Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumka mamcia

Dwa m-ce temu urodziłam śliczną zdrowiutką różowiutką dziewusię:)

Polecane posty

idz z nia do lekarza pediatry i ten przepisze ci masc robioną (koszt ok 5 zł). Moj synek tez tak miał-suche czerwone policzki. Posmarowałam i po 1 razie prawie nie bylo sladu!

Gość dumka mamcia
A może ktoś z was wie jak zrobic kolor na fotoskach, żeby był różowy. Chodzi mi o to, żeby z tyłu był różowy za moją dzidzią.

Dumcia mamcia,weź ty się kobiet puknij w ten łep bol od ciąży chyba coś ci się poprzestawiało. :/ Zenada,żeby komuś zyczyć brak dziecka :/

Gość dgedgehtyjukioiyyutttt
Ty się uważasz... a my nie. Wot i po problemie

Gość dumka mamcia
A nie można tej masci kupic normalnie? Chociaż może lepiej niech lekarz da bo moge malutkiej tylko zaszkodzić

Gość dumka mamcia
Niektórzy nie zasługują na takie słodkie rożowiutkie maleństwa

Gość awawA
DUMNA MAMCIU WYBIERZ SIĘ Z SOBA DO PSYCHIATRY A TWEJ DZIEWUSZCE ZYCZĘ SYFU W DUPCE

No wiesz,co niektorzy nie zasługują no prosze cię.Krzywde ci tu wyrządzlili,czy jak że tak komuś życzysz ;) Fakt są tacy co niezasłużyli to typowa biedna patologia.Tam zazwyczaj rodzinki to króliki rozpłodowe,aż żal mi tych biednych dzieci.

Gość dumka mamcia
awawa masz maleńki rozumek jak osiołek z bajki i jesteś strasznym flustratem!

Gość kup se maść końską
i smaruj różowe licka dziewusi i blade półdupki mamusi

końskim gównem nasmaruj, może pomoże. A jak nie to jest taka instytucja PEDIATRA się nazywa. Lepszy od forum. Co do różowego zdjęcia, plakatówką pomaluj. A później zrób lewatywę, pomoże na kiszki, na głowę już chyba Ci nic nie pomoże

o zesz kurwa tego sie czytac nie da, we sie jebnij w leb tępa cipo po piszesz jak potłuczona. ja mam tylko resztke nadzieji ze to byla jednak prowokacja...

awawA DUMNA MAMCIU WYBIERZ SIĘ Z SOBA DO PSYCHIATRY A TWEJ DZIEWUSZCE ZYCZĘ SYFU W DUPCE dumka mamcia awawa masz maleńki rozumek jak osiołek z bajki i jesteś strasznym flustratem! hehhehehehee dobre teksty dobre :)

Gość precz z bachorstwem
no kurna,kolejny infantylny dzieciorób zanudza wswzystkich swoim bachorem,feeeeeeeeeeeeeeee

Gość dumka mamcia
No a czy ja nie napisałam, że udam sie do pediatryka???!!! Wiem dobrze gdzie się należy udac z dzieckiem w razie procesu chorobowego

pokaz lepiej malutką lekarzowi. Wspomnij o tej masci samorobnej bo pozniej mozesz ja wykorzystac np do pupy. na prawdę jst dobra i działa. Moze tez to byc objaw alergii wiec lepiej nie eksperymentuj sama. Idz prywatnie, zaplacisz 30zł ale dostaniesz to czego chcesz i nie bedziesz musiala sie prosic.

Gość awawA
AUTORKO A JA CI ŻYCZĘ BY JUTRO RANO TWA DZIEWUSIA RÓŻOWA BYŁA SZTYWNA - TO ZA TO CO MI ŻYCZYSZ WREDNA SUKO

Gość awawA
UDAJ SIĘ ALE DO PSYCHIATRYKA A NIE PEDIATRYKA

Gość grubalocha
nineczka..... ja pierdole

awawA a mi sie wydaje ze wcale nie jestes lepsza!!! jak mozesz tak pisac??? kretynko!!!! no i do autorki, druga kretynka ktora zyczy komus aby nie mogl miec dzieci. Boze, dajcie spokoj!!!

Gość dumka mamcia
awawa weź ty de walnij kuksańca w swój ośli łeb a potem się nastąp jak krowa na rowie od milki!!!!!!!!!!!!!!!! A to może być maść od pupy do buzi?

Gość dumka mamcia
wiecie co? żadko tu bywam, ale wy tu jacyś narąbani jesteści czy cos. Wchodzi człowiek spokojnie i grzecznie a tu od słowa do słowa najgorsze instynkty ze mnie na światło dzienne uszły :(

A to może być maść od pupy do buzi? dwie łyżeczki i daj popić kolą. Dżizas!

Gość dumka mamcia
'no kurna,kolejny infantylny dzieciorób zanudza wswzystkich swoim bachorem,feeeeeeeeeeeeeeee....' bachora to może ty masz a nie ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nie jestem dzieciurobem ba jak na razie mam tylko Nineczkę to chyba mam prawo co nie. Czy może posiadanie dziecka karalne??????????

Gość aleś ty słodko zmanierowana
🖐️

Gość awawA
AUTORKA TO JEBNIĘTA BEBIKODZIURKA