Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jedna ruda

pytanie do facetów

Polecane posty

jak reagujecie na podrywy ze strony kobiet? jak zareagowalibyście gdyby podeszła do Was dziewczyna i ot tak po prostu wręczyłaby Wam do ręki swój nr telefonu? liczę na szczere odpowiedzi ;)

podnoszę

Gość Ewaldi
ja bym zemdlał, czy jest na sali dobry kardiolog ? :)

Gość przystojny biznuś
pomyślałbym , że następna chętna bym ją w życiu ustawił , ale bym obejrzał czy warto ją zaliczyć

W związku z odpowiedziami mam masę pytań Ewaldi - dlaczego byś zemdlał? :P dominik1000 - dlaczego tego nie lubisz? Rubense - czy każda otwarta dziewczyna jest synonimem łatwej? przystojny biznuś - czy Ty także myślisz że tylko o to by jej chodziło?

Dlatego ze to mnie stawia w bardzo niezręcznych sytuacjach, nie mam ochoty na znajomości z kobietami a musze jakoś kulturalnie paniusi to oznajmić.

Rubense - więc jak mam rozumieć szukanie cennika?

Gość ekhm przepraszam
lepiej w sposob posredni, rozmawiasz z nim chwile o glupotach a dopiero potem ustawiasz kolejne wyjscie

Gość rozwódkaaa
Patrzcie ludzie, jacy tu przyzwoici mężczyźni się pojawili! Powinniście korepetycji udzielać innym łajzom, bo mój ex to na pewno by za taką poleciał, a mi tylko kurz zostawił. Oczywiscie tak by kota ogonem obrócił, że to ja wyszłabym na nieprzyzwoitą :-)

to jest odpowiedź na Twoje pierwsze pytanie - tak właśnie bym zrobił.

dominik1000 - nie przyszło ci do głowy, że nie musisz oddzwaniać? w takiej sytuacji dziewczyna na pewno bierze pod uwagę taką możliwość Pytam, bo miałam ochotę zrobić coś takiego ale biorąc pod uwagę Wasze wypowiedzi chyba nie warto ryzykować....

zdecydowanie lepiej przyciągnij jego wzrok, popatrz mu prosto w oczy, uśmiechnij się, odwroć i powoli odejdź :) I czekaj do następnego spotkania :)

ekhm przepraszam - a jeśli widzę tego faceta tylko i wyłącznie kiedy wchodzę do autobusu, on wychodzi, nie mam możliwości zamienienia z nim tych paru słów, naprawdę myślisz, że to jest aż tak kiepski pomysł?

Gość rozwódkaaa
Rubense Ty piszesz o flircie, a taka sobie jedna ruda nie ma więcej niż 14 lat... Lepiej niech powie, ze zgubiła drogę do domu, będzie bardziej wiarygodna.

no raczej kiepski. Moim zdaniem oczywiście. Niekoniecznie jego zdaniem też :)

Rubense - patrzenie i uśmiech już były :P Chciałabym wykonać kolejny ruch. Nie jestem paszczurem, faceci zwracają na mnie uwagę, ale ja chciałabym poznać właśnie TEGO. Czekanie na jego ruch może okazać się wieczne.

dyskretnie zanęcam faceta , który mi wpadnie w oko, podchodzę do niego i niby to do siebie na głosd mówię tak by on słyszał: nikomu nie dam nikomu nie dam , że niby taka łatwa nie jestem , licząc , że sprowokuje go do pójścia za mną mówiąc : jeszcze zobaczymy...

rozwódkaaa - mam znacznie więcej niż 14 lat ;) A może macie jakieś inne pomysły? Jak mogę poznać faceta, którego widzę zaledwie przez chwilę?

niezły podszyw :D

Gość kiki85
Szczerze to byłoby mi bardzo miło, ale zastanawiałbym się czy Ta dziewczyna podchodzi do każdego faceta i podaje mu swój numer czy po prostu jestem wyjątkowy. Więc warto byłoby dodać do tego wręczenia numeru telefonu, że zdarzyło Ci się pierwszy raz dać komuś tak numer. ______________________________________________ http://www.wirtualnyalkohol.pl/forum.html

Gość rozwódkaaa
to skąd pomysł godny galerianki???????? a jeśli on powie: "Wiesz jestem zajęty, ale mogę dać twój numer kolegom, skoro jesteś w takiej potrzebie"

rozwódkaaa - opiszę lepiej jak wygląda ta sytuacja żeby nie było niedomówień :) Faceta spotkałam pierwszy raz w dziekanacie, wpadliśmy na siebie ale widać było, że gdzieś się spieszy, grzecznie przeprosił i poszedł sobie. Jadąc na uczelnię wsiadam do autobusu na przystanku na którym on wysiada, spotykam go w takich sytuacjach 2-3 razy w tygodniu. Studiuje na tej samej uczelni co ja (zauważyłam logo na jego teczce na dokumenty) ale nie spotkałam go nigdy na uczelni. Jestem trochę zdesperowana bo nie wiem jak się zachować. Zależy mi na tym żeby go poznać ale nie wiem co mogę zrobić w tak krótkim czasie. Już to wiele by mnie kosztowało bo po zakończeniu dwuletniego związku przez prawie rok z nikim się nie spotykałam i "wyszłam z obiegu". Pewnie stąd ten idiotyczny jak widać pomysł... Ale innego niestety nie mam :(

Wie, odwzajemnił ostatnio mój uśmiech i zastanawiam się czy warto dać mu swój nr czy raczej czekać na jego krok (o ile takowy w ogóle nastąpi). Nie wiem czy ten uśmiech był ot tak, z grzeczności, czy chciał w ten sposób pokazać, że jest zainteresowany. Ehh... Za dużo myślę.