Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsedwdesad

źle oceniłam człowieka - teraz okropnie mi wstyd

Polecane posty

Gość wsedwdesad

Ostatnio będąc na imprezie z koleżanką poznałam jej znajomych w tym takiego 26 letniego gościa. Przystojny i umięśniony. Oceniłam go jako typ macho lubiący wyrywać i zaliczać panienki i po wyglądzie uznałam że duże mięśnie i mały mózg i czasami przygadywałam mu ale on się tylko uśmiechał lub nie zwracał uwagi. Teraz okazało się że będę z nim miała zajęcia na uczelni bo wykłada tam i robi doktorat. Okropnie mi wstyd. czy podejść do niego i go przeprosić czy po prostu uznać że nic się nie wydarzyło??

Gość umpa lumpa
zawsze lepiej przeprosic; okazesz sie jako osoba, ktora potrafi przyznac sie do bledu - kobieta na poziomie, ktorych teraz brak. :)

{ uznać że nic się nie wydarzyło } To bardzo kobiece, poważny mężczyzna nie miewa z czymś takim problemów. Taki jest świat.

Gość pienezka
a jak robi doktorat to jest święty i wspaniały ? bez przesady ,ze wsi jakaś jesteś ?

Gość wsedwdesad
jak robi doktorat to raczej to nie jest głupi mięśniak. tak mi się wydaje

Gość absolwentka mniemanologii
obróć to w żart, jak facet jest na poziomie i ma poczucie humoru to powinno być ok, ja swoim kumplom często docinałam (taka wredna potrafię być:P) ale rozumieli te żarty zazwyczaj

Gość spokojnie na pewno jest
przyzwyczajony do takiego agresywnego zachowania lasek facet jak jest aktrakcyjny to czesto sie z czyms takim spotyka, wbrew pozorom sfrustrowanych lasek, ktore czuja potrzebe okazania swojej agresji tym atrakcyjnym facetom nie brakuje

Gość shiga
jak go zaczniesz przepraszac to wyjdziesz na jeszcze wieksza idiotke, proponuje brnac w to dalej ale lagodniej i ze smakiem, uzna ze skoro studiujesz to musisz byc madra, no i do tego wredno-zadziorna, faceci lubia takie

Gość spokojnie na pewno jest
mnie zastanawia zmiana nastawienia autorki do niego to ze robi doktorat to wyklucza, ze z niego moze byc macho i podrywacz? :D zenujace to :D

Gość wsedwdesad
chcę dostąpić zaszczytu possania choja doktorantowi , robić to z czcią i nabożnym oddaniem