Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

byron1982

Audi Q7 do ślubu

Polecane posty

Gość fgfggh
A toyota land cruiser moze byc?

Narzeczona wymyśliła sobie Q7 i idealnie by było jakby była biała, no ale ciężko powiedzieć czy się uda znaleźć. Masz gdzieś fotki Twojej Toyoty??

Lepsza wypasiona blacha niż trabant, kareta czy dorożka:-P

Jak kto woli. Byłam na weselu, gdzie para młoda pojechała sobie kolorowym trabantem. na pewno jest to o wiele bardziej oryginalne niż odwalone bmki, czy ałdice. ale to był ślub że tak powiem pary z jajem, która po całości pieprzyła konwenanse na tym ich weselichu i było super.

Gość a czy musi byc na sile
oryginalnie ? Mi sie nie podoba jechanie do ślubu trabantem, syrenką, dorożką tym bardziej ! Nie podobaja mi sie tez do slubu samochody terenowe, wystarczy zwykle eleganckie autko. My tam jedziemy własnym autkiem - czarna fiesta

Gość Anławka
A mnie się podoba do ślubu samochód retro. Dorożka też jest ok. I to wcale nie chodzi o orginalność, tylko tak jest romantyczniej. My np. ślub mamy w maleńkim, bardzo starym kościele, więc stary sacmochód lub dorożka będzie jak najbardziej pasować :-) Jakie tam oryginalnie, skoro dużo ludzi tak jeżdzi :-) Jak dla mnie żenujący jest podjazd limuzyną.

Gość Rdzenna Warszawianka
Dla mnie żenujące jest szpanowanie i płacenie za wynajęcie samochodu. U nas akurat tak się złożyło że nasz fotograf w ramach zdjęć ślubnych użycza nam swojego samochodu do ślubu. Gdyby nie było takiej możliwości to byśmy poprosili kogoś z rodziny lub znajomych aby nas zawiózł swoim samochodem do ślubu.

Jak tak czytam to sama zaczęłam się zastanawiać czy by swoim nie pojechać :) Autko będzie uwiecznione na zdjęciach i bez szpanu. Albo jeszcze lepiej narzeczony ma 10-letnie białe POLO, ładnie się udekoruje i będzie śmiesznie :)

Gość Angrz
To nie zawsze jest kwestia szpanowania. Każdy ma swoją wizje, swoje marzenia... Ja marzę by podjechać retro. Nie dla kogoś... dla nas! Wychodząc z tego założenia, po co w ogóle kupować suknie, skoro można iść w swojej zwyczajnej, po co upinać włosy itd... :)

Gość Angrz
Wiem, ja nawiązałam do postu Warszawianki :)