Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora psychologicznie ojoj

Jakie macie problemy psychologiczne?

Polecane posty

Moja lista: 1) osobowość unikająca 2) fobia społeczna 3) prokrastynacja 4) problemy emocjonalne 5) jestem trochę zamknięta w sobie 6) stany depresyjne 7) boję się odzywać w duzej grupie (że mnie wyśmieją) 8) czasami mam takie wyrzuty sumienia ze mysle ze ludziom bedzie lepiej jak nie bede istniec... 9) tłumienie w sobie emocji wieloletnie sprawiło, że czasami mam ochote "wykrztusić" to WSZYSTKO z siebie w JEDNYM momecie :o ... 10) totalny brak wiary w siebie i we własne możliwości 11) kompleksy 12) jestem mało pewna siebie i nie potrafię bronić się przed atakami (nie tylko słownymi); boje się bronić przed tym to chyba wszystkie. CHYBA a Wy z czym się borykacie?

nakrecanie sie stany pelnego szczescia albo calkowitej pustki-brak stanu przesciowego problemy emocjonalne i tylko tyle albo az tyle

aha, 13) uzaleznienie od muzyki (nawet sluchawek czasami) 14) uzal. od internetu i ogolnie kompa ;) 15) za często fantazjuję (uzal. od marzen) 16) przejawiam tendencję do autodestrukcji (nie powiem w jaki sposob obecnie się to objawia)

Gość Tomustomecki
Czytaj kochana marcinkozyra.salezjanie.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=52:prawda&catid=6:mysli&Itemid=5

i chyba mam jeszcze sierocą chorobę do poprzedniczki: ja tu jestem hardcorowcem, jesli chodzi o liczbe tego typu problemow ;)

ja prawie cały dzien potrafię sluchac... a to juz chyba niezbyt normalne?

Brzydulo, nic nie wmówiłam sobie, ani nie zmyśliłam. P.S. Zauwaz ze niektore dolegliwosci sa do siebie bardzo podobne...

Gość .mdt.wg
Jedzenie kompulsywne-jak bulimia ale bez wymiotow,dda,niska samocena,autoagresywne zachowania,uzaleznienia od jedzenia i netu,

ale nie można sobie wmawiać że marzenie przez dużą część dnia albo słuchanie muzyki cały dzień to problem psychologiczny! takim sposobem nie znajdziesz ani jednej osoby bez "problemów psychologicznych". Ja zasypiam przy muzyce, albo słucham piosenek świątecznych w lipcu, i co to jest problem psychologiczny? błagam... cholera trzeba było isć na psychologię zamiast na PR ;p miałabym pracę ;P

Gość adiare
zaburzenia emocjonalne zaburzenia osobowości częste stany depresyjne brak wiary w siebie kompleksy fobia społeczna czesto wpadam też w róznego rodzaju histerie a najgorsze jest to ze często wydaje mi sie że jestem sledzona, ze ktoś mnie podsłuchuje, wydaje mi sie ze jak ide ulicą to wszyscy sie na mnie gapią, i wszyscy mnie najbardziej obgadują, ktos mi powiedział że to początki SCHIZOFRENII, i dlatego juz zaczynam sie bać.....

Gość .mdt.wg
stany lekowe i depresyjne,niechec do dzialam

takim sposobem nie znajdziesz ani jednej osoby bez "problemów psychologicznych". nie zgadzam się z tym stwierdzeniem. większość l;udzi faktycznie żyje realistycznie, a nie w swoim świecie... nie zabijają czasu na tym.

wydaje mi sie ze jak ide ulicą to wszyscy sie na mnie gapią, i wszyscy mnie najbardziej obgadują, właśnie przypomniałaś mi, że często śmieję się sama do siebie i gadam z osobami, o których fantazjuje:o

Gość karida
wydaje mi sie ze niektorzy poprostu za bardzo skupiaja sie na swoich problemach, tez mam czasem dni aspoleczne, ale wtedy tym bardziej wychodze do ludzi. Kiedys wydawalo mi sie ze mam lek wysokosci wiec robilam wszystko aby sie go pozbyc. Wszystkie "problemy" my w sobie tworzymy im bardziej nad nimi glowkujemy tym wiecej ich jest...

Gość adiare
A ja bym sie chciała dowiedziec co mi dolega, wydaje mi się ze albo jakas nadpobudliwośc, albo depresja, nerwica, moze już shiza? ;( boje sie ze mój umysł mnie zniszczy....

ooo przypomnialas mi o innego rodzaju lękach, których też mam dosć sporo... temat zalozylam z ciekawosci teraz chyba najgorsze jest to ze odkladam wazne czynnosci na pozniej i ze jestem do niczego

Gość smutna gąska balbinka
ooj... ja na pewno nie umiem się otworzyć nawet przed najbliższymi, nawet moj chłopak pyta co mi jest jak mnie coś dręczy a ja nie umiem odpowiedzieć nic:( i to sie chyba juz przez te wszystkie lata zebrało na tyle że nie wiem:( a do tego pod połową (jak nie więcej) wymienionych przez autorkeę dolegliwości -mogłabym się podpisać:(

Gość .mdt.wg
Niby sie leczy ale mieszkam w malym miescie i nie mam gdzie tego leczyc+i za co

Gość smutna gąska balbinka
i jeszcze obgryzam paznokcie (w tym wieku!!), przez co moja choroba wychodzi na światło dzienne:(

chora mam dokladnie wszystkie twoje objawy (naprawde wszystkie) , lacznie z dosc dziwnymi punktami:13, 15 i 16

Gość adiare
ja tak samo, dwa miesiace temu miałam iśc do pracy, a do dzisiaj siedze w domu. bałabym się isc, boje sie nowych ludzi, wogole ludzi sie boje że ktos mnie skrzywdzi albo coś... najchetniej to bym nie wychodziła z domu wogóle. czasami nie moge w nocy spać bo zadręczam sie czymś, masakra :(

,,właśnie przypomniałaś mi, że często śmieję się sama do siebie i gadam z osobami, o których fantazjuje" czesto jak np ide sobie ulica to wyobrazam sobie ze z kims rozmawiam, przylapuje sie wtedy na robieniu glupich min:O zazwyczaj prowadze wtedy wlasnie dyskusje z osobami o ktorych fantazjuje

plastusiowa, jesteś moim sobowtórem :)