Gość Dawod Napisano Listopad 18, 2010 Witam , Dawid lat 21, Zwracam sie z pytaniem jakie kursy warto zrobic zeby zwiekszyc swoja szanse na dobra prace. Akutalnie posiadam srednie wykszałcenie + matura oraz obecnie podjołem studia na kierunku Zarzadzanie. mam srednie dowiadczenie zawodowe, 2 lata pracy jako dostawca w pizzeri z czasów liceum, pozniej krotkie doswiadczenia 3 miesieczny staz w biurze nieruchomosci, 4 miesiace jako spzredawca w sklepie muzycznym... ogolnie nic ciekawego. Od 3 miesiecy wkoncu udalo mi sie znalesc prace jako konsultant w salnie jednego z operatorow sieci komorkowych. Bylem juz na 2 bardzo Ciekawych szkoleniach. Praca idealnie pasuje mi do studiów gdyz mam wolne weekendy. Jednak czuje ze to za malo. Chcialbym pracowac studiowac ale jednoczesnie robic jakies ciekawe kursy zeby potem za 3 4 lata miec ciekawe CV. Myslałem o ECDL ... ale co jeszcze ma ktos jakies pomysły?? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dawod Napisano Listopad 18, 2010 Mam nadzieje ze ktos ma jakies ciekawe pomysły :) Bede wdzieczny za kazda pomoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dawod Napisano Listopad 18, 2010 Bede wdzieczny za kazdy pomysl:) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rotary Napisano Listopad 18, 2010 kurs prania gaci, pierwszej pomocy, obróbki skrawaniem, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dawod Napisano Listopad 19, 2010 hmm a moze cos bardziej ambitnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dawod Napisano Listopad 19, 2010 Dzieki za cieta riposte ale pisałem to dośc szybko i pewnie dlatego takie bledy. a wracajac do tematu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AWAWA Napisano Listopad 19, 2010 KURS PRZEDMAŁŻEŃSKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to widocznie nie Napisano Listopad 19, 2010 zrob kurs: angielski i prawko na wozki widlowe i wyjedz do UK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dawod Napisano Listopad 19, 2010 hhmm no coz liczyłem ze ktos potraktuje to powaznie i jednak podpowie co mozna ciekawego zrobic zeby podniesc swoje kwalifikacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dawod Napisano Listopad 19, 2010 no to widocznie nie zrob kurs: angielski i prawko na wozki widlowe i wyjedz do UK Hmm myslałem nad tym jednak narazie postaram sie cos tu osiagnac a jak nie wyjdzie zawsze bede mial taka alternatywe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arya31.1 0 Napisano Listopad 10, 2011 MBA? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość osika007 Napisano Grudzień 8, 2011 skoro studiujesz zarzadzanie to proponowalabym ci jakies kursy coachingowe. takie szkolenie przyda sie w kazdej pracy, potencjalni pracodawcy zobacza ze jestes zmotywowany:) jest duzo takich kursow i szkolen, co troche jest otwierana jakas szkola trenerska, ale ja slyszalam, ze STABI w wawie jest dobra (profesjonalni trenerzy, dobry program itp.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Trenerka Napisano Kwiecień 29, 2014 Czy szukasz sposobu na profesjonalne samokształcenie? Czy chciał(a)byś podnieść swoje kwalifikacje i zdobyć nowe umiejętności? Czy chciał(a)byś zaimponować swojemu Pracodawcy? Jeśli na jedno z powyższych pytań odpowiedziałeś/aś TAK to: ODBIERZ SWÓJ VOUCHER „2 za 1″ już teraz! Co zrobić aby otrzymać voucher „2 za 1″? 1. Zapisz się do newslettera na stronie www.julamedia.pl 2. W ciągu 24 godzin na Twoją skrzynkę pocztową przesłany zostanie voucher. Voucher upoważnia Cię do wybrania jednego szkolenia, za które zapłacisz 0 zł pod warunkiem zamówienia drugiego szkolenia za minimum 59 zł brutto. Szkolenia obejmują kategorie: Obsługa Klienta, Praca i Kariera, Edukacja finansowa, Szkolenia dla Rodziców i Opiekunów. 2. Zapoznaj się z bogatą ofertą szkoleń e-learning. 3. Wybierz interesujące Cię szkolenie i złóż na nie zamówienie. W zamówieniu w miejscu DODATKOWE INFORMACJE wpisz nazwę drugiego szkolenia, w którym chciał(a)byś wziąć udział. Otrzymasz je CAŁKOWICIE ZA DARMO! 4. Skorzystaj z vouchera na dowolnie wybrane szkolenie składając zamówienie na stronie firmy szkoleniowej www.julamedia.pl! Akcja trwa od 29.04.2014 r. do 30.06.2014 r. Nie czekaj! Zdobądź praktyczną i profesjonalną wiedzę już teraz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 2, 2014 widze,że macie kolejną ciekawa oferte szkoleń.Super.Rewelacja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 27, 2014 A co polecacie, taką szkołe czy jednak warto pomyslec o jakimś kursie ? Na co potem patrzą pracodawcy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2015 A tutaj to chyba macie wszystkie kursy świata i mysle ze co jak co ale juz mozna na coś ciekawego sie zdecydowac http://www.cosinus.pl/warszawa/oferta/kursy-zawodowe/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 9, 2015 jak dla mnie kurs kasjera czy tańsza wersja kursy znajomość autentyczności kasy pl to bezwzględne szkolenia, które trzeba mieć aby wykonywać 90% zawodów!oczywiście ludzie tych kursów nie robią bo nie widzą sensu i potem marudzą ,że pracy nie mogą znaleźć....a wystarczy pomyśleć.oczekujesz polecenia to ja ze swojej strony moge polecic jeden z tych kursow http://julamedia.pl/produkt/szkolenie-multime dialne-kasjer-walutowo-zlotowkowy/ heh wiem po swoim przykladzie.szukalam pracy i na moje stanowisko (sprzedawca w salonie ) bylo 10 osob mialam kurs kasjera i zgadnijcie kto prace dostał?;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2015 moze cos takiego www.akademia.ewaromanow.pl ? :) co sądzicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2015 zrób kurs na wózki widłowe opłaca się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 14, 2016 Na pewno nie trzeba sie załamywac. Przeciez mamy jeszcze inne wyjscie a mianowicie szkoły policealne. Zerknijcie chociazby na stronę Cosinusa. Tutaj macie bardzo wiele ciekawych kierunków, i te 2 lata na pewno nam nie przepadną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 26, 2016 Ja ma nadzieje ze niedługo też tak bede malowac, bo ide na kurs do Cosinusa. Tak sie ciesze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hapekmat Napisano Czerwiec 3, 2016 Teraz sporo ludzi w kursy informatyczne inwestuje, Jak się człowiek wciągnie i w dobrej firmie zahaczy to można się ustawić bardzo szybko. Ja sam na eduweb.pl robiłem kursy z photoshopa i illustratora i w tym momencie w dość sporej firmie drukarskiej robię plakaty, ulotki, wizytówki. Na zarobki narzekać nie mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2016 jak szukasz pracy jako doradca w banku tak jak ja to polecam kurs tutaj http://julamedia.pl/produkt/kurs-kasjera-walutowego-warsztat-e-learning/ mają tez złotowo-walutowego Zrobiłam w tej firmie dlatego ponieważ sprawdziłam 4 banki szkoliły swoich pracowników oraz z 15 kantorów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 27, 2016 http://stronytwoichmarzen.pl/pl/czy-warto-zrobic-ecdl/ Możesz podnieść kwalifikacje przez ECDL jest to popularny certyfikat. Polecam go osobą bez doświadczenia w IT bądź bez studiów kierunkowych. Zajżyj i poczytaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grzechuu1 Napisano Sierpień 13, 2016 też uwazam,żebyś sobie zrobił kurs na wózki widłowe. Z takimi papierami zawsze prace znajdziesz, potrzebuja ludzi. Sam zrobiłem, wiem co mówie, prace mam. I wcale nie wydasz dużo pieniędzy na taki kurs. Ja dałem niecałe 3 stówki, a było naprawdę bardzo w porządku, porządny kurs, jestem bardzo zadowolony i uprawnienia mam, http://kursy-marko.pl/ jakby kto pytał, tam robiłem :) A kurs na wózki serio dobra sprawa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2016 trzeba się stawać jak najlepszym specjalistą w swojej dziedzinie, ja ukończyłam studium http://www.psychologia.org/ teraz chcę też tam zrobić kursy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2016 owszem kurs na wózki widłowe warto zrobic. Jest jeszcze duzo innych takich kursów, bardziej "technicznych' , warto sobie zajrzecć na oferte www.kursa.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2016 owszem kurs na wózki widłowe warto zrobic. Jest jeszcze duzo innych takich kursów, bardziej "technicznych' , warto sobie zajrzecć na oferte www.kursal.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mlodek Napisano Październik 4, 2016 Może spróbuj kurs stolarza? Stolarze dobrze zarabiają i w Polsce, i za granicami naszego kraju. Możesz popatrzeć na stronie http://www.paracross.pl/ jak wygląda praca w Anglii. Moim zdaniem bardzo korzystna opcja. Albo prawo jazdy C+E - kierowców też szukają w Anglii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 9, 2016 Moim zdaniem najbardziej opłacają się zawody związane z medycyną. Ja postanowiłam zrobić kurs do zawodu asystentka stomatologiczna w http://www.dental.szczecin.pl/ i jestem bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach