Rozdrożu. To też rocznica naszego poznania się, wiec chcemy sami ją świętować;)

Gość gość
przecież wszystkie takie dancingi są dla takich par :D

Gość gość
Te SYLWESTER był w 2010 r, problemem :P po co ruro wyciągasz stare śmieci :P