Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jedna ruda

pytanie do facetów

Polecane posty

Gość cumel24onnnn
Gdybym ja dostał do ręki kartkę z numerem, to pomyślałbym że mam do czynienie z prostytutką. Wybacz, ale takie są chyba pierwsze skojarzenia kiedy mówisz o czymś takim...

Gość Alicja27
Zaproś oficjalnie faceta na kawę i obgadaj sprawę, że Ci się podoba etc.. Wiesz jak faceci to lubią? Jak ich podrywa dziewczyna i takie rzeczy opowiada? Nawet jest w stanie zostawić swoją dziewczynę i z tobą utrzymywać kontakt za tak czułe słowa. Spróbuj, a przekonasz się.

Gość rozwódkaaa
no chyba, że powie NIE i pochwali się kolegom jakie ma powodzenie będziesz się cieszyła, że jesteś na ostatnim roku :-D

jak mogłaś zostawić go dla papierosa??:D Trzeba było lecieć za nim i zobaczyć chociaż dokąd idzie. Ale wiesz, że on prawdopodobnie widzi, że się w niego wgapiasz przy każdej okazji?:D Byłoby prościej, gdybyś wiedziała o której i gdzie go spotkać. Jak będzie coś chciał, to sam zagada, byleby miał okazję;) No i musisz brać pod uwagę, że może mieć dziewczynę albo być gejem:D W razie czego możesz sobie tak tłumaczyć jego brak reakcji:D

Gość Fryczkowska_Ania
Po ile macie lat? Bo zachowujecie się jak smarkule z przedszkola To chłopak ma Was zdobywać, podrywać itp.Jak tego nie pojmujecie, to odsyłam do lepienia bałwanków ze śniegu, który spadł, a latem zabawa w piaskownicy.

Gość rozwódkaa
Ciekawe co u naszej zakochanej studentki?