Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niniak

co mam zrobić....

Polecane posty

Gość niniak

byłam spokojną i szczęśliwą narzeczoną, miał być ślub, miało być pięknie ... byliśmy razem ponad 7 lat, aż nagle oznajmił że odchodzi, do innej... niczego się nie spodziewałam...fakt, trochę dopadła nas już rutyna, ale nie myślałam, że coś może być na rzeczy. Okazało się, że spotykał się z nią już jakiś czas. Praktycznie odszedł z dnia na dzień, przeprowadził się do niej, 300 km do innego miasta...zostawił 7 lat życia jakby nigdy nic... Próbowałam walczyć, nic nie pomogło. Mimo, że minęło już ponad pół roku nie mogę przestać myśleć. Próbowałam rozmawiać z nim, jego siostrą, rodzicami. Jednak winię najbardziej ją... mam wrażenie, że to ona go otumaniła, zwabiła, omamiła...Mam wręcz obsesje na jej punkcie. To rozwódka, śliczna dziewczyna...non stop przeglądam jej profil na facebooku czy NK... Czy to że jest ładniejsza znaczy, że jest lepsza... Nie mogę o nim zapomnieć. Czasem wręcz życzę jej jakiegoś nieszczęścia, może by wrócił... Co mam robić, jak walczyć?

jak juz kogos winic to meza co zrobic - pogodzic sie i cieszyc ze przed slubem to sie stalo nie gloryfikowac faceta ktory Cie skrzywdzil jak sama sobie nie radzisz to do psychologa

Gość niniak
no wiesz, w dobie FB, NK itd to nie jest trudne....

Gość Eleeene
szczerze to nic bym nie robila.Nie wchodzila na jej profil , bo czemu sie tak chcesz katowac? Nie obwiniabym jej , bo wina jej jest zadna. To dorosly mezczyna i swiadomie podjal tak daleko idace zmiany w swoim zyciu. Na wygasniecie uczuc u partnera mamy wplyw w jakims stopniu ale czesto i bez winy naszej przegrywamy. Jesli w zwiazku dwojga ludzi wygasa uczucie , trzeba to raczej zaakceptowac. Mozna walczyc ale tu jest pozamiatane. Zostaje Ci akceptacja , proba wyciszenia i nauczenia radzenia sobie z zyciem poki co solo.

Gość niniak
no nie wystawil, ale sie dowiedzialam jak sie nazywa

Gość Eleeene
ale po co tak kopiesz? To on podjal decyzje , co Ci da takie samobiczowanie? Nie masz litosci dla swej osoby?

Gość niniak
no musialam wiedziec....

Gość niniak
a co do foty nie wiem zbyt jak wstawic a nie chce publikowac profilu... jestem informatycznym osiolkiem....

Gość Eleeene
jak wstawisz jej tu zdjecia to strace do Ciebie szacunek. To jest takie niskie.

Gość spiegel
a teraz do niej masz?? laska żałosna jakaś...nie umiała utrzymać faceta a teraz jeszcze go idealizuje, a tamta, co - chciała go i soboe go wziela

ciekawa figura logiczna ja bym powiedziala raczej zgrabna, ale niech Ci bedzie

nie zawsze mozna utrzymac zwiazek.Nawet jak sie jedn strona bardzo stara. Rozumem bol po rozstaniu, uczucie porazki , trudnosc w wyciszeniu i zaakceptowaniu. Ale na litosc nie mozna obsesyjnie sledzic kazdego ruchu na NK czy czyms innym.To juz traci choroba. Wstawianie zdjec innej osoby bez jej wiedzy to niskie i swiadczy o braku wychowania i dobrego smaku.

poczulas ulge ike? a wiesz , że nawet trafiłeś ?:) mam zapalenie pęcherza więc ulgę odczuwam co parę minut i co tyle minut cierpię :P

Ike-wyrazy wspolczucia z powodu zapalenia pecherza.Okropnie mozna cierpiec. Oj wiem cos o tym :-( Bierzesz leki jakies?