Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niniak

co mam zrobić....

Polecane posty

Gość rhrhrhr
kolejny z tych smiesznych facecikow co wiaza sie byle miec jak zamoczyc, a jak sie wiazemy byle zamoczyc to jest oczywiste wystarczy ladniejsza i wymiana i zamoczenie ladniejszej ladniejsza rzuci to przepraszanie udawanie ze kocha i w miedzyczasie szukanie jakiegokolwiek obiektu do zamoczenia, maja chlopy ambicje, na przyszlosc brac niesmialych nie zdradzaja i sa wierni jednej kobiecie - to jedyny gatunek faceta ktory gwarantuje wiernosc!!!

nosz już myslałam, że o zapalenie pytasz!! dopiero zaczynam brać bo parę minut temu wróciłam od lekarza

nie eureka:P tylko komplement w zamian za życzenia :P

Gość gwoli wyjasnienia...
ike, za duzo seksu mialas ostatnio, dlatego przeciez od wiekow wiadomo, ze zapalenie pecherza to choroba podrozy poslubnych (!)

a ja myślałam, że przewiałam tyłek:P

a ja myślałam, że przewiałam tyłek jestes pewna ze o te strone chodzi?

hej mam 23 lata i za soba ponad 4 letni zwiazek...wiem ze dla niektorych z was to smieszne...mloda czego ona tu szuka...mieszkam za granica poznalismy sie tutaj...wszystko piekne jak w bajce oboje pracowalismy po jakims czasie stwierdzilismy ze chcemy razem zamieszkac...tak bylo praca dom obiadki kolacje sniadanka...wspolne plany...kupilismy dom w polsce...i te ostatnie wakacie...chyba jak dotad najgorsze w moim zyciu...2tyg po powrocie z urlopu on oznajmil ze musi odpoczac...ze sam nie wie czeg chce...plakalam miesiac,problemy w pracy i wkoncu depresja...wciaz sie z nia zmagam...okazalo sie ze jest ta druga...nie wiem jak to ogarnac...chce cofnac czas...dalam mu spokoj...nie dzwonie nie pisze...jest mi tak ciezko...mam wrazenie ze caly swiat jest przeciwko mnie on tez milczy od naszego rozstania minely 2 miesiace...wciaz tesknie i placze po nocach...jak sobie z tym poradzic???