Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wątróbka i kaszana

Faceci!! jak powinna wyglądac idealna pierwsza randka

Polecane posty

Gość Wątróbka i kaszana

Jak się ubrać? Bardzo się wypindrzyć, czy może w miarę normalnie? O czym rozmawiać? Podać rękę, czy pocałować w policzek? Odsłonic dekolt, nogi? Czy też się pozakrywać? :( Jak wyobrazacie sobie taką idealna randkę?

Gość Wątróbka i kaszana
Dzięki o Boski

Gość lelum po lelum
sakonczona seksem oczywiscie.

Gość prawiczy prawiczek 28
Tylko czemu ma wyglądać idealnie? Idziesz gdzie tam macie iść i robisz to co masz ochotę. Najwyżej się nie spodoba.

Gość Wątróbka i kaszana
Wiem jak wyglada wizja idealnej randki wg kobiety i czego kobieta oczekuje...ale ciekawa jestem drugiej strony. Jakoś nie wydaje mi się właściwe, aby np. przynieść facetowni kwiaty.

Gość lelum po lelum
kwiaty dla faceta ... chyab by sie poczul glupio. Wystarczy jak sie ladnie ubierzesz i bedziesz niewinnie usmiechac, jak zobaczy ze sie postaralas przed wyjsciem i zrobilas to specjalnie dla niego to bedzie w siodmym niebie ... chyba ze cie nie kocha i tylko czeka na seks po randce wiec wtedy nie warto sie starac.

Gość Wątróbka i kaszana
A jakie są najgorsze wtopy ze strony dziewczyn? Wiadomo,że przesada z alkoholem, ale co jeszcze?

idealna randka to taka : laska musi byc ładnie ubrana czyli jakas spódnica , szpilki spotkanie moze byc w knajpce na srednim poziomie ze facet nie bedzie miał problemu z zapłaceniem rachunku a reszta to rozmowa