Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szroptka

dlaczego nic nie czuje podczas sexu ?

Polecane posty

Gość szroptka

Nie jestem doświadczona, to moje początki, chociaż robiliśmy to już kilkanaście razy ja nic nie czuję, a on zawsze dochodzi, głupio mi za kazdym razem mówić ze nadal nic, co robic? czy mieliśćie cos takiego ? jak to zmienić, czy mam jakieś zaburzenia ? ehh

Gość Typowy niewzruszony
moze niech zacznie cię ruchać w tzipę a nie w oczodół

Gość jhgjkhkkjhk
moze mu powiedz niech cie rozgrzeje,a gdzie gra wstepna?musi cie troche popiescic zebys bardziej napalona byla,orgazm nie dostaje sie tak od razu,wiekszosc kobiet ma orgazm lechtaczkowy niz przez stosunek,tak ze jak by ci zrobil dobra minetke to bys napewno orgazm dostala,

Gość 12..
Moze sie go krepujesz, lub boisz sie ze ktos was zobaczy

Gość EwaO
Po jakim czasie dochodzi? Czy nie za szybko? Niektórzy faceci dochodzą po 3 minutach. Wtedy trudno się dziwić że kobieta nic z tego nie ma. Normalnie to powinno trwać ok. 1/2 godziny i wtedy kobieta może mieć nawet orgazm wielokrotny.

Gość jhgjkhkkjhk
musi cie piesci powyzej cewki moczowej tam niech szuka takiego koralika pod skora ,to twoja lechtaczka,musi ja tak dlugo stymulowac jezykiem lub palcem az dostaniesz orgazm,ktory zaczyna sie takim jak by mrowieniem i goracem przechodzacym przez twoje cialo,mozesz dociskac jego glowe zeby bylo mocniejsze doznanie,

Gość jesteś po prostu za młoda
Jesteś za młoda. Jak szybko nie przestaniesz się seksić to zostanie Ci tak na całe życie. Wiem co piszę, bo jestem ginekolożką.

Gość omatkoooo
bez przesady,facet ma mnie ruchac pol godziny?co to korva maraton jest?przeciez bym sie zatarla ,nasz stosunek trwa okolo 10 maksymalnie 15 min,czasami krocej

Gość omatkoooo
Porucha mnie, spuści się, ja to wyliżę lub połknę i gotowe 🖐️

Gość szroptka
dlaczego niby mam przestać? nie mam 15 lat, jestem studentką i bardzo tego chce, moze to tylko kwestia czasu, a dziewczyny własnie podczas pieszczot językiem czy palcem jest mi bardzo dobrze, tylko chodzi o to że juz nic nie czuję gdy on jest we mnie

Moim zdaniem brakuje dobrej gry wstępnej a z powodu wcześniejszego uzależnienia od masturbacji, trzeba się skupić też na wspomaganiu łechtaczki, kiedy partner Cię bierze od tyłu to w tym czasie sama sobie pomagaj ręką i z pewnością dojdziesz do szczytu !

Gość Ewa rozumna
jest dobry seks-instruktor, który Ci może wszystko wytłumaczyć anonimowo na telefon, oto jego nr 503-94-55-88

Gość Ewa rozumna
on ma tak wielkiego kutasa, że nie ma mozliwości, żebyś nie poczuła. O ile dobrze pamiętam to ok. 25 cm. A na dodatek jaja aż po same kolana.

Gość szroptka
Ewa rozumna- ale jesteś dowcipna! no naorawde..