Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melissasz

gdy facet sie boi

Polecane posty

Meliso ;-) Dobrobyt i materialna obfitość leży w kobiecej naturze od zarania dziejów, niczym chęć prokreacji, a raczej kopulacji, w męskich genach :P "gdybym miała kochającego faceta przy sobie to mogłabym sie nawet zanurzyc i w chlorowanej wodzie." Bogatego faceta możesz równie dobrze w sobie rozkochać, jak i tego uboższego... wystarczy uroda i mądrość, bo tu już nawet nie chodzi o inteligencję.

Gość bezloginowiec
melissasz wg mnie życie polega na tym żeby się ciągle uczyć i wyciągać wnioski, żeby później odnieść sukces (Darwin też się tego trzymał). Pole na jakim się działa jest tu nieistotne, czy to zawodowe, uczuciowe - wszystko jedno. Może i mała część nie jest zajęta, ale lepiej lekko obniżyć poprzeczkę. Wiesz, sądzę też, że te mniej urodziwe bardziej doceniają to, że ktoś się nimi zainteresował. A wnioski: jak ktoś już zauważył wcześniej można facetów nazwać tchórzami - to punkt widzenia kobiet, z mojej perspektywy to pragmatyzm, można się kłócić o definicje ale końcowych skutków to nie zmienia.

"życie jest k**ewskie- to jest najlepsze wytłumaczenie na wszystko" To ludzie są kurewscy, nie życie... i trochę optymizmu ! ;-)

Gość fdsfds
ja tam wole ładne dziewczyny , bo sam jestem przystojny .. Zreszta twierdze ze kobieta powinna byc ta płcia ładniejsza w zwiazku

Gość fdsfds
na przyklad taka para david beckham z Agatą wróbel byłaby dziwna

Gość melissasz
ej przesadzasz ;p fortuna nie jest nam do szczęścia potrzebna, mimo ze w duzej mierze je ułatwia

fdsfds - Beckham i Wrobel nigdy by nie zostali para, ze wzgledu na odmiennosc ... celow zyciowych. Przeciez to ... jak wygladamy ... wynika takze z naszego charakteru (np. Anna Kaleta ;) ).

Gość melissasz
bezloginowiec, przekonałes mnie z tym Darwinem ;]

DeMorai wolę nie mówic za wiele o sobie tutaj. staram się normalnie życ w zgodzie ze sobą i innymi. w międzyczasie szukam drugiej połowy, ale wszystkie już zajęte:(

"fortuna nie jest nam do szczęścia potrzebna, mimo ze w duzej mierze je ułatwia" To tak samo, jak nam facetom, seks... da się bez niego żyć... ... ale co to za życie ;-)

Gość melissasz
fdsfds - moze poprostu nigdy sie jeszcze nie zakochałes? jak sie zakochasz wygląd przestanie odgrywać dla Ciebie wieksze znaczenie; chyba ze kobieta bedzie miała mały biust i za duża dupe ;p takie to dalibyście odrazu na pożarcie rekinom

Nie boimy się, tylko zwyczajnie nie jesteśmy zainteresowani. Coraz więcej mężczyzn wybiera samotny tryb życia, stąd sfrustrowane kobiety dorabiają sobie ideologię, że się ich boimy.

Gość melissasz
całkiem trafne porównanie, Boogiemanie ;p

Gość melissasz
w to akurat nie uwierze, wymyśl lepsze wytłumaczenie Dominku. moze wybieracie samotny tryb życia bo boicie sie odrzucenia?

Gość melissasz
zreszta facet nie zainteresowany ładna kobietą to nie facet

Gość bezloginowiec
melissasz A co zrobisz gdy już poznasz tą wielką tajemnicę mężczyzn ?

Gość bezloginowiec
Można być zainteresowanym ładnymi kobietami, ale czy od razu trzeba do wszystkich podchodzić i próbować swoich sił ? :D

Gość melissasz
co zrobie? chyba sie rozpłacze, ze zajeliście mi az tyle czasu ;]

''zreszta facet nie zainteresowany ładna kobietą to nie facet '' W takim razie według twojej opinii nie jestem facetem, ale na szczęście sam znam swoją wartość i czuje się nim w 100%.

Gość melissasz
i co, zamierzasz tak do konca życia... tak w samotności? jesli tak, to ogromnie Ci współczuje

Gość melissasz
nie no czywiście ze nie odrazu podchodzic i nie do wszystkich, problem w tym ze niektorzy z Was, nie mają nawet odwagi podejsć. i i dziwie się dlaczego te ładne az tak was onieśmielają ;)

Gość bezloginowiec
melissasz To może dodaj do tego wszystkiego jeszcze zniechęcenie bo to też ludzka cecha. Próbuje się raz - kosz bo zajęta, drugi raz - kosz bo ta właśnie się rozstała i nikogo nie chce, trzecia kosz - bo ta woli panie. Jak myślisz na jak długo facetowi starczy cierpliwości ? Osioł oczywiście z uporem maniaka będzie pchał się dalej i w końcu zeżre jakiś piękny kwiatek, ale ten bardziej rozgarnięty wcześniej zacznie się zastanawiać i najczęściej dojdzie do jakichś wniosków. Zauważ też, że tych ładniejszych jest mniej niż tych mniej urodziwych więc są to jakby nie patrzeć też ograniczone "zasoby"

Nie masz mi czego współczuć bo właśnie mam takie życie jakie chce. Oczywiście nie neguję osób które żyją w związkach ale sam nie chciałbym być nigdy w takiej sytuacji. Choć nie ukrywam że lubię imponować kobietą, ale nigdy nie pozwalam się żadnej do mnie zbliżyć.

Gość melissasz
ograniczone zasoby to ja mam w tej chwili w lodówce ;p kobiet ładnych jest tak samo dużo jak i tych mniej powalających urodą. to troche tak jak tak przeszukiwanie w lumpeksie- trafi Ci sie ładna rzecz, chwytasz ją i kupujesz, tylko ile musisz sie namęczyć, żeby ją znaleźć- moja teoria jest raczej taka: zbyt duże z Was są lenie! ;p poddajacie sie zbyt szybko, a nawet sie nie obejrzysz,a Ci długa broda urośnie, zycie przeleci ci między palcami, a Ty bedziesz siedziec bezczynnie, czekajac az piekna królewna sama wejdzie Ci w łapki :P uwierz mi, że pięknych kobiet jest pod dostatkiem w dzisiejszych czasach ;] mamy do dyspozycji tyle rozmaitych kosmetyków, że nawet z brzydkiego kaczatka da sie zrobić przyzwoitą dziewczyne :) ja moge czekać na faceta- nigdzie mi sie narazie nie spieszy :)

Gość melissasz
nie pozwalasz się zblizyc kobietom. to może chociaż facetom pozwalasz? dziwnym jestes przypadkiem, nie znam osoby która planuje swoje przyszłe życie spedzić w samotności. nie bede juz wspominac o przyjemnościach jakie może Ci ta druga osoba podarowac

Tylko ze jest podstawowa różnica, samotny facet cieszy się życiem. A samotna kobieta rozpacza, bo po prostu nie jest w stanie samodzielnie poradzić sobie w życiu. Może z 10% kobiet zarabia na tyle dużo żeby było je stać na życie. Po drugie mężczyzna się nie starzeje, wręcz odwrotnie wraz z wiekiem coraz bardziej staje się atrakcyjniejszy. Kobieta czym starsza to mniej urodziwa więc wpada w panikę że nikogo sobie nie znalazła.

Jesteś kobietą wiec normalne że wielu spraw nigdy nie zrozumiesz. Znam sporo samotnych facetów na stanowiskach i wcale nie zamierzają się wiązać a sa już po 40-stce.

Gość melissasz
i nawet udało Ci sie mnie rozśmieszyć. co to za nowa teria? kobieta nie potrafi sama sobie poradzić w zyciu? jesteśmy o wiele bardziej niezalezne niż Wy. Dominiku, czasy w których kobiety sprzatały i gotowały już dawno minęły. Problem pojawia sie dopiero wtedy kiedy niechcąco facet wpada kobiecie miedzy nogi i ups pojawia się dziecko, którego potem sie wyrzeka. spierdala i cieszy sie swoją atrakcyjnością gdzie indziej. i przy tym jest bardzo niezalezny! dziecko zostaje przeciez na głowie mamusi. bardzo nieodpowiedzialne z Was istoty. boicie sie zwiazków bo nie potraficie się niestety ustabilizować. i tu niestery Cię zmartwie- facet wbrew pozorom też sie starzeje. Wole 20-latków niż przejrzałe 40-stki ;)

Gość bezloginowiec
melissasz Jeżeli porównywać tą sytuację do grzebania po lumpeksie to w takim razie powinnaś odwiedzić Szkocję (spędziłem tam trochę życia). Tam nie dało się NIC "wygrzebać", aż się dziwie, że nie zalegalizowali sobie tam jeszcze trawki. Dziwne pary kręcące się po ulicach to normalność, początkowo zastanawiałem się który osobnik w parze jest płci żeńskiej a który męskiej i czy w ogóle jest to para mieszana, ale z biegiem czasu dałem sobie z tą rozrywką spokój. Co do starania się to nigdy z tym nie przesadzałem, brak zainteresowania to w moim przypadku brak dalszych starań.

"chyba ze kobieta bedzie miała mały biust i za duża d**e ;p takie to dalibyście odrazu na pożarcie rekinom" Materialistkę z dużą dupą rzuciłbym na głęboką wodę, niech rekiny mają wyżerkę, ale nigdy kobietę z małym biustem :P