Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alutkaa

Czy dac mu szanse czy zerwac?

Polecane posty

Gość ale glupia jestes
ciesz sie, ze dzieki tamtej dziewczynie wiesz z jakimniedojrzalym ch.ujem masz do czynienia:o

Gość TYCIAtycia
a teraz szuka- robi z was idiotki-nie badz nia i tyle- nie ma co sie zastanawiac- jesli on juz na poczatku nie moze sie zdecydowac na konkretna- co innego gdyby wam powiedzial-jestem wolny- szukam odpowiedniej partnerki bo mam do tego prawo itd- a co on takiego w sobie ma ze rosci sobieprawo do gadania ze ty czy ona za nim sie uganiacie- sam fakt tego- jest smieszny.............

Gość Alutkaa
Ale jestem zła na nią też, ze mi napisala prawde, nie wiem, czemu to zrobila? z drugiej strony ja tez jednak okłamał i oszukiwal pięknymi słowami, ona go o spotkanie nie prosila, sam ja zaprosil i mowil, ze czuje, ze beda razem. hmmm. nie mowil tylko, ze ma dziewczyne. ona caly czas myslala, ze jest wolny..

Gość Zmeczona2010
Weź ty sobie poczytaj mój temat: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4625883&start=30 i ciesz się, ze wiesz już teraz a nie po tylu latach co ja, ale ja jestem właśnie tą z którą zdradził swoją dziewczynę o której nic nie wiedziałami to ja uświadomiłam tę dziewczynę na moje nieszczęscie i to teraz jestem ta zła!

Gość Alutkaa
przeczytalam twoj watek, to dopiero zaklamanie. A jak sie dowiedzialas ze ma 6lat dziewczyne? ja z tym moim postanowilam zerwac, nie bede zaczynac zwizku od klamstwa, bylismy 2miesiace a on juz tyle nakłamał:(.

Gość Zmeczona2010
Tyle lat z nim wiec znałam jego hasła i zalogowałam sie na gg, tam było wszystko, zadzwoniłam do osoby z gwiazdeczkami i ona mi powiedziła kim jest, reszta w topiku, ale ona mu wybaczyła albo nie uwierzyła mi.

nie rozumiem dlaczego jestes zla na tamta dziewczyne..ze powiedziala ci prawde?? przeciez to obled..powinnas byc wdzieczna za to ze pofatygowala sie by cie znalesc i opowiedziec ci z kim masz do czynienia...ja bym jej jeszcze podziekowala. ja widze ze i tak mu przebaczysz i zadne z nas nie przekona cie bys go olala. tylko pamietaj ze takie rzeczy sie mszcza i potem mozesz bardzo plakac.

Gość Alutkaa
tamta dziewczyna go olała, pisała mi, że nie chce mieć juz z nim zadnego kontaktu. ja nie rozumiem tylko, czemu on odnowil spotkania z nią, skoro ją olał w kwietniu? to mnie dziwi. tymbardziej ,ze zaczelismy sie spotykac, to czemu chcial sie z nia znow spotkac, jak od kwietnia do sierpnia tego nei chcial.

Gość kwietnikkkkkk
powinnas go olać, niezły palant. Tego nikt nie wie, czemu ja wczesniej olal, a moze ona niego? moze ty bylas dla niego latwiejszym obiektem do zdobycia? a ona niedostepna. my tego nie wiemy, ale dziewczyna ci napisala co i jak, przekazala dowody, czego chcesz jeszcze? jak wybaczysz, pewnie zrobi tak nie raz, zreszta ja bym nie umiala juz takiemu komus zaufac.

Gość Alutkaa
??

Daj mu kosza jak nie ten to nastepny !!!!! Widac chlopak nie jest ciebie wart skoro jest z toba a lata za druga !!!! Szkoda marnowac lzy na takiego palanta. Bo gdyby cie kochal byl by ci wierny a nie tu ma ciebie a na drugim boku inna , co on sobie myslal ze to sie nie wyda ?????

Gość Alutkaa
no sadzil, ze sie nei wyda. ta laska mieszka daleko, zaden jego znajomy jej nie widzial, on jezdzil do jej miasta, jak mialam sie dowiedziec? widywalismy sie co tydzien lub co 2 tyg, skad mialam to wyczuc?

Gość Alutkaa
Dzwonil dzisiaj do mnie i znow mowil to samo, że ona zniszczyla nasze szczescie, ze mnie kocha, ze do niej nic nie czuje. Ze wczesniej mieli kontakt za nim sie poznalismy ,ze gdyby chcial z nia byc, to bylby juz w kwietniu:( że teraz pare razy napisal jej ze chce byc, bo chcial zobacxzyc jej reakcje i tedy bylismy rowniez pokloceni. Dziewczyny jemu naprawde zalezy, prawie plakal!! tak chce ze mną być!! Mysle, ze ona specjalnie chce zniszczyc nasze szczescie, bo z nim chciala byc:). nie wiem, ale jak uslyszalam jego glos, odplynelam, nie chce go stracic. A on ciagle zapewnia, ze mnie kocha i ze juz nie napisze do niej ani jednego slowa!!!!!!!!

Gość glupota nie zna granic
:o facet Cie oklamywal, lecial na 2 fronty a ty lykasz wszystko jak pelikan:o

Gość Alutkaa
Ale z nia nie spał ani oficjalnie nie byl? wiec jak na dwa fronty? z nią flirtowal tylko, glownei na gg.

Gość oliwaka
olej go, klamie!!

Gość głupias
Zgłupiałaś?? Zresztą mój też swojej wmówił, ze ze mną nie sypiał, choc ja dłużej z nią rozmawiałam i wszystko prawie jak na spowiedzi jej powiedziałam ale tez nie chciała juz potem nic wiedzieć. Jak uwierzysz mu to twoja sprawa, dla mnie taki facet to smieć i teraz najwyżej się lepiej ukryje.

Gość Alutkaa
Ale mówi, ze mnie kocha. Nie wiem, twierdzi, że to ona nas chce zniszczyć. On cały czas twierdzi, że nic do niej nie czuje. Ze z nią nie był tylko ze mną, ale jednak pisał jej te teksty typu tęsknię. Umowil sie z nią i jechał do niej prawie 6okm.

"teraz pare razy napisal jej ze chce (z nia) byc,bo chcial zobaczyc jej reakcje"-hehehe,dobre robi z ciebie OSLA a ty sie dajesz wkrecic jak malolata.!!!!!! brak mi slow.....

Gość Alutkaa
Wiem, że może i robi ze mnie osła. Ale.. ze mną był, z nią nie był, on mówi, że ona się sama wkręcała, co nie powiedział, to odrazu analizowała i brała na serio. Hmmm nie wiem, mam już dość tego. Wydawał się spokojnym, nieśmiałym facetem. Mówil, że miał mało dziewczyn, nie wyglądał na takiego typa, który by podrywał. Wiem, że on jest winny, ale zrozumcie mnie, ja jej nie znam, nigdy jej nie widzialam, rozmawiałam z nią tylko przez gg. To z nim byłam, z nim rozmawiam, to jemu powinnam wierzyć a nie jakiejś lasce, ktorqa chciala z nim być.:(. nie wiem, jestem mloda, moze nie umiem tego ocenić twardo, tylko się łamie. Myślicie, ze ta laska moglaby specjalnie mi napisac, by sie na nim odegrac?

Gość aha i achh
kręci tobą jak chce, i co, za słowa "kocham cie' już zamkniesz oczy na fakty? bo te sa nietstey, przeciw tobie. Słowa przeciw faktom. Ja bym patrzyła na fakty. :o

Gość cajou
zrob raz uzytek z tego co nosisz na szyi, glowa sie to nazywa i masz ponoc w niej mozg, wszyscy ci tu mowia zebys go olala a ty jak bumerang, co masz zrobic, on cie oszukuje, ale jak znam zycie dasz mu szanse, zeby potem tu znowu pisac jak cie oszukal :)))

Gość Alutkaa
Wiem, że on, jak każdy facet się tłumaczy. Ale wiem, że z nią nic go nie łączyło, tylko flirt na gg, nie całował się z nią nawet, nie umawiał regularnie. Z drugiej jednak strony pisał do niej ciągle, dzwonił, smsował:(:(. Nie wiem, mam już tego dość, on nie daje za wygraną, ciągle mnie przeprasza. Mówi, że nic już go z nią nie łączy, nie pisze do niej nic. Ona jak ze mną pisała, mówiła, ze zrywa już ten kontakt definitywnie, ma dosyć kłamstw, obietnic. Nie umiem sobie poukładać w głowie, tego ,ze dzwonił do niej, mówił, ze u niego po staremu, nic nie mowil, ze jest ze mną. Przedstawił jej wersje, że owszem poznał koleżankę, ale nie chce z nią być, tylko niby ja z nim. :(:(. Sam podobno zaczął o mnie jej mowic, nie wiem, chcial sie cyba przed nią pokazać, jak to kolezanka za nim lata:( porażka!

Gość kldsjgjkrt
przeprasza ale co z tego? Facet lubi gonić króliczka i tak też ciebie traktuje. On chce wygrać za wszelką cenę. Uczciwy chłopak nie postepuje tak jak twój ale jak chcesz się przekonać na własnej skórze to rób co chcesz.

Gość kldsjgjkrt
jeśli masz odwagę wyjaśnić sprawę do końca to doprowadź do konfrontacji tego swojego delikwenta i tej dziewczyny. Pogadajcie sobie we trójkę. To oczyści atmosferę i da poglad na całą sytuację.

Gość Alutkaa
Nie, nie mam zamiaru rozmawiać z nimi w 3. nie bede sie znizać do takiego poziomu, co to zmieni. To co zrobił i tak nie da sie wymazać.

Daj sobie z nim spokój, jeżeli na samym początku znajomości dzieje się coś takiego, to co będzie później? Będzie Cię oszukiwał na każdym kroku. Mój chłopak na początku bycia ze mną też wypisywał do swojej byłej dziewczyny, zerwał ze mną raz dla niej. Później wyszło tak, że znowu zeszliśmy się, jesteśmy ze sobą prawie dwa lata, kocham go oczywiście, wybaczyłam, ale nigdy mu do końca nie zaufałam i nie zaufam. Może dlatego, że jestem bardzo wrażliwa...

Gość Alutkaa
Ale jednak dalas mu szanse i jestescie juz 2lata.

Tak, to prawda. Ale zastanów się, czy chcesz takiego związku bez zaufania? Sprawdzam mu telefon, ciągle się wypytuję, gdzie jest, co robi. Musi mi zdawać raporty. A! I może spotykać się tylko ze mną albo z kolegą, który koło niego mieszka. Zero koleżanek. Lepiej zakończyć to teraz, niż później, jak coś znowu przeskrobie, wtedy będziesz do niego jeszcze bardziej przywiązana.

Gość Alutkaa
to czemu z nim jestes, jesli mu w ogole nie ufasz?