Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady77

Żonaty jesteś , szukasz wrażeń...

Polecane posty

Zb o nie tak szybko!! Musisz podać swoje wymiary w celu zakwalifikowania Cie do określmy to " przyjemnych tortur ":P Nie kazdy się do tego nadaje, ba! z erotyczną do małego " sprzętu " sie nie zabieramy :D Co nie ??:))

wiem, że to mają być tortury...bo każde cierpienie ma sens....tylko dlatego się na to zgadzam, tylko po to, żeby cierpieć. A tam nie znajdziecie, zawsze się coś znajdzie....Wy dacie radę. Bo któż inny dałby radę, jak nie WY? No kto????

Erotyczna dla Zb tortury dla nas przyjemne z racji "oklepania " płci męskiej :)) Także spoko , zwał jak zwał / liczy sie osiągnięty cel :D

Zresztą ktoś na forum zna pewnie te dane, ponoć jestem tutaj dość znany.....Takie chodzą słuchy....Zapytajcie lepiej poinformowanych...

eeeee my nie bedziemy z erotyczna weszyć !!! Ty nam masz to powiedzieć !! 1) ponizej 11 2)12-15 3)15-18 4) 18-21 5) pow. 21 Erotyczna jak obstawiasz ??

Ja włąsnie tez !:(( A przecież my standardów nie szukamy!! Takie nas nie zadawalają!!

Eee tam zb slabą zawodniczkę miałes :)) Erotyczna na tez na to zwrociłam uwagę ....:((A szkoda !

to możecie zgadywać. Przed Wami cała nocka. Ja żegnam się z Wami odlatując do mojego świata, który jest dalej niż erotyczna.... Dobranoc :-)

Oj zonaty ty juz podczas rozmowy wymiekasz , nawet nie myśle co byłoby podczas czynów!!:P Widzisz erotyczna wyploszyłyśmy chłopaszka :P:D

Kurcze szkoda :( wygląda na to ze nas wygonił :) i na dodatek sie nie przyznał tylko kazał zgadywać dalej :( ZM chociaz bys podał czy byłysmy blisko ? :)

Erotyczna chyba nic po naszych prosbach...A moze przypadkowo dotknelismy czyjś kompleks ??:))

e Mogeee nie !! nie zauważyłaś, ze ZM znika zawsze jednakowo ?:) przyjdzie i powie na pewno ;) jaka rozmiarówka , trzeba tylko poczekać :)

Gość opole
piszcie hot25@onet.eu