Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorcia1996

Mam 14lat i jestem w ciąży

Polecane posty

Gość jaki ten świat jest okrutny
Ależ ja nie twierdzę, że za cukierka, za coś bardziej wyrafinowanego: za księcia z bajki, za związek, za miłość, za poczucie bycia kochaną i potrzebną. Ja nawet nie twierdzę, że ten jej facet ma jakieś chore skłonności, myślę, że to po prostu taki typ, który myśli jakim to jest macho bo sobie poruchał: to nie fair wobec dorosłych kobiet, ale to jeszcze moim zdaniem wybaczalne bo dorosła kobieta może/ma szanse ocenić świadomie czy chłopakowi na niej zależy, a mimo to czasem nawet 30-to i 40-tolatki żyją w świecie złudzeń. A co dopiero mówić o 14nastoletniej dziewczynce?

Gość ciociuniadobraradunia
Możesz jeszcze wykorzystać następujący sposób-,,Jestem w ciąży, ale nie wiem jak to się stało. Byłam na basenie, tam było dużo chłopców, może któryś miał wytrysk i nasienie przeszło do mnie''

Gość mosiężna tulejka
jaki ten świat jest okrutny , zasadniczo masz rację, w praktyce takie 14 same z wlasnej woli uchlewają sie na dyskotekach i pieprza same nie wiedzą z kim .

dla większości gimnazjalistek dziewictwo to hańba teraz, to co się dziwisz? sama chciała. mówi że go kocha. Po prostu teraz dzieci nie wiedzą co to milość i że seks się z miłością powinien wiązać. Nie ma co zwalać winy na faceta tylko na społeczeństwo.

Gość Opita nasieniem 16
Kurwa prowo jak nic a wy nadal tu piszecie...

Gość pewnie, ze prowo
zbyt intensywnie zagłębiła się dzisiaj w oglądanie Rozmów w Toku :D

Gość znaleźliżcie sobie
niezły temat do żartów, uważacie, że dziewczyna się puściła, a statystyki mówią, że prawie połowa Polek swój pierwszy raz przeżyła poniżej 13roku życia(to wyniki najnowszych ankiet). Poza tym Dorcia uprawiała seks ze swoim chłopakiem, co prawda jako nieletnia z dorosłym, ale go znała. A większość kobiet w tym kraju idzie na imprezie z trzema po kilku minutach znajomości. Pewnie nawet któraś z tych naśmiewających się osób uprawiała seks po godzinie znajomości.

Gość jaki ten świat jest okrutny
Hmm, więc może nalezy poczekać z tym etapem "związku" zanim dziewczyna dojrzeje i dowie się, co znaczy miłość i po co jest seks? Nie tak zrobiłby kochający chłopak? Dodajmy: dorosły, starszy, mądrzejszy i więcej wiedzący o życiu chłopak.

Gość mosiężna tulejka
Tysz prywda.

No cóż. Powinnaś zacząć od poinformowania swojego chłopaka i rodziców. A co później to się zobaczy. A co do twojego chłopaka to do więzienia raczej pójdzie. Ale znając tempo pracy polskich sądów to dopiero za kilka lat, więc zdążycie odchować dziecko.

Gość Dorcia1996
To nie jest prowokacja. Gdybyście znaleźli się w mojej sytuacji, to byłoby wam do śmiechu? A mój chłopak na pewno mnie kocha. Gdy dowiedział się o ciąży, nie był szczęśliwy, ale powiedział, że sobie poradzimy.

OK, my wiemy że powinien tak zrobić, ale realia są inne, dlatego nie ma co zwalać CAŁEJ winy na niego. a kto powiedział że WIĘKSZOŚĆ kobiet?! może tak będzie za 10 lat jak gimnazjalistki będą miały 20parę lat, ale na pewno nie teraz, nie przesadzaj! może w jakichś patologicznych środowiskach... nawet w Londynie aż tak źle nie jest, a to jest najbarrdziej rozpustny kraj świata wg najnowszych statystyk i moich obserwacji i moich rozmów z koleżankami z roku ;P

Gość mosiężna tulejka
Nie pojdzie, za mala szkodliwosc czynu a wiezienia pekaja w szwach, nie ma miejsc dla takich lovelasów chyba ze by ja zgwalcil.

Gość coiciuniadobraradunia
możesz to jeszcze tak rozegrać -Mamo, tato, chcecie kiedyś zostać dziadkami? -Tak! -No, to zrealizowałam wasze marzenie

Gość ewelala
wkret jakis.

dobrze że chociaż tyle :) to już połowa sukcesu, poradzicie sobie. Pewnie będziesz miała indywidualne nauczanie w 3 gim, najważniejsze żebyś się przyłożyła do nauki. Moja koleżanka, w podstawówce jedna z najlepszych uczennic, potem wpadła w złe towarzystwo, zaszła w ciążę i skończyła w efekcie tylko zawodówkę. Ty masz pomoc rodziców i chłopaka, więc postaraj się przynajmniej zdać maturę. Dziecko będzie wtedy kilkuletnie więc jak się postarasz to dasz radę. Trzymam kciuki. A i najlepiej pogadaj z koleżankami, żeby nie znalazły się w twojej sytuacji, bo teraz takie, nie oszukujmy się, nienormalne zachowania stały się, o dziwo, normalne ;/

Zośka1209, od kiedy to Londyn jest krajem?

Gość mosiężna tulejka
Chyba cie obesrało, indywidualne nauczanie mają chorzy , świąd cipy to nie jest choroba.

nie w tym sensie pisałam. po prostu w londynie wszystkie takie tendencje brytyjczyków i patologie są najbardziej skondensowane.

Gość zeszło się dwóch matołów
on starszy i gołodupiec nawet na kondona 4 zł nie miał, a ona jeszcze głupsza świętoyebliwa krowa, tylko kuciapy umiała nastawić, gówniara żałosna.

moja koleżanka była w identycznej sytuacji, do 7 miesiąca chodziła do szkoły a potem indywidualne i egzamin gim jakośtam napisała, chociaż kiepsko.

Hej :) W sąsiedniej miejscowości dziewczyna zaszła w tym wieku w ciążę. I jej chłopak wcale nie siedział. Pewnie miał sprawę, ale że oboje chcieli seksu, to sąd to bierze jako fakt łagodzący, także spokojnie :) No rodzice to masakra pewnie będzie :( może przyjdź do nich razem ze swoim chłopakiem i wspólnie z nimi porozmawiajcie. Niestety, dopóki nie osiągniesz pełnoletności to oni będą rodziną zastępczą dla tego dziecka. Zastanawia mnie tylko fakt, skąd wiesz, że to 3 miesiąc, skoro nie byłaś u lekarza... Robiłaś test ciążowy?

Gość mosiężna tulejka
Wie ile czasu nie ma okresu, do 10 nauczyła się liczyć ;)

Zośka, chodziło mi o to, że pisałaś o Londynie i napisałaś, że to najbardziej rozpustny KRAJ świata, oczywiście mój komentarz nie miał być złośliwy, ale tak coś mnie naszło na ripostę :P

Gość mosiężna tulejka
Zreszta testu nie robila, moze to nie ciaza tylko guz jajnika albo inna cholera :P

Gość ewelala
w ogole jakie przegiecie. ja na miejscu tych rodzicow bym sie po prostu wstydzila ze corka----dziecko, sie puszcze z doroslymi mezczyznami(wiekowo doroslymi, bo jak widac umyslowo takze jest dzieciakiem). szkoda mi tez tego dziecka, ze bedzie mialo tak niedojrzala matke.wstyd. patologia. tyle co moge powiedziec na ten temat.

Gość mosiężna tulejka
Na razie to ciąza jest nie potwierdzona, nie robiła ani testu ani nie była u ginekologa, może ma wzdęcia po grochówce i guza jajnika , sranie w banie.

Gość Dorcia1996
Obliczyłam, że współżyłam 10tygodni temu. Od tego momentu nie dostałam miesiączki, więc to chyba 3miesiąc.