Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grejpfrutowa

prezenty dla maluszków i troszke wiekszych dzieci ?

Polecane posty

nie wiem co kupic chrześniakowi. ma ponad rok. wszelkie zabawki odpadaja bo jego wujek pracuje w hurtowni zabawek i poza tym ma dwoje starszego rodzenstwa, w zwiazku z czym zabawek w domu jest mnóstwo.to samo sie tyczy ubranek..:o cholera wie :o

jak sika jeszcze w pampory to to bylby najlepszy prezent (zapas pampersow) ale jak dzieciak juz kumajacy jest to nie bardzo :P trudno powiedziec... na prawde, jak nie zabawki to co? Ubranka.

Gość A ja mam dziecko w
A ja mam dziecko 1,5 roku i teraz na tapecie sa ksiazeczki-uwoelbia czytac ogladac-to jest prezent dla dziecka. Bo ciuszków nie doceni . Moze kubek niekapek-tez fajna rzecz. Tak myśle co moje dziecko mogłoby dostac prócz zabawek. Moze lampke na noc co sie obraca i ladnie swieci na suficie. Napewno sanki

Mogę polecić autko FP - dla ok 6 - 7 miesięcznego dziecka to świetna zabawka - autko ma fajny kształt, żadnych "niebezpiecznych" elementów, do tego bardzo melodyjne dźwięki wydaje i posiada w zestawie grzechotkę, która też sama może stanowić dla takiego dziecka fajną zabawkę. Autko jest czułe na głośne dźwięki i wtedy rusza i gra melodyjki. Może jeździć do przodu, bądź w kółko. Bardzo fajne do nauki chodzenia :-)