Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głośnikowa?

Mam pytanie odnosnie głośników do laptopa

Polecane posty

Gość głośnikowa?

Witam mam pytanie jakie musze kupić głośniki z jaką końcówką żeby mogły być używane w samochodzie ciężarowym w laptopie . Chcę kupic mu takie na gwiazke ale całkowicie sie na tym nie znam może ktoś mi pomoże??? albo wklei jakies zdięcie jakie to mają byc głosniki Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJE:-)

Gość głośnikowa?
Halo pomoże i ktoś?

Gość głośnikowa?
to ważne prosze o pomoc kogoś napewno sie ktoś zna

Gość głośnikowa?
:-(

Gość głośnikowa?
ja całkowicie sie na ty nie znam ale wiem że bardzo często filmy ogląda w samochodzie i własnie chciał takie głośniki nie wiem z taką końcówka co sie do zapalniczki podłacza? czy jakoś tak?? wiem że są takie

Gość głośnikowa?
No w sumie racja podejde do sklepu ale miałam nadzieje ze z allegro poszukam tylko nie wiem jaka to koncówka

Gość niektórzy tak już mają
a nie wystarczą te wbudowane w laptop i słuchawki na przykład?

Gość kafe słownik biznesowy 2010
Jak do ciężarówki to zależy do jakiej. Standard zapalniczka w samochodach mniejszych typu VAN to 12V w dużych samochodach ciągnikach siodłowych i zwykłych o większej ładowności zasilanie to 24V i na to trzeba uważać.

Gość głośnikowa?
No włanie nie bo jak stoi na parkingu i jest tam ich nie raz paru w aucie i oglądają film to ciężko przez słuchawki:-)

jeśli ma radio w samochodzie to lepiej użyć czegoś takiego jak FM transmiter (30zł) lub kabelek (jeśli radio ma wejście). Ten transmiter nadaje falami radiowymi dźwięk do radia samochodowego :).

Gość głośnikowa?
chodzi o duży samochód :-)

Gość głośnikowa?
oooo a to ciekawe i bardzo dziękuje za tak dobre odpowiedzi i pomysły:- )

Gość niektórzy tak już mają
hmm, ale przecież i tak nie obejrzy, bo bateria działa góra 2 godziny, a zanim otworzy, wrzuci film, to końcówki nie obejrzy :) Film oglądać na postoju??? Czego to ludzie nie wymyslą...

Gość głośnikowa?
kafe słownik BARDZO CI DZIĘKUJE za pomoc :-)

Gość głośnikowa?
No jak bys jeżdził po europie i weekendy spędzał na parkingu to napewno tez byś filmy ogladał ;-)

Gość głośnikowa?
komputer podłącza do tkz zapalniczki w samochodzie ma tam jakies końcówki itp. czyli laptop nie chodzi na bateri tylko normalnie na kablu

Gość głośnikowa?
i włanie chciałam do tego laptopa kupić mu głośniki z taką końcówka zeby odbierały mu w samochodzie a ja sie na tym nie znam a wiem że chciał by takie i kombinuje dla tego:-)

Proszę bardzo, ogólnie głośniki do laptopa są przeważnie zasilanie z laptopa więc kiepskie no i ciągną prąd z komputera. np takie : http://allegro.pl/glosnik-logitech-laptop-speaker-z305-usb-etui-klip-i1304092316.html http://allegro.pl/speedlink-lucidity-glosniki-do-laptopa-usb-i1313791020.html w samochodzie są znacznie większe głośniki więc prawie zawsze lepiej zagrają niż takie małe bzyczki.

Gość głośnikowa?
Kafe słownik DZIĘKUJE za informacje teraz pomyśle i sie jeszcze popytam ale włanie tez myśle że opcja z kolumnami samochodowymi będzie lepsza :-) bardzo dziękuje

Jeśli jeszcze nie kupiłaś to obejrzyj głośniki przenośne JBL. Małe, świetny dizajn, dają dobry dźwięk i są właśnie pomyślane do takiego celu, żeby wziąć je ze sobą i używać bez podłączenia do gniazdka (niektóre wystarczają na kilkanaście godzin grania bez ładowania!). Nie wiem, jak się wkleja tu zdjęcia, więc zajrzyj do nich na stronę: http://www.jbl.pl/#/home/c,multimedia/p,glosniki-komputerowe-glosniki-przenosne/d,170 Wg mnie JBL on tour byłyby z tego, co tam prezentują, dla Twojego faceta najlepsze.