Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alutkaa

Czy dac mu szanse czy zerwac?

Polecane posty

Bo od tamtej pory nigdy nie zrobił niczego źle. Tak jak obiecał, że wszystko będzie w porządku - tak jest. Tylko to jest problem w mojej głowie, ja nie umiem mu uwierzyć.

Nie chodzi o to,że jestes młoda, tylko- bez obrazy- głupia. Koles który ma 27 lat mówi Ci, że chciał sprawdzic jej reakcje? Gdyby mial 13 lat, uwierzyłabym, ale ma 27!. Chce miec was obie. i paniętaj, jeśli mu wybaczysz, zawsze bedzie w trójkącie. a nawet jesli nie to daleko od siebie mieszkacie, chcesz codziennie zasypaic z myslą co on właśnie robi? Twoj wybór

Gość Alutkaa
wlasnie ten moj tez mi obiecuje, ze juz nigdy nic zlego nie zrobi i dlatego sie uginam i ciagle mysle, czy mu dac szanse.

Gość .brand
laska Ty się dobrze czujesz? pytasz ludzi na kafe czy z nim być, wszyscy jednogłośnie mówią nie, a Ty dalej nakręcasz, że on kocha, przeprasza itd... i co z tego ze już z nią zerwał kontakt i to był niewinny flirt. OKŁAMAŁ CIĘ! weź to przyjmij do tego 5letniego umysłu dziecka zamkniętego w 21letnim ciele i zakończ tą bezsensowną znajomość. Raz okłamał, zrobi to po raz kolejny i kolejny...

Hmmm... Daj mu szansę, tylko nie taką oficjalną. Przecież każdy ma prawo do błędów, nikt nie jest idealny. Nie wiesz, co nim kierowało, kiedy pisał do tamtej dziewczyny i pewnie nigdy się nie dowiesz. Dopuszczaj go do siebie, ale tak powoli. Przede wszystkim lepiej go poznaj. A jak już ze sobą będziecie, to Ty stawiaj warunki i pokaż, kto rządzi. Daj mu lekko do zrozumienia, że jesteś wartościową osobą i żeby z tobą być, trzeba sobie na to zasłużyć i ciągle pracować.

Gość Alutkaa
no wlawlasnie mnie nie oklamal, bo nic o niej nie mowil. ja klamal.

Gość Alutkaa
no wlasnie katarynka dobrze radzi

Gość .brand
aaaahaaaa, no tak, nic o niej nie mówił, to nie kłamał... hahaha. puknij się w czółko;)

Droga Autorko, śmiem twierdzić, że masz 13 lat, wróciłaś ze szkoły i baaardzo się nudzisz, więc piszesz na Kafe...jeśli jednak istniejesz jako Ta Co Nie Wie Co Zrobić, choć od początku wiadomo, co powinnaś uczynić, to pozwól, że jako starsza koleżanka Cię oświecę: gdy ktoś mówi po 2 miesiącach spotykania się, że Cię kocha, to kłamie. Nawet jeśli czuje coś do Ciebie, to nie ma to nic wspólnego z miłością, która przychodzi po długim czasie bycia ze sobą na dobre i na złe. Nie wierz, że z tamtą łączył go "związek platoniczny". Jeśli tamta dziewczyna odwzajemniła jego zainteresowanie, a z tego co czytam, tak właśnie było, na 99% spali ze sobą. Jesteś z nim TYLKO 2 miesiące, na Boga! Nie masz z nim dzieci ani 20-letniej wspólnej przeszłości, żeby nad tą sprawą się zastanawiać! Nie ma nad czym się zastanawiać, nie bądź naiwną panienką, którą jakiś palant wykorzystuje i manipuluje!

Gość .brand
zrobisz jak uważasz, daj znać za pare miesięcy jak dobrze kryje się Twój facet:D good luck:)

Albo nie odzywaj się do niego przez miesiąc - jak odpuści, to znaczy, że jest pierdolonym chujem. Jak nie - możesz myśleć, że nie jesteś mu obojętna.

Gość Alutkaa
nie mam 13 lat. pytam, bo chce sie doradzic, mam problemi dlatego tak to snalizuje, bo nie wiemm jaka decyzje podjac. jestem pewna,ze znia nie spal, nie byl u niej nigdy w domu, zawsze kino lub kolacja na miescie.

Gość .brand
ale my już doradziliśmy, a Ty dalej szukasz kogoś kto CI powie "taaaak, daj mu szansę!". NIE, nie dawaj mu szansy, topik możesz zamknąć:P

Gość Alutkaa
ale jedna osoba doradzila by dac szanse

Gość to musi być prowokacjaaaaaaaaa
kurwa, nie ma, nie ma takich durrrrnych dziewczyn !!!!!!!!!!!!!!! 3 kurwa strony tłumaczenia, a ta idiotka czekała tylko na wpis, żeby dać temu ścierwu szansę i jak katarynka tak napisała, to aż potwierdziła "o, katarynka dobrze radzi" :D :D :D :D :D A szmatławiec może wyruchać połowę miasta, ale będzie uczciwym, kochanym misiem, BO JEJ O TYM NIE MÓWIŁ :D :D :D I nie mówi się głupia pizdo "kłamał mi, kłamał ją", tylko "okłamywał mnie, ją" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do książek, kurwa, a nie pizdą myśleć, o "sexiku" (WTF?) z durniem! POJEBANA JESTEŚ !

A skąd wiesz, że z nią nie spał? Byłaś razem z nimi podczas ich schadzek? A może wierzysz kłamcy? Mam znacznie więcej doświadczenia od Ciebie więc coś Ci powiem: z mężczyznami trzeba stosować ograniczone zaufanie, to po pierwsze. Po drugie, jako cynik co niejedno przeszedł, nie wierzę, że ktoś, kto nie przyznaje się do dziewczyny, nie miał w tym jednego celu: uwieść drugą kobietę. I nawet jeśli do tego nie doszło, to to przecież był jego cel, jak możesz tego nie widzieć?

ja ci tylko mowie..szanuj sie uparl sie na ciebie,bo tamta wyczaila podstep i wypiela sie na niego. jedyne co mu zostaje to mydlic ci oczy bys mu wybaczyla. gdzie znajdzie druga tak naiwna?? okrecil sobie ciebie wokol malego paluszka. ale szacunku,kolezanko to on dla ciebie nie ma i NIGDY miec nie bedzie. taka prawda!!!

A tak poza tym...wciąż uważam, że to prowokacja...nie ma przecież aż tak głupich kobiet, prawda???

Gość sdkoffmkd
spotykalam sie z takim, przez przypadek odczytalam smsy, mowil, ze to tylko kolezanki. przepraszal, prosil o szanse. dalam. po 2mcach powiedzial, ze uczucie wygaslo. bylo mi przykro ale ok. spotkalismy sie potem i znow przez miesiac bylo ok, nagle sms, ze odzylo dawne uczucie, i to ja sie dopytywalam nie zeby sam napisal. cierpialam jak glupia, zle sie czuje nadal, teraz bawie sie z nim piszac smsy, mysli, ze jestem kims innymm,czyli nikogo nie ma albo znow 4fronty, dodam, ze ma 31lat jak sie zemscic?

Gość Alutkaa
nie jest to prowokacja. ok, moze i chcial ja uwiesc, ale czemu nie zrobil tego w kwietniu, tylko teraz jak sie zaczelismy spotykac, to on odm=nawia spotkania z nia. to mnie dziwi?

bo cie nie szanuje,bo ma cie w dupie,bo smieje sie z ciebie za plecami,bo sie nudzi,bo mu nie wystarczasz,bo mu nie zalezy,bo chce sie dowartosciowac,bo chce sprobowac ktora lepsza...........itd.................................................. kobieto,zakoncz juz lepiej ten topik,zaczynasz nas draznic swoja glupota.

Gość aha i achh
SĄ aż takie głupie kobiety, sama znam osobiście kilka :D

Gość kldsjgjkrt
dajcie dziewczynie spokój, nie musicie jej od razu wyzywać i ubliżać. Nie każdy jest kłamcą, intrygantem i egoistą dlatego niewinnym osobom trudno jest zrozumieć takie postępowanie i biorą gołe słowa za dobrą monetę. Nic nie jest czarno białe, zwłaszcza w życiu uczuciowym. Ja na miejscu tej dziewczyny dążyłabym do konfrontacji całej trójki dla własnego samopoczucia i poczucia sprawiedliwości. Nie bądźcie też święci od papieża.

Gość tu jest jasna sytuacja jak nic
facet OKLAMYWAL Ja i druga dziewczyne, spotykal sie z obiema i robilim nadzieje. to jakis niedojrzaly dupek,manipulant i cham. takiemu tylko kopa w 4 litery i na ksiezyc.

Gość Alutkaa
to nie jest prowokacja, poraz kolejny pisze. Tak, trudno mi uwierzyć ,że mnie oszukał i dlatego tutaj szukałam rad, ale wiem, że powinnam olac go, wszyscy mi to radzą, tak też zrobię. Trudno nadszarpnął moje zaufanie, kręcił z drugą, oszukiwał.