Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alutkaa

Czy dac mu szanse czy zerwac?

Polecane posty

Gość Alutkaa

hej,od 2miesiecy spotykam sie z chlopakiem, jestesmy para, dzieli nas 80km. Pare dni temu napisala do mnie dziewczyna na gg, pytając czy pan x to moj chlopak. Okazalo sie, ze znaja sie ponad rok, spotykali sie do kwietnia, nie byli parą. A teraz od wrzesnia moj chlopak to niej wypisywal proszac o spotkanie, pisal jej jak teksni za nia, mysli o niej i czuje ze beda razem. miala te rozmowy w archiwum i kiedy poprosilam by mi je pokazala. to mi je przeslalam, bo oczywiscei nie wierzylam w to co pisze, jednak to byl jego numer. Malo tego, mowila, ze moj chlopak dzwonil do niej czesto, nie mowil, ze ma dziewczyne,ona myslala, xe jest wolny. powiedzial jej tylko, ze w sierpniu poznal kolezanke, ktora chce z nim byc, ale on nie chce, ta kolezanka to ja, podal moje imie. Ja zostawilam komentarz na opisie mojego chlopaka na gg i tak ona zdobyla moje gg, bo bylo tam moje imie. Moj chlopak obgadywal mnie przed nią, mowiac jej ze chce z nia byc, spotkal sie z nia w pazdzierniku. mi mowil, ze tego wieczoru idzie do kolegi.. Raz gdy ta dziewczyna mu napisala smsa, jak bylismy razem skomentowal ze to kolezanka, ktora czasem do niego pisze. Powiedzialam o tym mojemu chlopakowi, postanowilam zerwac, ale on mowi, ze mnie kocha, ze tamta za nim lata, nie dawala mu spokoju, fakty jednak mowia inaczej, to co ta dziewczyna mi opowiedziala i co pokazala w tym gg. Czy mam mu dac szanse? czy zerwac? on ma 27lat, ta dziewczyna 25, a ja 21.

Gość Alutkaa
Ale mowi, że mnie kocha. poznalismy sie pod koniec sierpnia, od polowy wrzesnia jestesmy oficjalnie razem, a on w tym czasie pisal do tej dziewczyny. mial zn ia w sumie ciagle kontakt na gg i telefonicnzy od tego kwietnia, kiedy sie widzieli ostatni raz. teraz na nowo zaczal ja prosic o spotkania, nie mowil, ze ma dziewczyne. jest mi przykro:((.

Gość Alutkaa
i on sie tlumaczy, ze ta dziewczyna sie w nim zakochala, ona jemu sie nie podoba tak jak ja jemu, jest mu obojetna. A pisal tylko tak z nia, nic to dla niego nie znaczylo, spotkanie tez podobno traktowal jak ze zwykla kolezanka, tzlko jednka pojechal do jej miasta 50km, ona tzle mieszka od niego. on sie tlumaczy, mowi, ze ona nas chce sklocic, bo ona z nim chce byc i dlatego do mnie napisala.

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
po co nas pytasz. klamczuch nic z tego nie bedzie

Gość Alutkaa
mowi, ze mnie kocha, bylo nam razem cudownie, mily, uprzejmy, itd. nie wpadlabzm na to, ze mnie klamal, gdyby nie ta dziewczyna.

Gość .....:*:*:*::*:*....
Tobie mowi i kilku innym tez ...

Gość Alutkaa
ta dziewczyna byla mila gdy rozmawialysmz, jest nauczycielka, wiec jakis poziom reprezentuje i pisala, ze on nia manipulowal, ze mu wierzyla dlugo, ale coraz bardziej bylo jej to podejrzane i dlatego chciala sie upewnic, czy na pewno jestem kolezanka. podobno gdy sie widzieli, ja akurat dzwonilam do niego,a on powiedzial, ze nie odbierze bo dzwoni ta dziwna kolezanka ktora chce z nim byc i pewnie cos od niego chce.

sytuacja prosta jak 2 + 2

Gość Alutkaa
ale co byscie zrobily na moim miejscu jestem zla na te dziewczyne, zburzyla moje szczescie!!!

Zla to powinnas byc na faceta a nie na ta dziewczyne ... Wkoncu ja tez oszukal , jak Ciebie ... Zostaw chlopaka , masz jakies watpliwosci po tym co zrobil ?

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
schemat szczesciotygodniowek, kiedys pisal gosiaczek misiaczek czy prosiaczek, potem sie dowiedzialam ze ona byla na wigilie a ja na walentynki pozdr

Gość Alutkaa
ta dziewczyna mowi, ze ma stany depresyjne, dlugo to trwalo i czuje sie bardzao oszukana, klamal jej w zywe oczy, ze jestem tylko kolezanka, i mowil jej na spotkaniu, ze chce z nia byc, tak mi pisala. ona mowi, ze nie chce z nim miec zadnego kontaktu, bo dlugo krecil i ją zwodzil. ale jak ona to wyczula? ja nic nie zauwazylam, ani nie dal mi do myslenia ten sms poznym wieczorem od niej, sms przyszedl jak lezelismy razem po udanym sexiku:(:(. mowil, ze mnie kocha i teraz tez tak mowi.

Ja nie rozumiem jaki Ty masz problem ...

Gość Alutkaa
bo od kilku dni mi pisze, dzwoni, prosi o szanse, przeprasza, mowi, ze kocha, ze mu zalezy. mowi, ze jest na nia zly, bo mmu pokomplikowala zycie, twierdzi, ze ona nie mowi do konca prawde. ciagle mnie przeprasza i prosi o szanse, mowi, ze bardzo mnie kocha i nie pozwoli by ona to zniszczyla.

alutka,on ci mowi to co chcesz uslyszec.to klamca przez duze K. przeciez masz dowody ze wami manipuluje,nie rozumiem twoich watpliwosci. jesli chcesz sie dalej meczyc,to sobie z nim badz.ale nie wroze wam sielanki.

Ja pierdole, Ty tu piszesz tylko po to zeby, usłyszec od nas ze masz dac mu szanse:O szanuj sie kobieto i kopnij kolesia w dupe!

Powinnaś być zła na faceta a nie na dziewczynę która "zniszczyła Twoje szczęście". Kobieto żadnego szczęścia nie ma - żyjesz w złudzeniu. A prawdziwy jest tylko tchórzliwy dupek który nie umie zapanować nad przyrodzeniem i chce obracać 2 panny na raz. Egoistyczna, fałszywa świnia o umyśle trzylatka - sam nie wie czego chce: zabawa czyimiś uczuciami na boku nie wymaga podejmowania męskich decyzji, przyjmowania odpowiedzialności za swoje czyny i życia według jakichś zasad moralnych tak jak w poważnym dojrzałym związku. Mówi, że kocha? I co z tego? Słowa nic nie kosztują. Pięknymi słówkami zwodziłt także tę drugą dziewczynę (za to przy niej nie używał już takich czułych słowek mówiąc o tobie). W życiu najważniejsze są czyny. Daj mu szansę tylko jeśli jesteś naiwną dziewczyną bez godności, która woli "miłe słówka" i "dobry seksik" niż uczciwego dojrzałego i wiernego partnera. Swoją drogą - ciekawe ile on ma jeszcze takich "koleżanek" :)

Gość Alutkaa
ale nie meczyłam sie z nim, bylo nam cudownie, do momentu kiedy ona do mnie napisala!! moglam jej nie odpisywac i nie napisalaby mi tego. nie nawidze ja, popsula mi zwiazek!! a moj chlopak nie czul do niej chemii i podowno juz ja w kwietniu olal i tylko mieli kontakt kolezenski na gg, a ona sie niby zakochala!!

Gość Alutkaa
ale ja go poznalam przez kolezanke, ktoa ma chlopaka, ktory jest jego kolega. ja z ta kolezanka studiuje, ta dziewczyna mi pisala czy mi tez mowil o jakiejs marcie, ja mam na imie Ewa, wiec byc moze jest jeszcze jakas marta.

widze ze rozmowa z toba to jak grochem o sciane.nie przyjmujesz zadnych argumentow,wiec nie wiem czego od nas oczekujesz. jestes strasznie naiwna.nie wyjdzie ci to na dobre mimo wszystko zycze ci powodzenia...choc jeszcze wspomnisz nasze slowa..

Gość Alutkaa
ale z nią nie mial seksiku, spotkal sie z nia teraz w pazdzierniku raz, niby chcial z nia spedzil weekend w listopadzie w zakopanym, tak mi mowila, ze dzownil i sie pytal. nie wiem, moze ona naprawde sie zaangazowala i teraz sie na nim msci? byla niby pierwsza, a potem poznal mnie i wybral jednak mnie!! wiec ma prawo byc zla!! on mowi, ze kocha tylko mnie, ze tamta to byla zabawa tylko bardziej na gg niz zycie!!

Gość cytrrryneczka123456
zostań z nim, na pewno Cie kocha, tamta sie do niego przyczepiła a Tobie sprzedala jakas historyjke zebys go rzuciła. On na pewno jest niewinny, w ogole to on tak na prawde jest najbardziej pokrzywdzony w tej sytuacji. pozwol sobie dalej byc "szczesliwa". ;/

Gość Alutkaa
on mowi, ze mnie nie klamal, ze tylko ja troche. nie wiem, jestem wsciekla i nan iego i na te dziewczyne, ze mi pisala. Jak smiala? moj chlopak mowi, ze to o niej swiadczy, ze myslal, ze ma wyzszy pzoiom kultury, ze co to za zachowanie nachodzic kogos na gg:(:( i psuc mi nerwy :(:(. mowi, ze ona chce zniszczyc nas zwiazek!!

Gość Alutkaa
pisal jej, bardzo cie lubie, tesknię za tobą, na spotkaniu bylo bardzo sympatycznie. to byly glownie rozmowy na gg, w ktorych tez pisal, ze ja jestem dziwna, ze on nie chce ze mną być, a ja chce. Pisal, ze moze miec kolezanki czyli mnie, ze ona moze miec kolegow. ze mysli o niej ciagle i chce ja zobaczyc.

Gość TYCIAtycia
tacy jak on zdradzaja.....przed slubem, po slubie- jej mowi to co tobie, tobie mowi to co jej- tak samo sie tlumaczy wam- nie zauwazylas tego- Jej wmawia, ze jestes jego kolezanka i latasz za nim- a Tobie mowi to samo co jej- smieszne- nie badz idiotka- jest tyle facetow na swiecie, ze nie warto walczyc o takiego, ktory juz na samym poczatku kombinuje- facet lubi zaliczac laski i znajduje takie naiwne, dobre ptaszynki.............koniec - to jedyna dobra decyzja

Gość TYCIAtycia
Juz sam fakt- ze tamta oklamywal- TYLKO TROCHE- pokazuje z jakim typem masz kontakt- z oszustem.nie ma co sie zastanawiac- poza tym pojechac sobie ot tak 50km to nie jest przypadek

Gość Alutkaa
no wiem, pojechal do niej specjalnie nawet jakies 58km, byli na kolacji . ja tez mieszkam daleko od niego, ale ja w drugą stronę, wiec raczej bysmy sie przez przypadek nigdy nie spotkali, bo to zupelnie inne miasta. on mowi, ze to bylo spotkanie kolezenskie, ale nie mowil mi, ze sie spotka z kolezanką, ehh porazka, nie sadzilam, ze tak kombinuje:(. ta moja kolezanka, przez ktora sie pzonalismy tez jest w szoku. tak w ogole mi mowil, ze wczesniej mial tylko jedną dziewczynę, ktora go zostawila bez slowa, napisala mu niby ze to koniec i nie odbierala juz telefonow od niego, on nei wiedzial co zrobil nei tak. nie wyg;adal na typa podrywacza, raczej spokojny, niesmialy chlopak.