Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melissasz

gdy facet sie boi

Polecane posty

Gość melissasz
mowisz, ze kobiety też moga podrywac. Tylko że podrywanie u kobiet ogranicza sie do ładnych usmiechów i machaniem rzesami. niestety taka jest prawda. kobieta, która zbytnio narzuca sie meżczyźnie traktowana jest jak tandetny towar ze zużytym opakowaniem.

Mi tez cały czas się tak wydawało, że podryw kobiecy jest bardzo źle odbierany, ale niestety (dla mnie) jest coraz więcej facetów którzy wolą gdy to kobieta przejmuje inicjatywę. Chyba to skutki feminizmu i uwrażliwiania mężczyzn, takie mam wrażenie Wiadomo, że nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba, jednak sa osoby które obiektywnie można postrzegać jako atrakcyjne, i u takich małe powodzenie chyba jest właśnie spowodowane strachem facetów. Bo inne wytłumaczenie mi nie przychodzi do głowy

Gość melissasz
Demorai- zabawna historia ;p oczywiście zgadzam sie z Toba, bo sa dziewczyny pociagające zewnetrznie, ale rażące pustką w środku. Ale kobieta piękna tez może być mądrą kobietą ;] A skoro my nie bardzo powinniśmy sie wam narzucać, zróbcie nam kiedys tę przysługę i spróbujcie do nas jakoś przemowić.

Gość melissasz
kultura mam na drugie--> tu sie chyba z Toba zgodze. jednak widok kobiety uganiajacej sie za facetem niezmiernie mnie bawi, dlatego mam z tym pewne opory

melissasz - oczywiscie nie wykluczam tego, ze piekno fizyczne moze isc w parze z pieknem odsrodkowym :) Masz opory z patrzeniem na kobiety uganiajace sie za kobietami? ;)

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxnm
o gudtach sie nie dyskutuje bo mozna dostac w pysk jak sie boi to jest sam albo z facetem a ladna z tatusiem

Gość melissasz
jeśli o to pytasz- lesbijką nie jestem ;p

Gość melissasz
xxxnm, mądrze prawisz

Ja mówię co obserwuję, bo do mnie to zupełnie nie pasuje, a szkoda. Bo takie kobiety są na tyle pewne siebie, że mają w głęboko to co inni o nich myślą i tylko skupiają się na własnych celach

tfu ... za facetami* - mialo byc, sorry ... nie wiem co sie stalo, ze mnie tylko kobiety w glowie ;) No i ... o to nie pytalem ;)

DeMorai dobra opowiesc :D a tak w ogóle przestraszyłam sie zdjęcia w twojej stopce :D najpierw nie wiedziałam co to, a później myslałam że to wyjątkowo brzydka noga. buahahaah :D

"czego sie obawiacie?" Ładne kobiety mogą mieć prawie każdego faceta. A jeśli jest ładna i inteligentna, to nie ma takiego, który oprze się jej wewnętrznemu i zewnętrznemu wdziękowi. Może przyjść dzień, gdy ta "ładna" spotka na swej drodze "przystojnego i bogatego", który jej niechcący wpadnie w oko i zaimponuje nie tylko swoim jachtem, ale również domem na Karaibach... wtedy szare życia u boku mniej zamożnego mężczyzny może wydać jej się nudne i nie będzie miała już wątpliwości, wybierze wannę wypełnioną mlekiem i szampanem, a nie chlorowaną wodą ;-) Ładne kobiety znają swoją wartość i nie zaspokoją swych żądz z facetem z "niższej półki". Jeśli jest ładna i głupia, to jeszcze szybciej przyklei się do portfela nadzianego faceta. Poziom urody kobiety jest wprost proporcjonalny do jej oczekiwań.

Gość melissasz
opory z patrzeniem, jak to ująłeś, niekoniecznie- jednak mam opory z tym, żeby sie za Wami uganiać ;] dziewczyna nie powinna chyba tak odrazu wystawiac wszystko na pierwszej karcie. Wam to w sumie na ręke- ułatwiłybysmy Wam zadanie, ale to Wy macie sie o nas troche postarać

Gość melissasz
to raczej ręka ;p

Gość bezloginowiec
@melissasz Może z własnego doświadczenia. Kiedyś byłem z bardzo ładną dziewczyną, długo to nie trwało, kleiło się do niej dużo facetów i wybrała sobie lepszy model. Dramatu oczywiście nie było. Ale teraz nie zawracam sobie głowę tymi za którymi ugania się większość facetów, szkoda czasu, mała szansa na dłuższy związek. Oczywiście bardzo fajnie jest być z bardzo ładną dziewczyną, bo podnosi to własną samoocenę, ale jak ktoś szuka czegoś na dłuższą metę to te najpiękniejsze lepiej zostawić dla tłumu maczo. Do tego dochodzi też to dziwne przeświadczenie, że skoro może mieć każdego faceta to ona niespecjalnie musi starać się o związek. Tak czy siak najlepiej dobrać sobie kogoś na własnym poziomie jeżeli chodzi o wygląd.

Gość melissasz
Boogieman, ładnie powiedziane. Tylko czy mówimy o kobietach lecacych na kase? Nie wszystkie jesteśmy tak przekupne jak sie wydaje. I gdybym miała kochającego faceta przy sobie to mogłabym sie nawet zanurzyc i w chlorowanej wodzie. Z czasem wanna sama sie mlekiem napełnia ;]

melissasz - a glowny powod, dla ktorego nie masz to ... teza, ze wszyscy sie boja podejsc? ;)

Gość melissasz
bezloginowiec, musisz więc mówić chyba o naprawde pięknych i bardzo pewnych siebie kobietach. Ładna dziewczyna wbrew pozorom czasami jednak zostaje przy tym jednym. Jedyne wytłumaczenie jakie potrafie znaleźć w tej sytuacji jest takie, że owa dama albo była bardzo głupia, albo miałą poprostu za użo w dupie. Niepotrzebnie sie zniechęciłes. Nie każda pozwala sobie na takie przebieranie.

Gość melissasz
Tak, DeMorai, niestety straszne z Was tchórze ;]

Gość bezloginowiec
melissasz bardzo piękna nie była, ale coś w niej było co przyciągało facetów, mnie też przyciągnęło, ale to coś nie przestało działać i wyszło to co wyszło. Dodam jeszcze jeden powód dla którego "nie startuje" do tych bardzo ładnych, powód prozaiczny - są już zajęte. Naturalnie bardzo miło łechta to ich ego, ale jak ktoś szuka to dla niego to strata czasu, do tego co najwyżej można stać się zabawką w czyimś ręku i niedajboże się wtedy wziąć i zakochać. Można sobie narobić nadziei, a dla kogoś jesteś tylko taką tam przerwą na kawę.

Gość melissasz
życie jest kurewskie- to jest najlepsze wytłumaczenie na wszystko

o widzisz DeMorai jesteś typem faceta którym nie zawracałabym sobie głowy. owszem zaintrygowałeś mnie swoją opowieścią, poczuciem humoru, ale jesteś za przystojny, bałabym się ośmielic podejśc do Ciebie na żywo :)

Gość melissasz
i niepotrzebnie zakładasz, że są już zajęte ;]

Kristal ... zawsze mozna podejsc "nie na zywo", grasz online w ... The Sims? ;) melissasz - a jest cos ... co Ty niepotrzebnie zakladasz? ;)

Gość melissasz
mozliwe, ale to Wy mnie do tego założenia zmuszacie ;]

Kristal ... to moze lepiej napisz o tym, co robisz :) No, moze niekoniecznie o wszystkim ;) Chociaz jesli chcesz ...