Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorcia1996

Mam 14lat i jestem w ciąży

Polecane posty

Gość Dorcia1996
Podszywy to te komentarze, które robią sobie żarty z mojej sytuacji. Ciekawe, co by zrobili na moim miejscu. Czy jeżeli zeznam, że chciałam tego stosunku i kocham mojego chłopaka, to on pójdzie siedzieć?

Gość Dorcia1996
okazało się, że to zatwardzenie, właśnie wróciłam z klopa, dzięks:)

Gość mosiężna tulejka
Tak, stary jej nie wpierdoli jaj jej przeslesz dobre slowo.

No to masz zdrowo przerąbane delikatnie mówiąc. Nie ukończyłaś 15 lat, więc nie legalnie to zrobiłaś . Twój "Chłopak" pójdzie siedzieć. A gdy urodzisz dziecko, niestety znajdzie się w domu dziecka. No chyba że rodzice zgodzą się zaadoptować .

Twój chłopak będzie miał sprawę w sądzie na pewno, ponieważ seks z osobą poniżej 15 lat jest karalny. Prawdopodobnie zostanie ta sprawa umożona jeśli nie będziesz zeznawać przeciw niemu.

Gość mosiężna tulejka
Zawsze może powiedzieć że była zachlana w trupa i nie wie kto jest tatusiem :P

do "jaki ten świat" - OK oczywiście masz rację, ale weź pod uwagę że w dzisiejszych czasach (jak to dziwnie to brzmi, bo 6 lat temu kiedy ja wychodziłam z gimnazjum to było nie do pomyślenia) dzieci w gimnazjum się bawią w Słoneczko, zamiast grać w piłkę uprawiają seks :D No ok może przesadziłąm, ale faktem jest że dla większości 14stek seks to już normalka. Inna sprawa że ciężko mi uwierzyć że 22latek się w 14stce zakochał... ale równie ciężko mi uwierzyć że 14 da się omotać w taki sposób jaki zobrazowałaś z tym słoniem :D

Gość Rozmaryn555
nie pójdzie siedzieć, nie słuchaj tych głupich tzip!

Gość mosiężna tulejka
dostanie medal i order usmiechu

Gość życzę ci żebyś się
się zerała

Gość va banque ee ee
na początek , piardnij. ROZWALIŁO MNIE TO :D

jezeli zeznasz ze chcialas i ze go kochasz to raczej nie pojdzie siedziec, ba! na pewno nie pojdzie! :) zycze ci wszystkiego dobrego z calego serca i zeby dzidzia sie chowała zdrowo.

Ojej. Dziewczynko coś Ty sobie zrobiła. Niestety pewnie nie będzie różowo. Skoro robiłaś rzeczy przeznaczone dla dorosłych to teraz zachowaj się jak dorosła. Powiedz rodzicom. Najpierw jednak idź do lekarza. Nie wiem czy mają obowiązek zgłaszać takie rzeczy. Twój facet jest starszy to jeśli ne jest idiotą to wiedział co mu grozi. Nie powiem Ci że będzie dobrze, bo nie będzie, przynajmniej na początku.

Gość mosiężna tulejka
powiedz ze bawilas sie w sloneczko, moze przyjedzie telewizja :P

Gość jaki ten świat jest okrutny
Podam taki przykład: mam sąsiadkę alkoholiczkę, dorosłą, która w chwilach słabości chodziła i wyprzedawała różne rzeczy, w tym np. podręczniki i ubrania swoich dzieci, nie powiem, po bardzo okazyjnych cenach, ale nie kupiłam nic, bo uważam, że to nieuczciwe: ona jest chora, uzależniona, może i z własnej winy, ale to zmienia faktu, że jest po prostu bardziej podatna na wykorzystanie niż zdrowy człowiek. To po prostu gra nie fair. Nie kopie się leżącego. To że dzieci grają w słoneczko, niektóre nawet prostytuują się na dworcach za narkotyki, to nie jest żadne usprawiedliwienie dla DOROSŁYCH osób, które je wykorzystują w sposób świadomy: to że dziecko jest zdemoralizowane, uzależnione, nie miało odpowiednich wzorów zachowań, że "samo się prosi" to nie jest żadne usprawiedliwienie, żeby je wykorzystywać. Temat nie jest wcale zabawny, tylko tragiczny, nawet jeśli to prowokacja.

Gość Dorcia1996
Dziękuję niektórym za dobre słowo. Nie wiem tylko, w jaki sposób mam powiedzieć rodzicom, że jestem w ciąży.

Gość mosiężna tulejka
ale dorcia nie jest psychiczna, jest tylko glupia :D

Gość mosiężna tulejka
Mamo , tato, z biologi dostałam 6 z rozmnażania i mam efekty moich lekcji praktycznych.

ja poszłam do rodziców w dzien babci- złożyłam mamie życzenia. Ona wielkie oczy i sie smieje, a ja wzięłam (teraz już obecnego męża) za rękę i powidzialam z usmiechem : "jestem w ciąży" :) Rodzice że gratulujai w ogole:)

Gość mosiężna tulejka
No ona jak przyprowadzi swojego przerosnietego "kolege" to na sam jego widok stary pobiegnie po tłuczek do miesa.

Gość jaki ten świat jest okrutny
Jest "głupia", bo jest dzieckiem, dzieci łatwo oszukać, wiedzą o tym reklamodawcy, wiedzą i rodzice, i starsi koledzy ("jak będziesz mi pożyczać rower będę Twoim najlepszym kumplem"), wiedzą o tym nauczyciele, księża, wiedzą też niestety pedofile.

Gość mosiężna tulejka
14 latka za cukierka nog nie rozkłada, nie rob z niej kretynki.

Gość ciociuniadobraradunia
Możesz też spróbować poinformować rodziców z pocieszeniem. ;;Jestem w ciąży, ale za to dostałam piątkę z klasówki z biologii'' lub przerzucić swój problem na gorszy, np. ,,Jestem w ciąży, a wiecie, że na Haiti szaleje cholera?'' lub ze zmianą tematu na lekki ,,Jestem w ciąży, ale dzisiaj ładna/brzydka pogoda''.

Gość mosiężna tulejka
jestem w ciazy, ale jutro ide sie wyskrobać.

atam dzieckiem! ja kochalam sie pierwszy raz jak skonczylam 16 lat, dokladnie miesiac po urodzinach! i co? ja twierdze ze bylam dosc dojrzała! nie wazne ile masz lat czy czlowiek dojrzewa jak konczy 18 lat??? jedni szybciej drudzy wolniej! to ze jedni wpadna od razu a inni po 5 latach to raczej roznicy nie robi. Czasy sie zmieniaja, teraz juz sie nie czeka do slubu, ludzie! troche zrozumienia!

Gość Dorcia1996
_Niezapominajka89_ Ile miałaś lat, gdy powiedziałaś rodzicom o ciąży? Chyba nie 14 i nie zaszłaś w ciążę z dorosłym?

Gość mosiężna tulejka
Zaszlas w ciaże z "dorosłym" ? poważnie ?? a jak sie rozkraczalas to nie wydawalo ci sie ze jestes dorosła ? :D LOL

no nie mialam 14 lat ale moglam miec 16 lat i co mnie uchroniło? to ze mialam szczescie, ze bardziej uwazalam... ? :) nie pisze złośliwie ale taka jest prawda.