Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melissasz

gdy facet sie boi

Polecane posty

Gość klllleek
problem moze tez lezec po stronie dziewczyny, czasami ladna dziewczyna jest niesmiala i niedostepna i wtedy sprawia wrazenie zarozumialej, wiekszosc ludzi laczy to z jej uroda, ze pewnie uwaza sie za lepsza od innych itd dlatego faceci raczej nie podchodza

Gość melissasz
nie jestesmy az takie naiwne. nigdy w zyciu nie pozwole na to, żeby facet musiał płacic za moje utrzymanie.

Gość melissasz
klllleek - bardzo mozliwe ;]

Gość melissasz
Boogieman, zakładając, że nie żartujesz z tym biustem ;p czy to nie jest aby tak, że wolicie jednak te bardziej biuściaste?

Pracuję w ogromnej korporacji i na 12 kierowników jest tylko jedna kobieta. Z pośród ponad 100 TL i GL są tylko 3 kobiety. Jeżeli chodzi o zwykłych pracowników szeregowych, to płeć piękna stanowi maksymalnie 1% załogi. Czego to dowodzi? Tylko jednego, że nie chce się wam pracować. Albo pracujecie za grosze albo wcale. Wiec bez mężczyzny nie istniejecie, dlatego tak was to bulwersuje ze się wami nie interesujemy. Taka prawda, kobieta przechodzi z utrzymywania przez rodzicow na utrzymanie faceta.

Gość melissasz
bo jednak biust 75C trudno jest posiadać przy małej pupci ;P

Dokladnie tak jest, dlaczego jak zawsze podejdzie do mnie facet to juz jest schlany albo taki kozak co to nie on, normalnych w zasiegu brak :(

Gość bezloginowiec
duży biust fascynuje facetów u młodych kobiet. Później to już nie jest taka atrakcja.

Gość interesant 12986
Z własnego doświadczenia wiem że kobiety atrakcyjną są niezwykle trudne do poznania , a co dopiero poderwania ( chyba że jest się facetem o naprawdę nie przeciętnej urodzie ) ale wiadomo u facetów zdarza sie to 1000 razy rzadziej niż u kobiet i same kobiet są bardziej zróżnicowane jeśli chodzi o gust . Podam wam za przykład portale społecznościowe randkowe bardzo rzadko zdrzaża się żeby na takim portalu ładna dziewczyna ktorych tam nie brakuje odpisała , albo co jeszcze lepsze sama napisala czy dała znać , nie atrakcyjna prawie zawsze odpisuje i od razu pisze tak jakby człowieka znała cale życie . Kobiety atrakcyjne są niezwykle wybredne i przez to same a im dłużej same tym jeszcze bardziej wybredne , dlatego ja również nie prędko się do takiej odezwę , przynajmniej na żywo

Gość melissasz
Dominiku, pochodzisz chyba z innego świata. Na moim świecie kobiety chcą pracować i często zarobkami wyprzedzają mężczyzn. Może to Wy nie maci ambicji? Policz sobie ile meneli stoi nocami przy bramach. Wiekszosc to faceci. Nie uwazam zeby kobiety jako zbiorowość ogólnie były w czymkolwiek gorsze od Was.

Gość bezloginowiec
@dominik1000 kobiety na kierowniczych stanowiskach do dość złożony problem i wcale nie wynika z tego, że się chce czy nie chce kobietom pracować. Często nie mają szansy, kiedyś szef poprosił mnie o wyszukanie jakiegoś specjalisty z mojej branży, poleciłem koleżankę ze studiów. Pewnie się domyślasz, że zaczął kwękać i stękać, że będzie rodzić dzieci, pójdzie na urlop, co się stanie jak dzieci zaczną chorować - i ogólnie nie warto inwestować środków w aż tak niepewnego pracownika. Więc jak w takich warunkach robić kariery ?

Gość bezloginowiec
o właśnie, idę odwiedzić serwis randkowy :D

Ja nie uważam ze jesteście gorsze w tym co robicie ale niestety podaje fakty. Jak prowadzę rekrutacje to w ogóle nie ma to dla mnie znaczenia jakiej płci jest kandydat. Same narzekacie że macie gorzej z pracą, ale jak sa przyjęcia to was nie ma praktycznie wcale. A praca nie najgorsza bo zwykly szeregowy pracownik zarobi 4 tyś brutto. A po drugie sama jesteś najlepszym przykładem jakimi jesteście ignorantkami, masz swoje poglądy i jak ktoś żyje inaczej to jest od razu dziwny i nienormalny.

Gość melissasz
interesant 12986, rzeczwiście, masz racje. Wiekszośc ładnych kobiet to z reguły wybredne materialistki. I to sie pewnie nigdy nie zmieni. ale nie myslcie ze na swiecie są same potwory ;) ksiecia z bajki trudno jest znaleźć- nie oceniamy na wstepie wyglądu, bynajmniej nie ja dziękuje wszystkim za udział w dyskusji, ja musze się już pożegnac, bo niestety jeszcze dużo pracy przede mną, a kafe własnie zjadło mi dobre trzy godziny ;p

"czy to nie jest aby tak, że wolicie jednak te bardziej biuściaste?" Często żartuję, ale jeśli chodzi o biust, to jestem bardzo poważny :P Oczywiście, że wolimy te bardziej biuściaste, ale tu ważna sprawa - nie lubię zbyt dużego biustu (to moja opinia, nie sugerować się proszę ;-) ). Moja była miała miseczkę B i jak dla mnie, to idealny biust... moje dłonie też to potwierdzają :P

Gość melissasz
nie jestem ignorantką, mam swoje poglądy jak każdy. i mimo że coś jest dla mnie dziwne, nie krytykuje tego, tak jak Ty to robisz. Bo nie wiem czy zdazyłes zauważyc, i tu popieram" bezloginowca", kobiety mają o wiele bardziej skomplikowane życie niż Wy. Wy tylko zapładniacie, na naszej głowie jest rodzenie i wychowywanie. I Ty masz jeszcze czelność mówić że jestesmy leniwe ;] gdyby nie pewna kobieta, Ciebie nie byłoby nawet na tym świecie

Gość melissasz
cóż, facetem nie jestem, ale gdybym była, też raczej wolałabym to, co mieści sie w dłoniach, niż to co sie z nich wylewa ;)

Gość melissasz
dzieki wszystkim jeszcze raz ;] miło się rozmawiało

''Wy tylko zapładniacie, na naszej głowie jest rodzenie i wychowywanie'' Dziękuje że tak nas postrzegacie. Masz rację, to że mój ojciec zarabial na utrzymanie całej rodziny jest w ogóle nie istotne. Gamoń i leń z mojego ojca, wszystko powinienem zawdzięczać mamie. Dzięki ze mnie uświadomiłaś. Spokojnej nocy, dobranoc.

Gość melisasz
oh, to Ty zacząłes tą chorą dyskryminacje. napisałam tak, żeby Ci uświadomić pewne rzeczy, które rozumiem inaczej niż Ty. Bo jezeli kobiety są do leniwe to faceci też. Nie widze w Twoich wypowiedziach żadnego obiektywizmu- reasumując subiektywnie dązysz do udowodnienia nam, że jesteśmy gorsze w zyciu zawodowym. Spróbuj sobie czasami wyobrazić pewne rzeczy z naszej strony. Oczywiście ze facet nie jest stworzony tylko do zapładniania, przedstawiłam Ci to w dość sarkastyczny sposób.

Gość dadadadadadada
ale burzliwa dyskusja!ale zgodze sie z niektorymi ze ladna kobieta nie koniecznie musi byc wyniosla ,wybredna lub leciec na kase:( ja bylam postrzegana jako ladna dziewczyna ,ale niestety na jakiekolwiek amory reagowalam alergia... bylam chorobliwie niesmiala i moja bronia byla wlasnie wynioslosc w stosunku do adoratorow ,penie bylabym sama ale na szczescie jeden chlopak wyczul sprawe i tak ni z tego ni z owego mnie pocalowal ;) i tak sie zaczelo dlatego panowie nie zniechecajcie sie bo ladne dziewczyny zwykle sa skromne a te ktore powinny miec kompleksy zwykle uwazaja sie za najpiekniejsze ;)